Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Seirei no Moribito - Guardian of the Sacred Spirit

• Please log in to reply
146 replies to this topic

#91 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 April 2009 - 01:37

Εpisodes 7-17 watched, ένα έχω να πω ως τώρα:

ΗΟW MUCH BETTER CAN IT GET??!

Δεν θα πω πολλά, για να μην καταλήξω όπως το πάνω post μου και θα περίμενω να το τελείωσω για να δώσω ολική εντύπωση, αν και δεν παίζει να αλλάξει, μπαίνει standard στο top 5 μου!

Όλα είναι άριστα ως τώρα, από σχέδιο και ήχους έως και αναπτύξεις χαρακτήρων και κανένα επεισόδιο δεν νιώθει περιττό, ακόμη και αυτά με πιο αργό pace δύσκολα τα λες αργά, καθώς πάντα προσφέρουν κάτι στην ανάπτυξη και διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Kudos στους Hunters και τις τακτικές τους, τους λάτρεψα, μιας και τότε κορυφώνονταν η μουσική υπόκρουση και φυσικά το βραβείο πάει στην Balsa, την καλύτερη female lead που έχω συναντήσει ως τώρα (μαζί με τον Guts από Berserk που είνα ο αγαπημένος μου male lead :P).

Να δω τι με περιμένει ακόμη. :Blissfull:

Edited by Zoro, 11 April 2009 - 02:00.

#92 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 April 2009 - 17:44

Well as i finished the series yesterday let me say what i am thinking too...... (Radagast you can stop threatening my life nao:hahaha: i kept my promise)

Spoiler:

Συνοψίζοντας πιστεύω και εγώ ότι πρόκειται για σειρά που κανείς δεν πρέπει να χάσει και η οποία έχει πολλά να προσφέρει χωρίς σε καμία περίπτωση να γίνεται δυσνόητη η κουραστική.

#93 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 April 2009 - 14:14

Πέρασε περίπου μια βδομάδα αφότου το τέλειωσα και ακόμη δεν αξιώθηκα να κάνω post. oO

Spoiler: not for sheet phobics
Must see για τους πάντες λοιπόν, άλλο τέτοιο anime με τόση πληθώρα καλών στοιχείων δύσκολα θα ξαναβρείτε.

... σταματάω πριν θυμηθώ κι άλλα πράγματα που μου άρεσαν στην σειρά και συνεχίσω το post. :

YΓ: Κudos 'n' Credits to Radagasto-sensei, που για μισό περίπου χρόνο με έπρηζε πίεζε να δω αυτή την φανταστική σειρά, αλλά μόνο τώρα κατάφερα να ολοκληρώσω! -domo- :nod2:

Edited by Zoro, 24 April 2009 - 17:06.

#94 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 April 2009 - 14:30

@ Zoro
Spoiler: major ending spoilers

#95 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 April 2009 - 15:05

... bound to disagree, as always... και ξεκινάω. :congrats:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Edited by Zoro, 24 April 2009 - 15:18.

#96 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 April 2009 - 16:06

Spoiler:

In any case επειδή σε είδα και γίνεσαι defensive εννοείται ότι γνώμη μου και γνώμη σου. Φυσικά και δεν είναι ανάγκη να συμπεραινουν τα ίδια πράγματα όσοι βλέπουν ένα anime απλά σχολίασα κάποια κομμάτια πάνω σε αυτά που είχες πει και στα οποία είχα διαφορετικό σκεπτικό. Από εκεί και πέρα feel free να κρατήσεις ότι θες ή να αγνοήσεις όλα όσα είπα.

Edited by iristella, 24 April 2009 - 16:12.

#97 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 April 2009 - 16:39

Spoiler:
Πέραν όλων απλά συζήτηση κάνουμε, στα θέματα που άνοιξες... εννοείται ότι κάθε άποψη είναι δεκτή. ^^

Edited by Zoro, 24 April 2009 - 17:02.

#98 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 April 2009 - 17:21

Spoiler:

#99 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 24 April 2009 - 18:00

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Εδώ επιτρέψτε μου να γίνω δικηγόρος του διαβόλου και να πω την δικιά μου εκδοχή, που προσωπικά με καλύπτει περισσότερο και λίγο με νοιάζει πως θα σας φανεί. Αν και έχει στοιχεία και απ'τους δυο σας. :burningbe3:
Σεντόνι-Warning:
Spoiler:

In any case αυτή είναι η δική μου εκδοχή, δεν σημαίνει πως ισχύει απόλυτα απλά εμένα αυτό μου έμεινε απ'την σειρά κι έτσι θέλω να το θυμάμαι, προτιμώ να το βλέπω και λίγο συμβολικά άλλωστε, δεν χρειάζεται όλα να έχουν 100% επιστημονικές εξηγήσεις. :)
Feel free to disagree.
Γι'αυτό την λάτρεψα άλλωστε την σειρά αυτή, γιατί κάποια πράγματα τα αντιλαμβάνεται αλλιώς ο καθένας.

Edited by Radagast, 25 April 2009 - 02:49.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#100 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 April 2009 - 18:11

@iristella
Spoiler:

Edited by Zoro, 24 April 2009 - 18:33.

#101 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 25 April 2009 - 02:17

Ουφ, πολύ το κουράζετε, ούτε ο συγγραφέας δεν θα τα είχε σκεφτεί τόσο πολύ αυτά τα πράγματα..

:yawn2:

Πάντως αυτό που λέει ο Radagast για το αυγό είναι ενδιαφέρουσα παρατήρηση.

Spoiler:

Όντως, νομίζω, ο σεβασμός για τη ζωή είναι ένα από τα βασικά θέματα που θίγει το Seirei no Moribito, και η συγκεκριμένη στιγμή ήταν η κατάληλλη περίσταση για να φανεί αυτό συμβολικά μέσω της πρωταγωνίστριας, που άλλωστε είναι και ο κύριος εκπρόσωπος αυτής της ιδέας.

Γενικά για το anime τώρα, πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου σίγουρα.
Στην κουβέντα σχετικά με το 12 Kokuki είχα πει πως, κατά την γνώμη μου, η πραγματική αξία του νοήματος βρίσκεται κυρίως στον τρόπο που αυτό ξεδιπλώνεται. Αυτό ήταν και ένα σημείο στο οποίο το 12 Kokuki δεν με ικανοποίησε όσο θα ήθελα.
Δεν μπορώ να πω το ίδιο, όμως, και για το Seirei no Moribido! Είναι ένα anime με περιεχόμενο, το οποίο, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή όχι με αυτό, ξεδιπλώνεται όμορφα σε όλη τη διάρκειά του, ανοίγοντας πολλά θέματα με ρεαλιστικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

#102 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 08 June 2009 - 05:27

για μενα ολα ηταν καταπληκτικα. το τελος το supernatural της υποθεσης τα παντα.
το μονο που δν μ αρεσε ηταν
Spoiler:

αλλα αυτο βεβαια ειναι λεπτομερια. σε overall ειναι ενα απο τα καλιτερα anime π εχω δει.
κ μαρεσε και η αναφορα στον Guts π εκανε ο Zoro. οντως ειναι κ εμενα η αγαπημενη μ female lead.

#103 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 June 2009 - 22:46

το μονο που δν μ αρεσε ηταν

Spoiler:

αλλα αυτο βεβαια ειναι λεπτομερια.

Αυτό αρχικά κι εμένα δεν μου πολυάρεσε και δεν έβγαζε τρελό νόημα, αλλά τελικά όταν το σκέφτηκα και το είδα βαθύτερα:

Spoiler: eps 7,13 spoilers
Βλεποντάς το έτσι λοιπόν, σε full ανάλυση το επεισόδιο αυτό μου άρεσε πολύ μετά.

and thx to radagasto-sensei for helping me understand it better ;p

σε overall ειναι ενα απο τα καλιτερα anime π εχω δει.
κ μαρεσε και η αναφορα στον Guts π εκανε ο Zoro. οντως ειναι κ εμενα η αγαπημενη μ female lead.

Μωρ μπράβο, το είδες αυτό ανάμεσα σε όλα τα posts; :P

Έτσι είναι πάντως, fave οι 2 χαρακτήρες αυτοί!

Edited by Zoro, 10 June 2009 - 22:51.

#104 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 June 2009 - 12:19

New Seirei no Moribito episodes announced and confirmed by Adult Swim. Will premiere on August 22, 2009.

that looks promising...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#105 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 June 2009 - 12:36

Πήγα να χαρώ αλλά τελικά άκυρο.:emptyonexg1:
Απ' ότι κατάλαβα μιλάει για την προβολή της παλιάς σειράς στην Αμερική. Παλιά είχαν προβληθεί μόνο τα πρώτα 10 επεισόδια εκεί(Δεν ξέρω γιατί. Πολύ σαδιστικό το βρίσκω.) και τώρα τα έβαλαν από την αρχή και θα προβάλλουν και "καινούργια" εννοώντας τα υπόλοιπα που είδαμε αλλά δεν είδανε.

Posted Image

Posted Image