Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 18:48
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 18:59
Βασικά μιας και δεν έχουμε νέα eps .Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά θα θέλατε το one piece να έχει love stories ή όχι?
Το romance ειναι ισως το αγαπημενο μου ειδος.Τωρα δεν ξερω ποσο θα μου αρεσε να δω κατι τετοιο στο op.Δεν θα με χαλαγε αλλα δεν καιγομαι κιολας.
Αμα ειχαμε βεβαια και love stories θα ειχαμε μπερδεματα στο crew.
Κατι τελευταιο:Το bleach και το Naruto εχουνε?
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 19:00
Ισως θα επρεπε να μπει ενα ροματζο αλλα με πολυ μετρο και προσοχη για να μην χαλασει η ισσοροπια του στα αλλα θεματα (γελιο,μαχες,σεναριο κ.λ.π)
Εχει σχεδιασει και ο ατιμος ο Oda απιστευτους γυναικιους χαρακτηρες!!
Κατι να γινει ωστε η Namy
Υ.Γ.
Παντως με τον zoro και την ξιφομαζο που ειναι με το smoke ,κατι πιστευω οτι θα παιχτει.
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 19:21
Βασικά μιας και δεν έχουμε νέα eps .Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά θα θέλατε το one piece να έχει love stories ή όχι?
Ειναι αληθεια οτι ειχα σκεφτει για τις διαφορες σχεσεις που θα μπορουσαν να υπαρχουν στο πληρωμα(sanji-nami,zoro-robin κτλ) αλλα οταν 2 ατομα "ερχονται κοντα" ,τεινουν να απομονωνονται απο τους αλλους,δλδ δεν θα ειχαμε ετσι την ιδια σχεση με το πληρωμα που ειδαμε τωρα...
Αρα η γνωμη μου ειναι οτι,οσο κι αν θα το θελα να υπαρχει romance,αλλο τοσο και ακομα περισσοτερο θελω το πληρωμα να μεινει το ιδιο,δλδ πιστευω οτι:
-ή κατι θα παιχτει μονο στο τελος οταν ο luffy γινει king και καποιοι αλλοι ισως φτιαξουν οικογενεια(λεμε τωρα) ή σχεσεις(πως ηταν ο Sam στο τελος του Lord of the Rings,που μεχρι προηγουμενως δεν ειχε κανει τπτ),
-ή θα γινει παντα κατα τη διαρκεια των ταξιδιων αλλα θα ειναι μια αστεια σχεση(πχ πως ειχαμε goku-chi chi ε κατι αναλογο θα μπορουσε να γινει μεταξυ Sanji-Kamie πχ ,για οσους διαβαζουν το manga)
Δυσκολη ερωτηση...παντως η αληθεια ειναι πως η ελλειψη ενος απλου εστω love story εχει δωσει στο One piece την φημη του ποιο ασεξουαλ anime.
Ισως θα επρεπε να μπει ενα ροματζο αλλα με πολυ μετρο και προσοχη για να μην χαλασει η ισσοροπια του στα αλλα θεματα (γελιο,μαχες,σεναριο κ.λ.π)
Κατι να γινει ωστε η Namyκαι η Robin:lovulovu: να αξιοπηθουν και με αλλους τροπους...
Υ.Γ.
Παντως με τον zoro και την ξιφομαζο που ειναι με το smoke ,κατι πιστευω οτι θα παιχτει.
Ατιμε ODAAAA!Τις κανει τελειες και αναξιοποιητες!(μα να μην θελει για 28 χρονια κανεις να "δει" την Robin?που ακουστηκε κατι τετοιο?)
Απ την αλλη βεβαια σκεψου οτι ολοι στο πληρωμα εχουν ενα στοχο και δεν νομιζω να μπορουν να τον αναμειξουν με σχεσεις...θα χανοταν η ουσια των ονειρων τους καπως...
Και βασικα το καθε μελος του πληρωματος βλεπει τον αλλο σαν φιλο,σαν το κομματι μιας οικογενειας(nakamas)...
Αρα ή μια αστεια σχεση(χωρις να εννοω μη σοβαρη,λεγοντας αστεια) λεω εγω ή τιποτα..
Τωρα δεν ξερω ποσο θα μου αρεσε να δω κατι τετοιο στο op.Δεν θα με χαλαγε αλλα δεν καιγομαι κιολας.
Αμα ειχαμε βεβαια και love stories θα ειχαμε μπερδεματα στο crew.
Να,ο Heli συμμεριζεται τα πιστευω μου πχ
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 19:31
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 19:33
Δυσκολη ερωτηση...παντως η αληθεια ειναι πως η ελλειψη ενος απλου εστω love story εχει δωσει στο One piece την φημη του ποιο ασεξουαλ anime.
Κατι να γινει ωστε η Namyκαι η Robin:lovulovu: να αξιοποιηθουν και με αλλους τροπους...
Υ.Γ.
δεν θα συμφωνησω με το ''ασεξουαλ'' , γιατι περαν του Σαντζι που ειναι γραφικα δοσμενος περι τουτων , συνεχεια υπαρχουν υπαινιγμοι , ματιες , ζηλιες , οχι συγκεκριμενα , ενα φλερτ που μενει σε κοσμια επιπεδα , διδοντας μια αλλη νοτα .
Τετοια στοιχεια , οπως το οτι κοκκινιζει πχ ο τσοπερ και το οτι οι Ρομπιν και ζορο (ζορο σου εφεξε
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 00:29
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 10:13
Αυτό είναι κι ένα στοιχείο που ξεχωρίζει το one piece από τα άλλα 3 διάσημα shonen.Άλλωστε άμα θέλουμε τρελά love stories βλέπουμε school rumble ε HeLlRaiDeR?
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 14:14
Άλλωστε άμα θέλουμε τρελά love stories βλέπουμε school rumble ε HeLlRaiDeR?
1ον αρα τα αλλα 3 shonen δεν εχουνε αγαπουλες και τετοια.
2ον Ζοro δεν μαρεσει το καινουριο σου ava:smokingg:Βαλε το παλιο
3oν τωρα τελευταια ακουω καλα λογια για το Hitman reborn.Λετε απο 3 Giants να εχουμε 4?
4ον και κατι τελευταιο.Δεν θα προτιμουσατε ολα τ μεγαλα "αφεντικα" αντι να τα πολεμαει ολα ο Luffy να παιρνουνε μερος και οι αλλοι?Οταν ειδα ace vs blackbeard λεω όπα τι εγινε εδω?
Ηταν μια αλλαγη που δεν την περιμενα.Ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 15:01
Ούτε με σφαίρες! Απλά δεν κολλάνε! Ευτυχώς ο Oda έχει δηλώσει ότι δεν θα υπάρξουν...
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 15:12
4ον και κατι τελευταιο.Δεν θα προτιμουσατε ολα τ μεγαλα "αφεντικα" αντι να τα πολεμαει ολα ο Luffy να παιρνουνε μερος και οι αλλοι?Οταν ειδα ace vs blackbeard λεω όπα τι εγινε εδω?
Ηταν μια αλλαγη που δεν την περιμενα.Ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω
φυσικα κ 8α δουμε κ αλλα τετοια στην πορεια...ο shanks εδειξε οτι 8εωρει τον blackbeard απειλη κ ο dragon σιγουρα 8α βοη8ησει τον γιο του σε καποια μαχη σημαντικη...οποτε ειδωμεν
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 15:32
2ον Ζοro δεν μαρεσει το καινουριο σου ava:smokingg:Βαλε το παλιο
Λες?Απο την μια απο ομορφια μ'αρεσε πιο πολυ το αλλο κι εμενα,απο την αλλη ηθελα κατι πιο "badass" με τον Zoro και το πετυχαινει το ava αυτο...καλα θα το σκεφτω
4ον και κατι τελευταιο.Δεν θα προτιμουσατε ολα τ μεγαλα "αφεντικα" αντι να τα πολεμαει ολα ο Luffy να παιρνουνε μερος και οι αλλοι?
Ναι,γιατι εκτος του οτι κατανταει προβλεψιμο και επαναλαμβανομενο,ειναι ενοχλητικο να θεωρειτε ο luffy παντα ο No.1 καθως οι Zoro,Sanji και Robin τουλαχιστον,ειναι περιπου ισαξιοι....και ο Franky σχεδον...(μονο σε Gear 2nd τους εχει,κατα τ'αλλα δεν διαφερουν)...αρα θα θελα,αν οχι να νικανε τους τελικους αρχηγους οι αλλοι,τουλαχιστον να συμμετεχουν στις μαχες αυτες...μου την χηλοσπαει να εχουν παντα τον alter ego τους ολοι(Zoro-Mr.1,Ohm,Kaku Sanji-Mr.2,Jyabura κτλ)...παλι καλα που στο manga κατι εγινε με τον Oz...
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 15:49
Off topic
Zoro, το νέο σου avatar δν μου πολυαρέσει..Αν θέλεις κάτι πιο badass γτ δεν βάζεις
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:09
Zoro, το νέο σου avatar δν μου πολυαρέσει..Αν θέλεις κάτι πιο badass γτ δεν βάζεις
Spoiler:
Ναι Zoro αυτο βαλε
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:16

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο