Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde One Piece anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 16:02
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 16:48
πιστεύω πως το one piece ειναί ένα παρατραβηγμένο anime και έχει πολλά filler...αν και έχει ωραία ιστορία φαίνεται μικρή μέσα σε τόσα επεισόδια
δεν εχει κ τοσα πολλα filler...
τι εννοεις οτι φαινεται μικρη η ιστορια?...εμενα μου φαινεται τελεια,ασε που ακομα δεν εχει τελειωσει(ουτε στην μεση δεν ειμαστε καλα καλα)...σε αφηνει κ σχεδον παντα με suspence..
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 16:55
πιστεύω πως το one piece ειναί ένα παρατραβηγμένο anime και έχει πολλά filler...αν και έχει ωραία ιστορία φαίνεται μικρή μέσα σε τόσα επεισόδια
δεν καταλαβα τι εννοεις
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 18:41
μπορείς να μας το ξεκαθαρίσεις λιγο? [δεν καταλαβα τι ενοείς]πιστεύω πως το one piece ειναί ένα παρατραβηγμένο anime και έχει πολλά filler...αν και έχει ωραία ιστορία φαίνεται μικρή μέσα σε τόσα επεισόδια
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 19:03
ναι ok εχεις δικιο αλλα και με τα τοσα ανουσια fillers παλι to ΟP ειναι τελειο και το story ειναι απειρα καλυτερο απο τα περισσοτερα 'καλα'(κατα την γνωμη πολλων εδω μεσα) animes...απο αποψη chars και story ειναι still το καλυτερο anime για μενα...

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 19:22
εγω εκανα 2 υποθεσεις:
-ή ηθελε να πει οτι με τα τοσα πραγματα που γινονται στην ιστορια χανεται η ολη ουσια των στοχων του πληρωματος(οταν συνανταμε ψιλοαχρηστα ,μη filler,αρκς οπως αυτο με τον Foxy,που ενταξει ειχε πλακα κ μ'αρεσε εμενα,αλλα δεν ηταν απαραιτητο για την ιστορια..εβγαινε ανετα κ χωρις αυτο...)...δλδ εννουσε οτι η ιστορια θα ηταν πολυ καλυτερη αν ειχε λιγοτερα επεισοδια...πραγμα που βεβεαια δεν ειναι καθολου παραξενο για shounen giant και μαλιστα μ'αρεσει που εχει πολλα επεισοδια...τοσο πιο πολλα τοσο πιο ωραιο για μενα(αλλα ατομα δεν θελουν να τελειωσει ποτε!ε,σκεφτειτε τι θα καναμε χωρις one piece..)...το μονο μου παραπονο ειναι οτι θελει μια βδομαδα για το καθενα..
-ή ψιλομπερδεψε το ανιμε με καποιο αλλο οπου τελειωσε ηδη η ιστορια
τι εννοουσες τελικα hell lord?
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 02:29
lol 4 ατομα κ μεχρι τωρα κανεις δεν καταλαβε τoν hell lord...
εγω εκανα 2 υποθεσεις:
-ή ηθελε να πει οτι με τα τοσα πραγματα που γινονται στην ιστορια χανεται η ολη ουσια των στοχων του πληρωματος(οταν συνανταμε ψιλοαχρηστα ,μη filler,αρκς οπως αυτο με τον Foxy,που ενταξει ειχε πλακα κ μ'αρεσε εμενα,αλλα δεν ηταν απαραιτητο για την ιστορια..εβγαινε ανετα κ χωρις αυτο...)...δλδ εννουσε οτι η ιστορια θα ηταν πολυ καλυτερη αν ειχε λιγοτερα επεισοδια...πραγμα που βεβεαια δεν ειναι καθολου παραξενο για shounen giant και μαλιστα μ'αρεσει που εχει πολλα επεισοδια...τοσο πιο πολλα τοσο πιο ωραιο για μενα(αλλα ατομα δεν θελουν να τελειωσει ποτε!ε,σκεφτειτε τι θα καναμε χωρις one piece..)...το μονο μου παραπονο ειναι οτι θελει μια βδομαδα για το καθενα..
-ή ψιλομπερδεψε το ανιμε με καποιο αλλο οπου τελειωσε ηδη η ιστορια
τι εννοουσες τελικα hell lord?
Μάλλον το πρώτο εννοούσε και συμφωνώ και εγώ.Έχει καλή υπόθεση αλλά θα μπορούσε να πει αυτά που θέλει και με λιγότερα λόγια.Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 13:04
kai pistevo to oti xrisimopoioun tosa episodia gia na eksigisoun to story ine kalo epidi dn afini erotimatika oute sto paramikro one piece pistevo oti ine to kalitero anime pou exo di me katapliktiko story dn bariese kai ine arketa xaroume!

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 13:16
nai ala as simiosoume oti o filtatos eiichiro odda dn ine lakonas opos ipe o jaraiya
kai pistevo to oti xrisimopoioun tosa episodia gia na eksigisoun to story ine kalo epidi dn afini erotimatika oute sto paramikro one piece pistevo oti ine to kalitero anime pou exo di me katapliktiko story dn bariese kai ine arketa xaroume!
Συμφωνω,οσα περισσοτερα επεισοδια τοσο το καλυτερο!
Αλλα ατομα δεν θελουν να τελειωσει ποτε το One Piece,εγω θελω να τελειωσει πριν γερασω
Οσο συνεχιζει ετσι παντως παει φοβερα..αν χαλασει τοτε μονο θα θελα να τελειωσει λιγο νωριτερα...
Kith,κατι τελευταιο μονο..τα Greeklish απαγορευονται!
Και το signature σου ειναι πολυ μεγαλο,βρες μικροτερο!(πρεπει να ναι 700 επι 250 pixels ή 100,0 KB,οποιο ειναι μικροτερο...αν θες να κρατησεις το ιδιο πηγαινε στο imageshack και καν το resize 320 x 240)
Κατα τ'αλλα καλως ορησες στο site και στην παρεα του One Piece!
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 14:35
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 15:14
Τελικά θα ισχύσει το delay των επεισοδίων του one piece?
Ετσι φαινετε...παω να ξανατσεκαρω...αν εχω νεα θα ξαναπερασω...
EDIT:Τπτ απο vegapunk και ουτε το ιταλικο site...εγω λεω 99% δεν βγαινει και 1% μια ανατροπη της τελευταιας στιγμης
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 17:08
Καιρός να δείτε school rumble:congrats:
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 11:07
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 14:41
BitTorrent Files for #gerusama @ Rizon
ADC-Elites :: High Quality One Piece Fansubs
http://www.vegapunk.com
Από εδώ θα βρεις τα torrents.
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 15:19
παιδια καλημερα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα αν μπορειτε να με κατατοπισετε σχετικα με το πως μπορω να κατεβασω το one piece.
Μπορεις να κανεις αυτο που ειπε ο nick,ή αμα δεν σ'αρεσουν τα torrents και τα avi αρχεια,μπορεις να κανεις οπως κανω εγω...
Δλδ να τα κατεβαζεις μεσω megaupload που εμενα μου δινει πολυ πιο γρηγορες ταχυτητες απο τα torrents(και οσο για τον χρονικο περιορισμο,αν εχεις απλο dial up modem μπορεις πολυ απλα να κλεισεις την συνδεση σου με το internet και να την ξαναανοιξεις αμεσως,αν ολα πανε καλα και εχεις το καταλληλο modem η διεθυνση IP σου θα αλλαξει και το megaupload δεν θα σε αναγνωρισει και μπορεις να κατεβασεις χωρις να περιμενεις 20-30 λεπτα)...
το αλλο που κανω ειναι οτι κατεβαζω σε rmvb αρχεια και οχι σε avi...τα avi του One Piece πιανουν κατα μεσω ορο 200-300mb απ οσο θυμαμαι(γυρo στα 230 mb ειναι το standard αν θυμαμαι καλα)...πολυς χωρος και θα σου γεμισει ειτε το σκληρο σου ειτε πολλα dvd...αν ενω κατεβασεις σε rmvb,οπως κανω εγω,αυτα πιανουν απο 60 μεχρι 90 mb το πολυ(συνηθως γυρω στα 70-80)....ειδες ηδη την διαφορα με το χωρο...και οσο με την ποιοτητα,η διαφορες ειναι παρα πολυ μικρες...ναι,τα avi ειναι λιγο καλυτερα αλλα θα το παρατηρησεις πολυ λιγο,καθως και τα rmvb εχουν μια χαρα ποιοτητα...
Αν μ'ακουσεις και θες επεισοδια rmvb με megaupload,πηγενε εδω(που εχει και τα specials και τις ταινιες,και αξιζει να τα χεις κι αυτα):
One Piece Download
Ελπιζω να βοηθησα
Α,και καλως ηρθες στην παρεα...

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο