Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3430 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 ψήφοι [16.67%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 ψήφοι [47.22%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 ψήφοι [4.63%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 ψήφοι [15.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.74%

5. Γυναικες (7 ψήφοι [6.48%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

Ψήφισε

#1816 vasilis21

vasilis21

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 17:35

Ευχαριστω!

#1817 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 21:37

Το χουνε δειξει μερικες φορες στο site αλλα ας το βαλω κι εδω,οπου αρμοζει:

[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=QSEIAa_G7As[/YOUTUBE]

Πως σας φανηκε??Αληθινο στο 100%:P

#1818 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 23:01

Το χουνε δειξει μερικες φορες στο site αλλα ας το βαλω κι εδω,οπου αρμοζει:

Spoiler:

Πως σας φανηκε??Αληθινο στο 100%:P

Πανέξυπνο+αληθίνο=
Απλά τα έσπασε (favourite asap)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1819 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 23:21

Παρατηρήσατε που το dvd πάνω είχε τους πειρατές της καραϊβικής :rofl:

It's a pirate's life for me.Yar!:df13952b:

#1820 †Sodomy†

†Sodomy†

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:05

ααα. δεν ξερω τι επαθε το animebreaker, αν το κλεισανε ή ξερω γω τι, αλλα δεν εχω λινκς για kaizoku fansubs! οποιος εχει ας δωσει plzzz. θελω απο το 66 και μετα

#1821 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:21

πολυ απλα η σελιδα τους...

Kaizoku Fansubs

πατας get one piece Και μπαινεις στον τρακερ...εχει ολα τα τορρεντς τους....

#1822 †Sodomy†

†Sodomy†

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:40

πολυ απλα η σελιδα τους...

Kaizoku Fansubs

πατας get one piece Και μπαινεις στον τρακερ...εχει ολα τα τορρεντς τους....

thanks ρε. το πρωι που εμπαινα δεν μου ανοιγε τον τρακερ δεν ξερω γιατι :S

τεσπα, ηλπιζα για direct download links, πραγμα που ειχα στο animebreaker και κατεβαζα καθε επεισοδιο σε 25 λεπτα :(. θα χρησιμοποιησω αυτο προς το παρον, οποιος εχει κατι καλυτερο να πει!

#1823 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 16:01

Μπορεις να κανεις οπως κανω εγω..

..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις αμεσως,χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...

το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,η διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...

Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):

One Piece Download

Ελπιζω να βοηθησα:D

Α,και καλως ηρθες στην παρεα...:)

#1824 †Sodomy†

†Sodomy†

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 20:35

Μπορεις να κανεις οπως κανω εγω..

..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις αμεσως,χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...

το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,η διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...

Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):

One Piece Download

Ελπιζω να βοηθησα:D

Α,και καλως ηρθες στην παρεα...:)

thanks! απο megaupload κατεβαζα και πριν, απλα το animebreaker ειχε λινκς για avi ρε γαμωτο! :( . To καθενα ηταν γυρω στα 175 mb αλλα τα αποθηκευα σε εξωτερικο σκληρο. Δεν ξερω για rmvb γιατι ηδη εχω 65 σε avi και εκτος αυτου με βολευουν κιολας. Δεν εχω δει one piece συγκεκριμενα σε rmvb αλλα γενικα κατι αλλα που χα δει δεν με ξετρελενανε. Τεσπα θα δω και θα σου πω...Btw ειμαι καιρο στην παρεα απλα δεν ποσταρω πολυ :P οπως και να χει παλι thanks!

#1825 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 20:51

Δες τα δεν θα απογοητευτεις με τα rmvb..:)(μονο τα τελευταια με το thriller bark ειναι λιγο low quality..τα υπολοιπα ειναι μια χαρα..)

Can't wait for tomorrow's episode:head::head::head:

#1826 †Sodomy†

†Sodomy†

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 21:04

Δες τα δεν θα απογοητευτεις με τα rmvb..:)(μονο τα τελευταια με το thriller bark ειναι λιγο low quality..τα υπολοιπα ειναι μια χαρα..)

Can't wait for tomorrow's episode:head::head::head:

κατεβασα το 66. Ειναι οντως πολυ καλα, φαινεται την προηγουμενη φορα που ειχα δει δεν μου αρεσε επειδη ηταν ποκεμον πρωτης σεζον :P. τεσπα, θα συνεχισω με rmvb και οποτε ξανανοιξει το animebreaker ξαναρχιζω με avi (γιατι πρεπει να ειναι προσωρινα κλειστο λογω domain name κλπ)

#1827 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 21:11

Καλα παντως εισαι ακομη στο 66?Δλδ δεν εχεις δει κανενα απο τα υπολοιπα??

Τι μου θυμησες...παλιοι καλοι καιροι...δες χαλαρα την σειρα και μην βιαζεσαι γιατι οταν φτασεις στο τελος θα βερεθεις να περιμενεις 1 βδομαδα ανα επεσοδιο σαν κι εμας(το λεω σ'ολους αυτο)..

Βεβαια πιθανον απο την μεση και μετα θα φτασεις σε σημειο να μην μπορεις να περιμενεις/αντεχεις αλλο και τοτε "δωσε χωρο στις ορμονες σου" και δες τα ολα,η σειρα arc ανα arc γινετε παντα καλυτερη...θα σε κολλησει για τα καλα:)

#1828 †Sodomy†

†Sodomy†

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 21:33

Καλα παντως εισαι ακομη στο 66?Δλδ δεν εχεις δει κανενα απο τα υπολοιπα??

Τι μου θυμησες...παλιοι καλοι καιροι...δες χαλαρα την σειρα και μην βιαζεσαι γιατι οταν φτασεις στο τελος θα βερεθεις να περιμενεις 1 βδομαδα ανα επεσοδιο σαν κι εμας(το λεω σ'ολους αυτο)..

Βεβαια πιθανον απο την μεση και μετα θα φτασεις σε σημειο να μην μπορεις να περιμενεις/αντεχεις αλλο και τοτε "δωσε χωρο στις ορμονες σου" και δες τα ολα,η σειρα arc ανα arc γινετε παντα καλυτερη...θα σε κολλησει για τα καλα:)

Ειμαι ακομα στο 66 επειδη βλεπω μολις δυο βδομαδες :P

Επισης ενω υπηρχε σαν ντρεικ οταν ημουν 10 χρονων (τωρα ειμαι 16) δεν το βλεπα, αρα δεν ξερω τιποτα για το τι γινεται μετα. Παντως θα σκεφτω να ακολουθησω την συμβουλη σου γιατι το τρεχω πολυ τελευταια :P

Το καλο με τα λινκ που μου εδωσες ειναι οτι ειναι μικρα τα επεισοδια και κατεβαινουν γρηγορα! Εχω ηδη κατεβασει 3! :P

#1829 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 21:39

Ειμαι ακομα στο 66 επειδη βλεπω μολις δυο βδομαδες :P

Επισης ενω υπηρχε σαν ντρεικ οταν ημουν 10 χρονων (τωρα ειμαι 16) δεν το βλεπα, αρα δεν ξερω τιποτα για το τι γινεται μετα. Παντως θα σκεφτω να ακολουθησω την συμβουλη σου γιατι το τρεχω πολυ τελευταια :P

Το καλο με τα λινκ που μου εδωσες ειναι οτι ειναι μικρα τα επεισοδια και κατεβαινουν γρηγορα! Εχω ηδη κατεβασει 3! :P

Καμια σχεση με το Drake του Alter,this is the real thing!

Οσο πρoχωραει ωριμαζει πιο πολυ κιωλας η θεματολογια και τα αστεια και η ιστορια(το Alter μου χρησιμεψε μονο για να μαθω την σειρα..)

Εμ ειδες,αυτο το link ειναι ολα τα λεφτα...

Θεωρησε να δεις τουλαχιστον το special 4 και την 4η και 7η ταινια..λενε πολυ..

Αν μπορεις δες τες κι ολες..:)

#1830 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2008 - 19:42

guyzZ/G!rls...
το ζητησα κ στο ανιμε rec.
αλλα δν βλεπω κ βοηθεια
http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4316-one-piece-package.html
τσπ...
η ερωτηση η ιδια~
που μπορω να βρω μετα το 200 τα επισ.
γιατι αν κατσω να τα κατευασω ενα ενα ...δν θα τελειωσω ποτε...(λογικα)
Δημοσιευμένη  εικόνα