Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1771 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 April 2008 - 01:50

ξερετε ποτε 8α βγει το 350??

Συμφωνα με αυτο

Air Dates

σημερα βγαινει(ειναι περασμενες 12:D)...ελπιζω να ειναι εγκυρο(ετσι φαινετε παντως)..

Αντε,μετα απο 2 βδομαδες...Party Time!!!:drinks::king:

#1772 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 20 April 2008 - 16:27

παιδια μπορει κανεις να μου πει ποτε υπολογιζετε να τελειωσει τo one piece σαν σειρα???

#1773 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 April 2008 - 16:36

παιδια μπορει κανεις να μου πει ποτε υπολογιζετε να τελειωσει τo one piece σαν σειρα???

NEVAH:hahaha:

Μονο ο Oda το ξερει (και αυτο παιζεται) το θεμα ειναι οτι εεεεεεχει ακομα ψωμι:bath:

#1774 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 April 2008 - 18:14

Ε οχι και Nevah!

Να τελειωσει πριν βλεπουμε τα ραδικια αναποδα!

Οι φημες λενε απο 7 μεχρι 10 χρονια...(ακομη)

Κατι αλλο,εχει κανεις το link για το torrent 350 raw σε mp4??βγηκε επιτελους...

#1775 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 April 2008 - 18:25

Ε οχι και Nevah!

Να τελειωσει πριν βλεπουμε τα ραδικια αναποδα!

Οι φημες λενε απο 7 μεχρι 10 χρονια...

Κατι αλλο,εχει κανεις το link για το torrent 350 raw σε mp4??βγηκε επιτελους...

1999-2008=9
2008-2018=10
=19 χρονια.Καλα ειναι:congrats:
Φαντασου να λεμε:Η τελευταια μου επιθυμία πριν πεθανω ειναι να δω τον Luffy με το one piece αγκαλια:terror2:

Γιατι μαρι να κατεβασεις το raw ουτε μερικες ωριτσες δεν μπορεις να περιμενεις:bath:εκτος αν βαζεις ξεχωριστα τα soft/hard subs (παντα μπερδευα ποιο απο τα 2 ειναι ποιο:nosey:)

#1776 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 April 2008 - 18:33

Γιατι μαρι να κατεβασεις το raw ουτε μερικες ωριτσες δεν μπορεις να περιμενεις:bath:εκτος αν βαζεις ξεχωριστα τα soft/hard subs (παντα μπερδευα ποιο απο τα 2 ειναι ποιο:nosey:)

Μαρι να πεις τη θεια σου!:P

2 ωριτσες τι εννοεις για το hardsub των INP???(μπα τι 2 ωριτσες παραπανω θελει,τουλαχιστον 1 μερα..)

Ναι,εγω συνηθως κατεβαζω το raw mp4 και μετα subs απο animesoftsubs...τα βλεπω σε καλη ποιοτητα αλλα μετα τα σβηνω και τα ξανακατεβαζω οταν με το καλο βγουν σε rmvb για να τα βαλω σε DVD...

#1777 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 April 2008 - 18:42

Μαρι να πεις τη θεια σου!:P

2 ωριτσες τι εννοεις για το hardsub των INP???(μπα τι 2 ωριτσες παραπανω θελει,τουλαχιστον 1 μερα..)

Ναι,εγω συνηθως κατεβαζω το raw mp4 και μετα subs απο animesoftsubs...τα βλεπω σε καλη ποιοτητα αλλα μετα τα σβηνω και τα ξανακατεβαζω οταν με το καλο βγουν σε rmvb για να τα βαλω σε DVD...

Οι INP σαν ultra σαβουρα group το εχουνε στο 6ωρο:df13952b:
Παντως την καλυτερη δουλεια κανεις που περιμενεις απο ASS.:congrats:
Τελικα softsubs ειναι τα ξεχωριστα απο το video.:drink:

@Zoro
Spoiler:

#1778 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 April 2008 - 23:06

Κι αλλα νεα απο τους INP....λεει οτι οι Raw Providers ειπαν πιθανον να παρουν αλλη μια βδομαδα διακοπες και γι αυτο μπορει να μην δουμε το 350 μεχρι την αλλη βδομαδα,μαζι με το 351...

what can you say,life is a b****:D:deadga6:

(καλα αρκει να τα δουμε μαζι την αλλη βδομαδα,εμενα δεν με χαλαει..)

σημειωνω και οτι δεν ειναι 100% επιβεβαιωμενο...

:fromabove:

#1779 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 20 April 2008 - 23:30

καλα μα τι 7-10 χρονια ακομα ελεοςςςςςςςςςςςςςς!!!παλι καλα που βλεπω και noein παραλληλα γιατι τωρα προσφατα τ αρχισα τ one piece (ep.50 eimai:wooi2:)

#1780 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 April 2008 - 23:30

Κι αλλα νεα απο τους INP....λεει οτι οι Raw Providers ειπαν πιθανον να παρουν αλλη μια βδομαδα διακοπες και γι αυτο μπορει να μην δουμε το 350 μεχρι την αλλη βδομαδα,μαζι με το 351...

what can you say,life is a b****:D:deadga6:

Ναι ναι raw providers το λενε τωρα.Οχι οτι τους αρεσε 3 βδομαδες που καθοντουσαν:bahhh:Οταν λεω εγω οτι πρεπει να μαθουμε Japanese κατι ξερω
Παντως και με αυτα που ξερουμε καλυτερη εκδοση απο αυτη των INP θα βγαζαμε:hehe:

#1781 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 April 2008 - 23:55

καλα μα τι 7-10 χρονια ακομα ελεοςςςςςςςςςςςςςς!!!παλι καλα που βλεπω και noein παραλληλα γιατι τωρα προσφατα τ αρχισα τ one piece (ep.50 eimai:wooi2:)

noein???neon genesis evangelion??

καλα κανεις και εισαι μονο στο 50,παρ το χαλαρα και μην βιαζεσαι γιατι λιγο θες για να καεις και μετα δεν εχει δρομο γυρισμου....θα φτασεις εκει που ειμαστε εμεις,να περιμενεις 1 επεισοδιο την εβδομαδα και δεν παλευετε...;)

Ναι ναι raw providers το λενε τωρα.Οχι οτι τους αρεσε 3 βδομαδες που καθοντουσαν:bahhh:Οταν λεω εγω οτι πρεπει να μαθουμε Japanese κατι ξερω
Παντως και με αυτα που ξερουμε καλυτερη εκδοση απο αυτη των INP θα βγαζαμε:hehe:

Ρε τα τεμπελοσκυλα....

παντως ειναι στα σχεδια μου να μαθω japanese καποτε...:D

#1782 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 21 April 2008 - 00:04

Δεν το βιαζομαι κιολας χαλαρα !!!!δεν θα κανω οπως με το naruto που ετρεχα εε και σε μια στιγμη τελος βαρεθηκα...το Noein βλεπω μπορεις να τ κανεις download απο εδω στο anime download section ειναι πολυ καλο :thatsit:

#1783 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 21 April 2008 - 00:11

Όχι παιδιά δυστυχώς έχουν δίκιο για τα raw.Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει ανεβασμένο στα γιαπωνέζικα δίκτυα κάποιο "επίσημο" raw.Το μόνο αξιόλογο που υπάρχει είναι το video του 350 στο veoh. Δεν νομίζω να κάνει βδομάδα αλλά θα καθηστερήσει.Πάντως συνήθως τέτοιες ώρες είχαν ήδη βγεί 3-4 SD και HD raw και τώρα τίποτα.

Εγώ κλασικά θα περιμένω raw + AnimeSS script (τόσο καιρό περιμέναμε λιγο ακομα δεν βλάπτει)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1784 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 posts

Posted 21 April 2008 - 11:55

Πράγματι δεν υπάρχει ακόμα raw. Οι animeSS μάλιστα προβάλλουν σαν πιθανό λόγο καθυστέρησης το γεγονός ότι κάποιος στην Ιαπωνία τιμωρήθηκε με ένα χρόνο φυλάκησης επειδή διακινούσε anime στο Internet.
Posted Image

#1785 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 April 2008 - 14:43

Πράγματι δεν υπάρχει ακόμα raw. Οι animeSS μάλιστα προβάλλουν σαν πιθανό λόγο καθυστέρησης το γεγονός ότι κάποιος στην Ιαπωνία τιμωρήθηκε με ένα χρόνο φυλάκησης επειδή διακινούσε anime στο Internet.

Λετε να παμε συντομα ολοι να του κανουμε παρεα:kakaka: