παρολα αυτα συγγνωμη
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 29 April 2008 - 01:16
παρολα αυτα συγγνωμη
chuu~
Posted 29 April 2008 - 01:50
Σε γενικες γραμμες ολοι εδω ξερουμε ηδη την ιστορια,αρα πιστευω οτι για οσα δεν αφορουν το manga μπορεις να μην βαλεις tags..πιο πολυ το spoiler πιστευω ειναι μια μορφη "ευγενειας" για τους τυχοντες που μπορει να περασουν και να μην τα ξερουν..αλλα προαιρετικα..
ετσι καταλαβα εγω..
Τεσπα,παντως δεν βλεπω την ωρα να τελειωσουμε με το Thriller Bark γιατι οσο καλο κι αν λενε ολοι οτι γινετε,οποια βελτιωση κι αν θα εχουμε εγω πιστευω θα ναι κατωτερο απο τα προηγουμενα 2(enies lobby,skypiea)...
Ενω στο manga ειναι σε πολυ ωραιο σημειο αυτη τη στιγμη,κανονικα με θαλασσα και περιπετειες και φαντασια,ανυπομονο να δω τι θα γινει...
Θα ναι τρομερο οταν φτασει κι εκει το ανιμε...
Posted 30 April 2008 - 00:12
αντε ο πατερας του Monkey D dragon καταλαβενεις ο Ace που κολαει?
Posted 30 April 2008 - 00:53
στο One piece υπαρχει ενα μπερδεμα .... ο Ace με τον Luffy πως ειναι αδερφια ενο ειναι Monkey D Luffy - Portgas D Ace ....?
αντε ο πατερας του Monkey D dragon καταλαβενεις ο Ace που κολαει?
Πρεπει να εξηγηθει ακομα πιθανως,αλλα μπορει απλως να εχουν ολοι 2 ονοματα και το Monkey περασε απο παππου σε πατερα σε γιο..ενω στον ace δωσαν διαφορετικο...
Posted 30 April 2008 - 11:55
Posted 30 April 2008 - 12:12
Πράγματι. Γι' αυτό και εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω το manga εδώ και πολύ καιρό, για να απολαμβάνω το anime στο full!Ούούού! Αφού είμουν φανατικός με το Anime του One Piece αποφάσισα να κοιτάξω λίγο και το manga. Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν εξαιρετικό. Το μόνο που μου την σπάει είναι πως το manga είναι πολύ μπροστά από το anime και μετά χάνεται λίγο το ενδιαφέρον όταν βλέπω το anime επειδή ξέρω ήδη τι θα γίνει.
Posted 30 April 2008 - 12:13
chuu~
Posted 30 April 2008 - 13:33
Είναι μάλλον το πιο λογικό να σκεφτεί κανείς.Αυτό πίστευα και εγώ.Βέβαια το ότι είναι και αυτός "D."μας δείχνει ότι (πιθανώς) είτε η κοινή μάνα είτε ο πατέρας του Ace (αν δεν είναι ο Dragon) είναι "D.".μηπως ο ace ειναι απο διαφορετικο πατερα??
Η γνώμη μου τώρα είναι ότι μάλλον ο Ace έχει το επώνημο της μάνας τους (χώρις να αποκλείω το προηγούμενο).
Posted 30 April 2008 - 14:04
Πράγματι. Γι' αυτό και εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω το manga εδώ και πολύ καιρό, για να απολαμβάνω το anime στο full!
Κι εγω αυτο προσπαθω να κανω..αποτοξινωση...
Μολις φτασουμε στο 500 chapter εχω πει να το κοψω ομως...
Οσο για Ace εγω λεω διαφορετικη μανα...
Posted 30 April 2008 - 14:26
Παντως εγω δεν εχω αγγιξει το manga ποτε μου και ουτε σκεφτομαι.
Μια χαρα ειμαι ετσι
Τελος ρε παιδια αυτα τα επεισοδια πολυ μικρα μου φαινονται
Που να ειχανε και ending δηλαδη
Posted 30 April 2008 - 14:54
Posted 30 April 2008 - 15:39
Ακόμα και οι Kaizoku fs (που είναι αποδεδειγμένα αργοί) τον τελευταίο μήνα εβγαλάν 4-5 eps.
Εγώ το manga (το τωρινό) δεν το διαβάζω γιατί είναι σχετικά κοντά με το anime.Αξίζει πιστεύω να περιμένω.Από την άλλη αγοράζω το αγγλικό manga (ναι της Viz που τον Zoro τον λέει Zolo) και διαβάζω OP από την αρχή.Πάω αργά αλλα σταθερά (την προηγούμενη βδομάδα τελείωσα Laboon...) και έχει τρελή φάση να διαβάζεις OP από την αρχή.
Δεν σου φαίνονται, είναι.Μαζί με την εκνευριστική εισαγωγή του Gol D. Roger έχουν και 1-2 λεπτά σκηνές από τα προηγούμενα...Παρόλα αυτά καταφέρνουν και πιάνουν κάθε φορά τουλάχιστον ένα manga chapter.Τελος ρε παιδια αυτα τα επεισοδια πολυ μικρα μου φαινονται
Που να ειχανε και ending δηλαδη
Το ότι δεν έχουν ending αντισταθμίζεται από το ότι έχουν 2,5 λεπτά opening
Posted 30 April 2008 - 23:16
Posted 01 May 2008 - 00:26
οσο καλο κι αν πιστευω κι εγω οτι θα γινει σε λιγο,παραμενει ενα απο τα λιγοτερο ωραια σαν ατμοσφαιρα και χαρακτηρες...
που ειναι οι καθαροι ουρανοι και οι γαλαζιες θαλασσες??
Που ειναι οι παλιοι καλοι badass κακοι??
Παροτι πηραμε μια υποθετικα τρομακτικη ατμοσφαιρα,το ιδιο δεν εγινε με τους κακους..τι καραγκιοζηδες ειναι αυτοι..καθολου σοβαροι....(δεν ταιριαζει μακαβρια ατμοσφαιρα με βλακοχαρακτηρες..και εδω δεν μιλαμε για την βλακεια που εχουν ολοι οι χαρακτηρες του op..ειναι χειροτεροι εδω..)
ε,ρε σαν lucci,enel,crocodile,arlong κανεις...
Posted 01 May 2008 - 16:23

This topic is locked