Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3430 replies to this topic

Poll: Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ? (108 member(s) have cast votes)

Τι πιστευετε οτι θα ειναι ο θησαυρος που θα βρουν οι Strawhats στο νησι Raftel ?

1. Χρυσαφι (18 votes [16.67%] - View)

Percentage of vote: 16.67%

2. Εμπειριες μετους nakama σου-πραγματοποιηση ονειρων (51 votes [47.22%] - View)

Percentage of vote: 47.22%

3. Θανατος (μουχαχα) (5 votes [4.63%] - View)

Percentage of vote: 4.63%

4. Πληροφοριες που μπορουν να αλλαξουν τον κοσμο (17 votes [15.74%] - View)

Percentage of vote: 15.74%

5. Γυναικες (7 votes [6.48%] - View)

Percentage of vote: 6.48%

6. Ατελειωτο φαγητο-ποτο (8 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Τα καλυτερα Katana του κοσμου (2 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

Vote

#1666 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 April 2008 - 17:23

Παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά εγώ έχω τρομερή αγωνία για το τι θα γίνει με τον Luffy και τη σκιά του...Ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο...Και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραίο...Γι'αυτό και η καθυστέρηση...Βέβαια είναι λίγο εκνευριστικό...Εσείς τι λέτε?

Δεν ξερω αλλα αυτο το arc μεχρι στιγμης δεν μαρεσει ιδιεταιρα.:nosey:Μακαρι να καλυτερεψει(No idea what happens in the manga)
Αλλα το οτι εχουμε καθυστερηση επειδη μας περιμενει ενα "τρομερο" επεισοδιο απο χλωμο μεχρι αδυνατο:emptyonexg1:

#1667 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 April 2008 - 17:47

Ναι,αυτο που πιστευω χαλαει αυτο το αρκ ειναι οτι εχει σχεδον 0 σοβαροτητα...το water 7 οπως και τα αλλα(alabasta,skypiea,arlong)...ολα ειχαν καποια εντυπωσιακα flashbacks ή καποιο υποβαθρο στην ιστορια(το σχεδιο του crocodile για να γινει πολεμος,το πως το νησι εκτοξευτικε στον ουρανο,τι εκανε ο arlong στην Nami...στο water 7 ενω ολη η ιστορια της πολης+το τραινο+το CP9 κτλ)ειναι μερικα πραγματα που ειχαν εστω και λιγη σοβαροτητα μεσα τους...και οι κακοι ελεγαν αρκετα και τα νεα μελη του πληρωματος...

Εδω τωρα:

-η ιστορια δεν ειναι τελειως χαλια(η ολη ιδεα με τις σκιες και τα ζομπι),αλλα απο την αρχη δεν εμφανιζει σχεδον καθολου σοβαροτητα
-οι κακοι ειναι λες και νομιζουν οτι ειναι ακομη καρναβαλι,μεχρι και ο Moria εχει καραγκιοζικη φωνη και σωμα
-ο Brook δεν ειναι και τοσο ωραιος οσο τα αλλα μελη(αν και το παρελθον του λεει αρκετα)..

και γενικα η ολη ατμοσφαιρα δεν θυμιζει πειρατικη ιστορια οπως τα προηγουμενα ,που ειχαν ταξιδια και μαχες σε πλοια κτλ(σκεφτειτε ποσο σοβαρα ειναι τα flashbacks των Nami & Robin μπροστα σ'αυτη την ιστορια)..

(το One Piece ηδη εχει αρκετα αστεια απο μονο του,αν κανουν και ολη την ατμοσφαιρα ετσι ,δεν λεει)

Το Thriller Bark ειναι απο τα χειροτερα αρκ μεχρι τωρα για μενα(αν και βλεπεται..εννοω χειροτερο συγκριτικα με τ'αλλα οχι γενικα)...

ΥΓ:Για το avatar μην μου πειτε τπτ..ακομα ψαχνω δεν ξερω αν θα κρατησω αυτο..παντως αυτο πως ειναι?

#1668 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 08 April 2008 - 17:57

Ναι,αυτο που πιστευω χαλαει αυτο το αρκ ειναι οτι εχει σχεδον 0 σοβαροτητα...το water 7 οπως και τα αλλα(alabasta,skypiea,arlong)...ολα ειχαν καποια εντυπωσιακα flashbacks ή καποιο υποβαθρο στην ιστορια(το σχεδιο του crocodile για να γινει πολεμος,το πως το νησι εκτοξευτικε στον ουρανο,τι εκανε ο arlong στην Nami...στο water 7 ενω ολη η ιστορια της πολης+το τραινο+το CP9 κτλ)ειναι μερικα πραγματα που ειχαν εστω και λιγη σοβαροτητα μεσα τους...και οι κακοι ελεγαν αρκετα και τα νεα μελη του πληρωματος...

Εδω τωρα:

-η ιστορια δεν ειναι τελειως χαλια(η ολη ιδεα με τις σκιες και τα ζομπι),αλλα απο την αρχη δεν εμφανιζει σχεδον καθολου σοβαροτητα
-οι κακοι ειναι λες και νομιζουν οτι ειναι ακομη καρναβαλι,μεχρι και ο Moria εχει καραγκιοζικη φωνη και σωμα
-ο Brook δεν ειναι και τοσο ωραιος οσο τα αλλα μελη(αν και το παρελθον του λεει αρκετα)..

και γενικα η ολη ατμοσφαιρα δεν θυμιζει πειρατικη ιστορια οπως τα προηγουμενα ,που ειχαν ταξιδια και μαχες σε πλοια κτλ(σκεφτειτε ποσο σοβαρα ειναι τα flashbacks των Nami & Robin μπροστα σ'αυτη την ιστορια)..

(το One Piece ηδη εχει αρκετα αστεια απο μονο του,αν κανουν και ολη την ατμοσφαιρα ετσι ,δεν λεει)

Το Thriller Bark ειναι απο τα χειροτερα αρκ μεχρι τωρα για μενα(αν και βλεπεται..εννοω χειροτερο συγκριτικα με τ'αλλα οχι γενικα)...

ΥΓ:Για το avatar μην μου πειτε τπτ..ακομα ψαχνω δεν ξερω αν θα κρατησω αυτο..παντως αυτο πως ειναι?

το αβαταρ καλο ειναι .
μην κοιτατε
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1669 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 April 2008 - 18:09

Βασικά zoro όλο το στυλ του thriller bark είναι αλλά Tim Burton(μιλάμε βγάζει μάτια).Αλλώστε ο Tim burton είναι ένας από τοθς αγαπημένους καλλιτέχνες του Oda!Γι'αυτό και η arc αυτή δεν είναι σοβαρη.Παντως κι εγώ δεν θα ηθελα αστοία του στυλ κλανιές και τα λοιπά αλλά θέλω να πιστευω πως αυτό γινεται λόγω της hillarious ατμόσφαιρας που υπάρχει σε αυτήν την arc.

#1670 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 April 2008 - 18:33

Βασικά zoro όλο το στυλ του thriller bark είναι αλλά Tim Burton(μιλάμε βγάζει μάτια).Αλλώστε ο Tim burton είναι ένας από τοθς αγαπημένους καλλιτέχνες του Oda!Γι'αυτό και η arc αυτή δεν είναι σοβαρη.Παντως κι εγώ δεν θα ηθελα αστοία του στυλ κλανιές και τα λοιπά αλλά θέλω να πιστευω πως αυτό γινεται λόγω της hillarious ατμόσφαιρας που υπάρχει σε αυτήν την arc.

OMG δεν το χα σκεφτει αλλα οντως θυμιζει πολυ Tim Burton η ατμοσφαιρα(σαν τα "αγαλματα" και τερατα απο το Beetlejuice κτλ)...

Οπως και να χει παντως τα αλλα ηταν πιο πετυχημενα σαν αρκ για μενα...

ΥΓ:Παω να κανω δοκιμες με avatar,μην ενοχλειτε:shutup:

EDIT:OK για την ωρα κραταω αυτο(οχι οτι δεν μ'αρεσει),μετα βλεπουμε:D

#1671 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 09 April 2008 - 13:48

Ρε παιδια στη προηγουμενη arc ειχε σοβαρεψει πολυ και με το τρομερο σεναριο ειχε αφησει πισω τις μαχες που αν εξαιρεσουμε την luffy vs lucy οι αλλες δεν ελεγαν και ειδιαιτερα...

Το thriller bark αποτελει μια ανασα ,δειχνει τοσες μαχες που ποτε δεν εχουμε δει στο one piece το ανιματιον σ άυτη την arc πρεπει να εχει ξεφυγει σε buget ...

Οσοι δεν εχετε διαβασει το manga υπομονη το πολυ αλλα 2-3 επισοδεια μετα θα τα δειτε ΟΛΑ...

Επεισης τον brook τον λατρεψα απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα...μετα τον

coca-cola company -->franky

(ποιος ξερει ποσα λεφτα του εδωσαν για την διαφημηση!!).

Ο brook ειναι ενας original και ατοφιος χαρακτηρας που μετεπιτα πιστευω θα εξεληχθει περισσοτερο.
Τον usopp βεβαια δεν τον ξεπερνα κανεις...

και μιας που πιασαμε αυτη την κουβεντα εσεις ποιον χαρακτηρα απο το πλοιρωμα γουσταρετε περισσοτερο και γιατι?
(ο zoro δεν χρειαζεται να απαντησει)

#1672 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 09 April 2008 - 13:57

πουθενα δεν λεει coca cola....απλα cola.cola σημαινει αναψυκτικο γενικα.

μαι φειβοριτ ιζ usopp...

#1673 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 April 2008 - 14:05

Παντως κι εγώ δεν θα ηθελα αστοία του στυλ κλανιές και τα λοιπά

Εγω ειχα λιωσει σε αυτην την σκηνη:hahaha::wooi2:

Ρε παιδια στη προηγουμενη arc ειχε σοβαρεψει πολυ και με το τρομερο σεναριο ειχε αφησει πισω τις μαχες που αν εξαιρεσουμε την luffy vs lucy οι αλλες δεν ελεγαν και ειδιαιτερα...

Το thriller bark αποτελει μια ανασα ,δειχνει τοσες μαχες που ποτε δεν εχουμε δει στο one piece το ανιματιον σ άυτη την arc πρεπει να εχει ξεφυγει σε buget ...

Οσοι δεν εχετε διαβασει το manga υπομονη το πολυ αλλα 2-3 επισοδεια μετα θα τα δειτε ΟΛΑ...

Επίσης τον brook τον λατρεψα απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα...μετα τον

Ο brook ειναι ενας original και ατοφιος χαρακτηρας που μετεπιτα πιστευω θα εξεληχθει περισσοτερο.
Τον usopp βεβαια δεν τον ξεπερνα κανεις...

και μιας που πιασαμε αυτη την κουβεντα εσεις ποιον χαρακτηρα απο το πλοιρωμα γουσταρετε περισσοτερο και γιατι?
(ο zoro δεν χρειαζεται να απαντησει)

Αντε υπομονη 1 μηνα ας ελπισουμε να ειναι οπως τ λες
Μεχρι τωρα το thriller bark συναγωνιζεται την arabasta σε βαρεμαρα κτλπ.Μεχρι τωρα οι μαχες ειναι ΜΑΠΑ!:df13952b:
Δεν εκανε διαφημηση γιατι πινει cola που cola λεγεται το ποτο αυτο.Coca ειναι η μαρκα:thatsit:
Εμενα μαρεσει και ο Brook (παντα μαρεσαν οι pervs:hehe:)
Αλλα Franky rulzz:Hentai
Συγγνωμη η σκηνη (cp9 arc) Franky-Chopper με το ψυγειο δεν ειναι απο τις καλυτερες?:hahaha:

#1674 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 09 April 2008 - 14:12

Δεν εκανε διαφημηση γιατι πινει cola που cola λεγεται το ποτο αυτο.Coca ειναι η μαρκα

Βασικα δεν το ηξερα...αλλα για να το λετε και οι δυο κατι θα ξερεται.

Παντως δεν ξερω να κυκλοφορει αλλο αναψυκτικο με το συνθετικο cola στην μαρκα του.

Οποτε μαλλον σε αρκετα ατομα θα δημιουργει συνειρμους...ειναι και ο franky πολυ Αμερικανακι maiami beach φαση!!

Edit

:hahaha::hahaha:Παντως ρε παιδια και τα μπουκαλια μοιαζουν αλλα και το μαυρο χρωμα τωρα που το σκεφτομαι...μπας και ειναι απλα μια εξυπνα δοσμενη διαφημηση?Δεν τον εχω για χαζο τον oda...

#1675 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 April 2008 - 14:13

Βασικα δεν το ηξερα...αλλα για να το λετε και οι δυο κατι θα ξερεται.

Παντως δεν ξερω να κυκλοφορει αλλο αναψυκτικο με αυτο το συνθετικο στην μαρκα του (cola)

Οποτε μαλλον σε αρκετα ατομα θα δημιουργει συνειρμους...

Edit

:hahaha::hahaha:Παντως ρε παιδια και τα μπουκαλια μοιαζουν αλλα και το μαυρο χρωμα τωρα που το σκεφτομαι...μπας και ειναι απλα μια εξυπνα δοσμενη διαφημηση?Δεν τον εχω για χαζο τον oda...

off topic:
Pepsi Cola?:wis:

#1676 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 April 2008 - 14:23

εμενα εκτος απο τον Ρουφυ, μου αρεσουν πολυ οι Robin (σοβαρη και ωραια ) kai Chopper (super cute ) .
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1677 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 09 April 2008 - 15:12

O Ρουφυ φιλε μου ποιος είναι ? Ο ξαδελφος του Luffy....:hahaha:
Posted Image

#1678 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 April 2008 - 15:13

Αντε υπομονη 1 μηνα ας ελπισουμε να ειναι οπως τ λες
Μεχρι τωρα το thriller bark συναγωνιζεται την arabasta σε βαρεμαρα κτλπ.Μεχρι τωρα οι μαχες ειναι ΜΑΠΑ!:df13952b:

Kαλα ρε παιδια γιατι ολοι μισησατε το Arabasta?

Εμενα μια χαρα μου φανηκε που πηγαιναν στην ερημο και βρισκανε τερατα....

Ασε που μετα πηραν και τον Ace μαζι τους και εγινε ακομη καλυτερο(η ολη σκηνη Luffy-Ace-Smoker φαση ειχε)...

Το μοναδικο βαρετο επεισοδιο θα παραδεχτω ητανε που εκεινος ο αθλιος bounty hunter κυνηγουσε να πιασει τον ace και δεν μπορουσε να του κανει τπτ...βαρετοο

Οσο για την Cola,ναι εκτος απο την Pepsi,γιατι δεν εχεις δει αλλες αντιγραμμενες Colες?Πχ στο Lidl αν εχεις παει ποτε κι εκει υπαρχει αλλη "Cola"...γενικα ειναι το ονομα του ποτου,αλλα μου φαινετε η Coca Cola ηταν η 1η που φτιαχτηκε..(οσο για την διαφημιση δεν νομιζω να σχετιζετε τπτ)

δειτε κι ενα fan made poster:P...

Posted Image

Γενικα ολοι μ'αρεσoυν απο τους χαρακτηρες,οχι μονο απο το πληρωμα αλλα απ ολο το συμπαν(λιγοι μου την σπανε-κυριως filler χαρακτηρες)

Με την σειρα απο το πληρωμα:

Ζοro(cool)
Robin(sexy n smart)
Luffy(funny n strong)
Franky(crazy punk,with the best Voice)
Nami(sexy n funny)
Sanji(pervert)
Chopper(cute)
Usopp(the brave liar)
Brook(the skeleton musician-yohohoho)

Ειδικα η φωνη του Franky τα σπαει,καλυτερο ηθοποιο δεν μπορουσαν να βρουν
...εκει που η Robin του χε πιασει τα τετοια,οταν ελεγε *Orange*,*Apple*,*Grape* εχει τρελη φαση...

(απο γυναικες επισης καλη κ αστεια ειναι η Tashigi,η ξυφομαχος που ειναι με τον Smoker)

Δεν ξερω γιατι ο Laraska τον λεει ετσι,αλλα ετσι τον φωναζουν και οι Ιταλοι...

#1679 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 April 2008 - 15:21

στα Ιαπωνικα Ρουφυ τον λενε , νομιζω το λ το κανουν ρ .

εντιτ :
οπως και Light-o = Rait-o
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

#1680 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 April 2008 - 15:29

Στην αγγλικη μεταφραση τον Ζορο δεν τον ειχανε κανει Ζολο εξαιτιας το γνωστου Ζοro?(αυτον με τ σπαθι και το Ζ εννοω ):hahaha: