Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1831 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2008 - 21:59

Bushido,αν δεις πιο πανω συμβουλεψα τον Sodomy πως τα κατεβαζω εγω...δυστυχως ειναι 1-1 αλλα με το megaupload και τα κολπακια που περιγραφω δεν πρεπει να σου πιασει πολυ χρονο...εγω εβλεπα τα επεισοδια και την ιδια στιγμη τα κατεβαζα...πιστεψε με μεσα σε ενα 20λεπτο(που κραταει το επεισοδιο) κατεβαινουν αρκετα....

Δες αρκετα πιο πανω εχω το post...

Δεν σε ηξερα κι εσενα στην παρεα παντως...nice:riiight:

#1832 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 10:28

Βγήκε το 351. Nice episode! :) Το επόμενο απ' ότι φαίνεται θα είναι πιο Brook-oriented.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1833 †Sodomy†

†Sodomy†

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 13:19

Ξανανοιξε το animebreaker μιας και απ'ο,τι φαινεται ειχε απλα ενα προβλημα με το domain. Εχει πολυ καλης ποιοτητας avi. Σκεφτομαι να συνεχισω να κατεβαζω και σε rmvb αλλα θελω να τα εχω και σε καλη ποιοτητα xD

Animebreaker - Free Anime From Fans For Fans | One Piece + Movies & Specials

#1834 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 20:16

κατι ακυρο..

διαβασα μια συζητηση σχετικα με το naruto και το one piece που εχει γινει πιο παλια και 8ελω να πω τη γνωμη μου μιας και εχω δει και τα δυο anime μεχρι και σημερα. 8α βγω λιγο ε3ω απο το 8εμα ..sorry

το naruto και το one piece κατα τη γνωμη μου, δεν μπορουμε να τα συγρινουμε γιατι ειναι 2 τελειως διαφορετικα ανιμε.

προσωπικα αν με ρωτουσαν πιο προτιμω δεν 8α μπορουσα να απαντησω γιατι και τα δυο εχουν κατι διαφορετικο να δωσουν.

γιαυτο και δεν συμφωνω με ολη αυτη την κοντρα αναμεσα στα 3 μεγαλυτερα shounen (αναφερομαι γενικα)

ο κα8ενας εχει το δικο του γουστο και ή του αρεσει ή δεν του αρεσει δεν ειναι αναγκη να το κατακρινει. τελος παντων απλα η8ελα να το πω, γιατι το βλεπω αυτο σε πολλα forums σχετικα με naruto και one piece.

και κατι τελευταιο.
το naruto οπως και το οne piece ειναι ανιμε MUST SEE!! οπωσδηποτε.
γιαυτο οποιος δεν εχει δει ενα απο αυτα (κυριως naruto μιας και το threαd ειναι του one piece) πρεπει οπωσδηποτε να τα δει.

PS* για οσους εχουν δει και τα δυο δεν συμφωνειτε οτι ο naruto και ο luffy μοιαζουν λιγο. πχ. κα8ε φορα που μιλανε σοβαρα (γιατι και οι δυο ειναι λιγο χαζοι) καταφερνουν και αλλαζουν τους αν8ρωπους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#1835 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 23:05

το naruto και το one piece κατα τη γνωμη μου, δεν μπορουμε να τα συγρινουμε γιατι ειναι 2 τελειως διαφορετικα ανιμε.

προσωπικα αν με ρωτουσαν πιο προτιμω δεν 8α μπορουσα να απαντησω γιατι και τα δυο εχουν κατι διαφορετικο να δωσουν.

γιαυτο και δεν συμφωνω με ολη αυτη την κοντρα αναμεσα στα 3 μεγαλυτερα shounen (αναφερομαι γενικα)

Και όμως δεν είναι τελείως διαφορετικά anime!
Αρχικά θα σου απαντήσω χρησιμοποιώντας δικές σου λέξεις:

PS* για οσους εχουν δει και τα δυο δεν συμφωνειτε οτι ο naruto και ο luffy μοιαζουν λιγο. πχ. κα8ε φορα που μιλανε σοβαρα (γιατι και οι δυο ειναι λιγο χαζοι) καταφερνουν και αλλαζουν τους αν8ρωπους.

Το ότι οι πρωταγωνιστές και των δύο σειρών μοιάζουν τόσο πολύ μέσα από τις πράξεις τους και τους χαρακτήρες τους (είναι πάρα πολύ όμοιοι) είναι αρκετά σημαντικό για να πούμε ότι έχουν μία μεγάλη ομοιότητα.
Επίσης και τα δύο είναι shounen και ακόμη σχεδόν όποια μάχη και να δεις και στα δύο θα διαπιστώσεις την κλισέ πλέον έκφραση ''mamoru'' που περίπου θα πει ''να σε προστατέψω'' το οποίο έχει εξελιχθεί στον θεμέλιο λίθο των shounen.:uhh:
Μην κοιτάς το ότι το ένα έχει πειρατές και το άλλο νίντζα, δεν είναι κριτήριο ομοιότητας αυτό, δες τα πιο σημαντικά τους στοιχεία όπως τους χαρακτήρες και την εξέλιξη των μαχών που είναι αρκετά όμοια.

ο κα8ενας εχει το δικο του γουστο και ή του αρεσει ή δεν του αρεσει δεν ειναι αναγκη να το κατακρινει. τελος παντων απλα η8ελα να το πω, γιατι το βλεπω αυτο σε πολλα forums σχετικα με naruto και one piece.

Από αυτό καταλαβαίνω ότι μάλλον προσπαθείς να υποστηρίξεις το ένα από τα δύο anime επειδή σου αρέσει περισσότερο και γι' αυτό παρασύρθηκες πριν και είπες πριν ότι δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους.

και κατι τελευταιο.
το naruto οπως και το οne piece ειναι ανιμε MUST SEE!! οπωσδηποτε.
γιαυτο οποιος δεν εχει δει ενα απο αυτα (κυριως naruto μιας και το threαd ειναι του one piece) πρεπει οπωσδηποτε να τα δει.

Όσο παράξενο και αν σου φαίνετε υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που δεν τα έχουν δει και δεν θέλουν να τα δουν πολύ απλά επειδή δεν τους αρέσει το είδος των shounen.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1836 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 23:41

Να τος κι ο Fingolfin να προστατεψει τα δικια με τις συγκρισεις των shounen:P(κατι ασχετα γραφω,μην αφησω ασχολιαστα τα δικα σου:wis:...μην δωσεις σημασια:hahaha:)

Παντως κι εγω πιστευω οτι σε γενικες γραμμες μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους και μπορουν να συγκριθουν...και μαλιστα πιστευω οτι διαφοροι λογοι(αστεια,μαχες,διαμορφωση ιστοριας...ακομη και τα γουστα μεταξυ πειρατων και νιντζα) κανουν τον καθενα να προτιμαει,εστω και λιγο,το ενα περισσοτερο απο το αλλο..

δλδ δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να τα θεωρουν ισαξια(μετα βεβαια υπαρχουν αυτοι που προτιμουν το ενα,αλλα τα βλεπουν και τα 2 και αυτοι που βλεπουν μονο το ενα και δεν συμπαθουν το αλλο)...

Οπως και να χει ναι ειναι και τα 2 ξεχωριστα και θελω να ξεκινησω οποτε μπορεσω να δω το Naruto(απλα για την ωρα προτημω να δω μερικα αλλα ηδη τελειωμενα ανιμε γιατι ετσι εν το μεταξυ προχωρανε τα επεισοδια και θα εχω περισσοτερα οταν το αρχισω)...

Σαν συνολο παντως εγω πιστευω οτι θα παραμεινω παντα Πειρατής!

#1837 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 00:08

ολα αυτα που ειπα ηταν κατα τη δικη μου αποψη. ναι, οντως δεν εκανα καλα που χρησιμοποιησα πλη8υντικο σε μερικες λε3εις.

για μενα αυτα τα δυο ανιμε, ασχετα με τις ομοιοτητες που εχουν ειναι δυο τελειως διαφορετικοι κοσμοι τους οποιους δεν μπορω να συγκρινω. (και για την ερωτηση που εκανα.. πιστευω οτι αυτου του τυπου ο πρωταγωνιστης συναντιεται αρκετες φορες σε πολλων ειδων ανιμε, αυτο δεν σημαινει ομως οτι ειναι ομοια)

κα8ε φορα που βλεπω naruto κολαω με αυτο και κα8ε φορα που βλεπω one piece το ιδιο. προσωπικα δεν μπορω να πω πως ενα απο τα δυο το προτιμω.. γιαυτο σε αυτο κανεις λα8ος fingolfin.

εγραψα αυτο μονο και μονο επειδη δεν μου αρεσει να κατακρινουν ενα απο αυτα τα δυο ανιμε. ειναι κα8αρα προσωπικη αποψη. οχι οτι εμαι εναντια σε καποιον συγκεκριμενα, μιλαω γενικα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1838 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 00:27

γιαυτο σε αυτο κανεις λα8ος fingolfin

:OMG3:Posted Image

Spoiler:

#1839 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 00:30

Ερωτηση: Το Rainbow Mist Arc ειναι Filler? (μου φανηκε αρκετα καλο για φιλλερ).Αν ναι ποτε τελειωνουν τα φιλλερ; Αν οχι ποτε ξαναρχιζουν;

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1840 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 00:33

Ερωτηση: Το Rainbow Mist Arc ειναι Filler? (μου φανηκε αρκετα καλο για φιλλερ).Αν ναι ποτε τελειωνουν τα φιλλερ; Αν οχι ποτε ξαναρχιζουν;

Nαι εναι filler,απο τα καλυτερα,αλλα για μενα οχι το καλυτερο...(το 2ο μαλλον)..

Δεν πρεπει να κραταει πανω απο 5 επεισοδια σαν συνολο αν θυμαμαι καλα...μετα ξεκιναει Skypiea,που ειναι απο τα καλυτερα αρκ...

ακομα εκει εισαι..τσακισου δες τα ολα!

#1841 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 00:34

thnX Zoro:ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1842 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 00:39

ακομα εκει εισαι..τσακισου δες τα ολα!

προσπαθω ..προσπαθω:wooi2:

πιστευω Jaya arc να μην ειναι Filler

#1843 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 00:41

Jaya arc ειναι το ακριβως προηγουμενο αρκ του Skypiea(αλλα σαν συνολο στο Skypiea ανηκει)...δεν πρεπει να ναι πανω απο 7 επεισοδια μου φαινετε...

Αρα το τελειωσες το Rainbow Mist....

Ναι το Jaya ειναι κανονικο αρκ λοιπον...

#1844 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 01:06

το skypiea arc ειναι το αγαπημενο μου, ειδικα εκει που βρισκονται με το καραβακι στο milky road σου δινει εντονα το αισ8ημα των nakama. να μην αναφερ8ω στο πανεμορφο τοπιο.

αν και υστερα απο μερικα επεισοδια ανυπομονουσα να δω 3ανα κανονικη 8αλασσα:if:

βασικα ο enel πιστευω ειναι απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες στο one piece μεχρι τωρα. αν ο λουφυ δεν ηταν απο πλαστικο δεν νομιζω να τον ειχε νικησει.

σε μια μαχη enel vs rob lucci ποιος πιστευετε 8α νικουσε??
εγω πιστευω ο enel και με διαφορα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1845 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 01:11

βασικα ο enel πιστευω ειναι απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες στο one piece μεχρι τωρα. αν ο λουφυ δεν ηταν απο πλαστικο δεν νομιζω να τον ειχε νικησει.

Θα φανει πολυ σκληρο αλλα... SPOILER TAG ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ;:mador2: