Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ergo Proxy

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#196 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 09 October 2009 - 09:54

Άντε κι άλλος ένας με το Saikano(Λίγο πιο πάνω πάλι αναφέρθηκε).:hahaha:
Ρε σεις θα διαβάζει κανείς τι λέμε και θα νομίζει ότι έχει σχέση (εκείνο το μίζερο-μελό πράγμα:puke:)με το Ergo proxy.
Εκτός του ότι το Ergo proxy το θεωρώ από τις καλύτερες σειρές που υπάρχουν, δεν υπάρχει (πέρα του αποκαλυπτικού) και τίποτα κοινό ανάμεσα τους. Δεν θα πω τίποτα άλλο γιατί έχει το δικό του thread και τα έχω πει εκεί.

Posted Image

Posted Image

#197 Eneru

Eneru

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 26 October 2009 - 13:07

Το ξερω οτι εχω αργησει, αλλα τελικα καταφερα να το δω και νομιζω δικαιωθηκα για το χρονο που αφιερωσα για να το καταλαβω...:nosey:

Ειναι ενα απο τα anime που σε αφηνει με ενα αισθημα wtf γινεται εδω οταν το δεις την πρωτη φορα και λες οκ, για να δουμε πως τελειωνει...

Θελει αφοσιωση, αυτο πιστευω...

Σιγουρα στα top anime μου...
Posted ImagePosted Image

#198 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 02 November 2009 - 14:13

Εκπληκτική σειρά με υψηλά στανταρ σε όλους τους τομείς που αποζημιώνει μέχρι το τέλος. Epic intro :3
rsrGbGx.gif

#199 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 02 November 2009 - 15:10

Το anime ειναι φοβερο κ το σχεδιο τα σπαει. Θετικο ειναι το γεγονος οτι σε βαζει σε σκεψεις σχετικα με την ανθρωπινη υπαρξη κ την υπαρξη θεου.Θελει λιγη προσπαθεια για να το κατανοησει καποιος πληρως αλλα πιστευω πως οι κοποι του δικαιοντονται στο τελος.Οσοι δεν το εχετε δει να το βαλετε στην προσεχως λιστα σας.

P.S:Το opening ειναι οντως εκπληκτικο. :riiight:

#200 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 November 2009 - 03:15

Πρόκειται σίγουρα για μία από τις σειρές τις οποίες δεν τις συναντάει κανείς συχνά στο anime είδος και δυστυχώς μάλλον θα κάνουμε καιρό να δούμε κάτι ανάλογο.

Σίγουρα είχε κάποια κενά παραλείψεις, ή έστω και επεισόδια που διαφοροποιούνταν από το γενικότερο επίπεδο της σειράς αλλά αυτό δεν αναιρεί πιστεύω την γενικότερη αξία του συνόλου.

Spoiler: γενικά πάνω στη σειρά

Αυτά τα ολίγα.

Spoiler: random shiz none cares about

Edited by iristella, 20 November 2009 - 04:56.

#201 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 20 November 2009 - 08:24

Επειδή πάει αρκετός καιρός που το είδα αυτό το διαμαντάκι, και δεν θυμάμαι αρκετά πράγματα και θέλω να το rewatch, αντί να απαντήσω χωρίς να είμαι σίγουρος (και πω καμιά πατάτα),

παραθέτω ένα καλό synopsis που είχα βρει παλιά στο youtube και λύνει αρκετούτσικες απορίες θυμάμαι:

Youtube Video

Επειδη δεν το θυμαμαι καλα
Spoiler:
αυτο το βιντεακι(ευγενικη χορηγια του Radagast)θα σου λυση τις αποριες.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#202 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 November 2009 - 14:35

Thanks melkior αν και η αλήθεια είναι ότι το videaκι το είχα ήδη δει και μου έλυσε κάποιες αποριες αλλά το συγκεκριμένο δεν το αναφέρει. Τ3Τ

Ξαναείδα και το τελευταίο επεισόδιο όπου
Spoiler: final spoiler

#203 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 November 2009 - 02:22

Να πω ότι το video που παρέθεσε ο Radagast ΔΕΝ είναι synopsis αλλά interpretation, δλδ ερμηνεία...
Τα συμπεράσματα που έβγαλε αυτός που έφτιαξε το video είναι καθαρά υποκειμενικά και με ΠΟΛΥ φαντασία...
Το background story που αναφέρει και τα ulterior motives των χαρακτήρων απλά δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στο anime.
Και εννοείται πως ΔΕΝ είναι έγκυρη πηγή για να κατανοήσετε καλύτερα το anime....
it's just food for thought, with some BS on the side...
Posted Image
Posted Image

#204 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 April 2010 - 16:32

Το είδα πριν από λίγο καιρό...Είχα προσπαθήσει να το δω πριν ένα χρόνο αλλά μάλλον δεν ήμουν στην κατάλληλη φάση γιατί μου φάνηκε αργό και κουραστικό τότε...Τώρα το ξαναέπιασα από την αρχή και το είδα μονορούφι μέσα σε μια βδομάδα...Ομολογώ πως η άποψη μου άλλαξε τελείως για τη σειρά καθώς δεν την βρήκα καθόλου αργή, ίσα ίσα πήγαινε με έναν πολύ ωραίο ρυθμό που σε άφηνε να αφομοιώνεις αυτά που έβλεπες και ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα με επισόδεια όπως το "who wants to be in jeopardy" και " eternal smile" που ήταν τίγκα στα ναρκωτικά και το σουρεαλισμό και απογείωσαν τη σειρά...

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε πάρα πολύ και δεν το θεώρησα και ιδιαίτερα δύσκολο στην κατανόηση...Ναι σίγουρα υπήρχαν κάποια σημεία που έπρεπε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή αλλά και να μην καταλάβαινες την παραμικρή λεπτομέρεια δεν χάνεις αυτά που μπορεί να σου δώσει...Πάλι σε βάζει σε κάποιες σκέψεις και όπως διάβασα από κάποιον εδώ μέσα σημασία έχει το ταξίδι...Αλλά και σε σκέψεις να μη σε βάλει, πάλι μιλάμε για ένα άρτια σκηνοθετημένο και δομημένο έργο, με υπέροχη μουσική και σχέδιο που το απολαμβάνεις ακόμα και αν μείνεις στην επιφάνεια των γεγονότων...

Spoiler: Just a few random thoughts

Για τέλος απλά να πω ότι η Pino ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και απλά τη λάτρεψα...Έβγαζε περισσότερο συναίσθημα από οποιονδήποτε άλλο ήρωα της σειράς και την έκανε πιο ανθρώπινη και νομίζω για μια ακόμη φορά ότι η ειρωνία είναι εμφανής...

Edited by mono, 10 April 2010 - 18:41.

xbJ3b2w.jpeg

#205 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 10 April 2010 - 17:26

Εκπληκτική σειρά που την είδα πριν πολύ καιρό (μόλις την είχαν τελειώσει οι Animeclipse) και τι να πρωτοθυμηθώ; Σίγουρα το σκοτεινό σχέδιό της ήταν το highlight για μένα που σε συνδυασμό με το εκπληκτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας και τις σκέψεις που σε έβαζε να κάνεις, έδωσαν ένα όμορφο αποτέλεσμα! Πληρέστατη σε όλους τους τομείς κι από τις καλύτερες που έχω δει στο είδος της. Go for it!
Posted Image

Posted Image

#206 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 10 April 2010 - 17:39

mono σχετικά με το "boomerang project"
Spoiler:

Πραγματι τα δυο επ που αναφερες(who wants to be in jeopardy, eternal smile)είναι από τα αγαπημένα μου αν και για κάποιο λογο οι περισσότεροι δεν φαίνεται να τα συμπαθούν, νομίζω ότι είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα συνηθισμένα ενώ δεν είναι τελείως αποκομμένα από την ιστορία μια και δίνουν και αρκετά hints.

Edited by iristella, 10 April 2010 - 18:34.
spoiler tag fixed (ντάκια ντάκια melkior)

[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#207 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 April 2010 - 18:36

mono σχετικά με το "boomerang project"

Spoiler:

Spoiler:

Edited by mono, 10 April 2010 - 18:44.

xbJ3b2w.jpeg

#208 Breszul

Breszul

Caffeine addict

• Members
  • 29 posts

Posted 10 April 2010 - 19:15

Με κάθε επιφύλαξη γιατί πάει καιρός από τότε που το είχα δει:

Spoiler:

#209 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 April 2010 - 19:27

Spoiler:

#210 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 April 2010 - 19:32

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία και με βοήθησες να βάλω στη θέση του το συγκεκριμένο κομματάκι του puzzle...Όντως κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει...

Επίσης κάτι που θυμήθηκα ξαναβλέποντας το "Who wants to be in jeopardy"...
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg