Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 27 April 2008 - 21:59
Δες αρκετα πιο πανω εχω το post...
Δεν σε ηξερα κι εσενα στην παρεα παντως...nice:riiight:
Posted 28 April 2008 - 10:28
Posted 28 April 2008 - 13:19
Animebreaker - Free Anime From Fans For Fans | One Piece + Movies & Specials
Posted 28 April 2008 - 20:16
διαβασα μια συζητηση σχετικα με το naruto και το one piece που εχει γινει πιο παλια και 8ελω να πω τη γνωμη μου μιας και εχω δει και τα δυο anime μεχρι και σημερα. 8α βγω λιγο ε3ω απο το 8εμα ..sorry
το naruto και το one piece κατα τη γνωμη μου, δεν μπορουμε να τα συγρινουμε γιατι ειναι 2 τελειως διαφορετικα ανιμε.
προσωπικα αν με ρωτουσαν πιο προτιμω δεν 8α μπορουσα να απαντησω γιατι και τα δυο εχουν κατι διαφορετικο να δωσουν.
γιαυτο και δεν συμφωνω με ολη αυτη την κοντρα αναμεσα στα 3 μεγαλυτερα shounen (αναφερομαι γενικα)
ο κα8ενας εχει το δικο του γουστο και ή του αρεσει ή δεν του αρεσει δεν ειναι αναγκη να το κατακρινει. τελος παντων απλα η8ελα να το πω, γιατι το βλεπω αυτο σε πολλα forums σχετικα με naruto και one piece.
και κατι τελευταιο.
το naruto οπως και το οne piece ειναι ανιμε MUST SEE!! οπωσδηποτε.
γιαυτο οποιος δεν εχει δει ενα απο αυτα (κυριως naruto μιας και το threαd ειναι του one piece) πρεπει οπωσδηποτε να τα δει.
PS* για οσους εχουν δει και τα δυο δεν συμφωνειτε οτι ο naruto και ο luffy μοιαζουν λιγο. πχ. κα8ε φορα που μιλανε σοβαρα (γιατι και οι δυο ειναι λιγο χαζοι) καταφερνουν και αλλαζουν τους αν8ρωπους.
chuu~
Posted 28 April 2008 - 23:05
Και όμως δεν είναι τελείως διαφορετικά anime!το naruto και το one piece κατα τη γνωμη μου, δεν μπορουμε να τα συγρινουμε γιατι ειναι 2 τελειως διαφορετικα ανιμε.
προσωπικα αν με ρωτουσαν πιο προτιμω δεν 8α μπορουσα να απαντησω γιατι και τα δυο εχουν κατι διαφορετικο να δωσουν.
γιαυτο και δεν συμφωνω με ολη αυτη την κοντρα αναμεσα στα 3 μεγαλυτερα shounen (αναφερομαι γενικα)
Αρχικά θα σου απαντήσω χρησιμοποιώντας δικές σου λέξεις:
Το ότι οι πρωταγωνιστές και των δύο σειρών μοιάζουν τόσο πολύ μέσα από τις πράξεις τους και τους χαρακτήρες τους (είναι πάρα πολύ όμοιοι) είναι αρκετά σημαντικό για να πούμε ότι έχουν μία μεγάλη ομοιότητα.PS* για οσους εχουν δει και τα δυο δεν συμφωνειτε οτι ο naruto και ο luffy μοιαζουν λιγο. πχ. κα8ε φορα που μιλανε σοβαρα (γιατι και οι δυο ειναι λιγο χαζοι) καταφερνουν και αλλαζουν τους αν8ρωπους.
Επίσης και τα δύο είναι shounen και ακόμη σχεδόν όποια μάχη και να δεις και στα δύο θα διαπιστώσεις την κλισέ πλέον έκφραση ''mamoru'' που περίπου θα πει ''να σε προστατέψω'' το οποίο έχει εξελιχθεί στον θεμέλιο λίθο των shounen.
Μην κοιτάς το ότι το ένα έχει πειρατές και το άλλο νίντζα, δεν είναι κριτήριο ομοιότητας αυτό, δες τα πιο σημαντικά τους στοιχεία όπως τους χαρακτήρες και την εξέλιξη των μαχών που είναι αρκετά όμοια.
Από αυτό καταλαβαίνω ότι μάλλον προσπαθείς να υποστηρίξεις το ένα από τα δύο anime επειδή σου αρέσει περισσότερο και γι' αυτό παρασύρθηκες πριν και είπες πριν ότι δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους.ο κα8ενας εχει το δικο του γουστο και ή του αρεσει ή δεν του αρεσει δεν ειναι αναγκη να το κατακρινει. τελος παντων απλα η8ελα να το πω, γιατι το βλεπω αυτο σε πολλα forums σχετικα με naruto και one piece.
Όσο παράξενο και αν σου φαίνετε υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που δεν τα έχουν δει και δεν θέλουν να τα δουν πολύ απλά επειδή δεν τους αρέσει το είδος των shounen.και κατι τελευταιο.
το naruto οπως και το οne piece ειναι ανιμε MUST SEE!! οπωσδηποτε.
γιαυτο οποιος δεν εχει δει ενα απο αυτα (κυριως naruto μιας και το threαd ειναι του one piece) πρεπει οπωσδηποτε να τα δει.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 28 April 2008 - 23:41
Παντως κι εγω πιστευω οτι σε γενικες γραμμες μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους και μπορουν να συγκριθουν...και μαλιστα πιστευω οτι διαφοροι λογοι(αστεια,μαχες,διαμορφωση ιστοριας...ακομη και τα γουστα μεταξυ πειρατων και νιντζα) κανουν τον καθενα να προτιμαει,εστω και λιγο,το ενα περισσοτερο απο το αλλο..
δλδ δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να τα θεωρουν ισαξια(μετα βεβαια υπαρχουν αυτοι που προτιμουν το ενα,αλλα τα βλεπουν και τα 2 και αυτοι που βλεπουν μονο το ενα και δεν συμπαθουν το αλλο)...
Οπως και να χει ναι ειναι και τα 2 ξεχωριστα και θελω να ξεκινησω οποτε μπορεσω να δω το Naruto(απλα για την ωρα προτημω να δω μερικα αλλα ηδη τελειωμενα ανιμε γιατι ετσι εν το μεταξυ προχωρανε τα επεισοδια και θα εχω περισσοτερα οταν το αρχισω)...
Σαν συνολο παντως εγω πιστευω οτι θα παραμεινω παντα Πειρατής!
Posted 29 April 2008 - 00:08
για μενα αυτα τα δυο ανιμε, ασχετα με τις ομοιοτητες που εχουν ειναι δυο τελειως διαφορετικοι κοσμοι τους οποιους δεν μπορω να συγκρινω. (και για την ερωτηση που εκανα.. πιστευω οτι αυτου του τυπου ο πρωταγωνιστης συναντιεται αρκετες φορες σε πολλων ειδων ανιμε, αυτο δεν σημαινει ομως οτι ειναι ομοια)
κα8ε φορα που βλεπω naruto κολαω με αυτο και κα8ε φορα που βλεπω one piece το ιδιο. προσωπικα δεν μπορω να πω πως ενα απο τα δυο το προτιμω.. γιαυτο σε αυτο κανεις λα8ος fingolfin.
εγραψα αυτο μονο και μονο επειδη δεν μου αρεσει να κατακρινουν ενα απο αυτα τα δυο ανιμε. ειναι κα8αρα προσωπικη αποψη. οχι οτι εμαι εναντια σε καποιον συγκεκριμενα, μιλαω γενικα.
chuu~
Posted 29 April 2008 - 00:27
γιαυτο σε αυτο κανεις λα8ος fingolfin

Posted 29 April 2008 - 00:30

Posted 29 April 2008 - 00:33
Ερωτηση: Το Rainbow Mist Arc ειναι Filler? (μου φανηκε αρκετα καλο για φιλλερ).Αν ναι ποτε τελειωνουν τα φιλλερ; Αν οχι ποτε ξαναρχιζουν;
Nαι εναι filler,απο τα καλυτερα,αλλα για μενα οχι το καλυτερο...(το 2ο μαλλον)..
Δεν πρεπει να κραταει πανω απο 5 επεισοδια σαν συνολο αν θυμαμαι καλα...μετα ξεκιναει Skypiea,που ειναι απο τα καλυτερα αρκ...
ακομα εκει εισαι..τσακισου δες τα ολα!
Posted 29 April 2008 - 00:34
chuu~
Posted 29 April 2008 - 00:39
ακομα εκει εισαι..τσακισου δες τα ολα!
προσπαθω ..προσπαθω
πιστευω Jaya arc να μην ειναι Filler

Posted 29 April 2008 - 00:41
Αρα το τελειωσες το Rainbow Mist....
Ναι το Jaya ειναι κανονικο αρκ λοιπον...
Posted 29 April 2008 - 01:06
αν και υστερα απο μερικα επεισοδια ανυπομονουσα να δω 3ανα κανονικη 8αλασσα
βασικα ο enel πιστευω ειναι απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες στο one piece μεχρι τωρα. αν ο λουφυ δεν ηταν απο πλαστικο δεν νομιζω να τον ειχε νικησει.
σε μια μαχη enel vs rob lucci ποιος πιστευετε 8α νικουσε??
εγω πιστευω ο enel και με διαφορα
chuu~
Posted 29 April 2008 - 01:11
βασικα ο enel πιστευω ειναι απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες στο one piece μεχρι τωρα. αν ο λουφυ δεν ηταν απο πλαστικο δεν νομιζω να τον ειχε νικησει.
Θα φανει πολυ σκληρο αλλα... SPOILER TAG ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ;

This topic is locked