Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 17:35
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 21:37
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=QSEIAa_G7As[/YOUTUBE]
Πως σας φανηκε??Αληθινο στο 100%
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 23:01
Το χουνε δειξει μερικες φορες στο site αλλα ας το βαλω κι εδω,οπου αρμοζει:
Spoiler:
Πως σας φανηκε??Αληθινο στο 100%
Πανέξυπνο+αληθίνο=
Απλά τα έσπασε (favourite asap)
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 23:21
It's a pirate's life for me.Yar!:df13952b:
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:05
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:21
Kaizoku Fansubs
πατας get one piece Και μπαινεις στον τρακερ...εχει ολα τα τορρεντς τους....
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:40
πολυ απλα η σελιδα τους...
Kaizoku Fansubs
πατας get one piece Και μπαινεις στον τρακερ...εχει ολα τα τορρεντς τους....
thanks ρε. το πρωι που εμπαινα δεν μου ανοιγε τον τρακερ δεν ξερω γιατι :S
τεσπα, ηλπιζα για direct download links, πραγμα που ειχα στο animebreaker και κατεβαζα καθε επεισοδιο σε 25 λεπτα
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 16:01
..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις αμεσως,χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...
το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,η διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...
Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):
One Piece Download
Ελπιζω να βοηθησα
Α,και καλως ηρθες στην παρεα...
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 20:35
Μπορεις να κανεις οπως κανω εγω..
..δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις αμεσως,χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...
το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,η διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...
Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):
One Piece Download
Ελπιζω να βοηθησα
Α,και καλως ηρθες στην παρεα...
thanks! απο megaupload κατεβαζα και πριν, απλα το animebreaker ειχε λινκς για avi ρε γαμωτο!
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 20:51
Can't wait for tomorrow's episode:head:
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 21:04
Δες τα δεν θα απογοητευτεις με τα rmvb..
(μονο τα τελευταια με το thriller bark ειναι λιγο low quality..τα υπολοιπα ειναι μια χαρα..)
Can't wait for tomorrow's episode:head::head:
κατεβασα το 66. Ειναι οντως πολυ καλα, φαινεται την προηγουμενη φορα που ειχα δει δεν μου αρεσε επειδη ηταν ποκεμον πρωτης σεζον
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 21:11
Τι μου θυμησες...παλιοι καλοι καιροι...δες χαλαρα την σειρα και μην βιαζεσαι γιατι οταν φτασεις στο τελος θα βερεθεις να περιμενεις 1 βδομαδα ανα επεσοδιο σαν κι εμας(το λεω σ'ολους αυτο)..
Βεβαια πιθανον απο την μεση και μετα θα φτασεις σε σημειο να μην μπορεις να περιμενεις/αντεχεις αλλο και τοτε "δωσε χωρο στις ορμονες σου" και δες τα ολα,η σειρα arc ανα arc γινετε παντα καλυτερη...θα σε κολλησει για τα καλα
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 21:33
Καλα παντως εισαι ακομη στο 66?Δλδ δεν εχεις δει κανενα απο τα υπολοιπα??
Τι μου θυμησες...παλιοι καλοι καιροι...δες χαλαρα την σειρα και μην βιαζεσαι γιατι οταν φτασεις στο τελος θα βερεθεις να περιμενεις 1 βδομαδα ανα επεσοδιο σαν κι εμας(το λεω σ'ολους αυτο)..
Βεβαια πιθανον απο την μεση και μετα θα φτασεις σε σημειο να μην μπορεις να περιμενεις/αντεχεις αλλο και τοτε "δωσε χωρο στις ορμονες σου" και δες τα ολα,η σειρα arc ανα arc γινετε παντα καλυτερη...θα σε κολλησει για τα καλα
Ειμαι ακομα στο 66 επειδη βλεπω μολις δυο βδομαδες
Επισης ενω υπηρχε σαν ντρεικ οταν ημουν 10 χρονων (τωρα ειμαι 16) δεν το βλεπα, αρα δεν ξερω τιποτα για το τι γινεται μετα. Παντως θα σκεφτω να ακολουθησω την συμβουλη σου γιατι το τρεχω πολυ τελευταια
Το καλο με τα λινκ που μου εδωσες ειναι οτι ειναι μικρα τα επεισοδια και κατεβαινουν γρηγορα! Εχω ηδη κατεβασει 3!
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 21:39
Ειμαι ακομα στο 66 επειδη βλεπω μολις δυο βδομαδες
Επισης ενω υπηρχε σαν ντρεικ οταν ημουν 10 χρονων (τωρα ειμαι 16) δεν το βλεπα, αρα δεν ξερω τιποτα για το τι γινεται μετα. Παντως θα σκεφτω να ακολουθησω την συμβουλη σου γιατι το τρεχω πολυ τελευταια
Το καλο με τα λινκ που μου εδωσες ειναι οτι ειναι μικρα τα επεισοδια και κατεβαινουν γρηγορα! Εχω ηδη κατεβασει 3!
Καμια σχεση με το Drake του Alter,this is the real thing!
Οσο πρoχωραει ωριμαζει πιο πολυ κιωλας η θεματολογια και τα αστεια και η ιστορια(το Alter μου χρησιμεψε μονο για να μαθω την σειρα..)
Εμ ειδες,αυτο το link ειναι ολα τα λεφτα...
Θεωρησε να δεις τουλαχιστον το special 4 και την 4η και 7η ταινια..λενε πολυ..
Αν μπορεις δες τες κι ολες..
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2008 - 19:42
το ζητησα κ στο ανιμε rec.
αλλα δν βλεπω κ βοηθεια
http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4316-one-piece-package.html
τσπ...
η ερωτηση η ιδια~
που μπορω να βρω μετα το 200 τα επισ.
γιατι αν κατσω να τα κατευασω ενα ενα ...δν θα τελειωσω ποτε...(λογικα)

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο