Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Mobile Suit Gundam 00 TV Series

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#151 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 31 October 2008 - 12:16

interesting
σε τι το βασιζεις?

1.
Spoiler:

2.
Spoiler:

#152 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 19 November 2008 - 23:21

Προσωπικά,η 2η σεζόν έκανε αυτό που δεν έκανε η 1η μέχρι τώρα.Μπήκε απευθείας στο ψητό και μέχρι τώρα την θεωρώ αρτιότατη.Οι ισορροπίες άλλαξαν και από την άνεση που είχε το Ptolemy στο διάστημα στην 1η σεζόν,τώρα τρέχει σαν τον Archangel του Seed να ξεφύγει από τη Μέση Ανατολή...

Όσο για τον Lockon,πιο πολύ μ'ενδιαφέρει τι έχει να πει η σειρά για τον Tieria που τον είχε αφήσει τελείως στην πάντα στην 1η σεζόν και ας είναι Innovator...

#153 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 21 November 2008 - 12:57

το ειδα και εγω το 7,
καλο ηταν, αλλα
Spoiler:

#154 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 23 November 2008 - 23:05

Μπορει να ειναι και οι 2.Οσο παει μου αρεσει και περισσοτερο...

#155 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 24 November 2008 - 20:34

Η season 2 ειναι respect απλα

Posted Image

#156 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 24 November 2008 - 20:39

εγω καταλαβα οτι τελικα ολη η φασαρια γινετια για το πως θα μαμησουν οι gundam meisters. ο ενας με την πριγκιπησσα, ο αλλος την καπετανιο, ο τριτος την υπολοχαγο. ο τεταρτος δεν πιανεται , he swings the other way

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#157 epiczeroxxi

epiczeroxxi

Ultimate Coordinator

• Members
  • 76 posts

Posted 24 November 2008 - 20:59

εγω καταλαβα οτι τελικα ολη η φασαρια γινετια για το πως θα μαμησουν οι gundam meisters. ο ενας με την πριγκιπησσα, ο αλλος την καπετανιο, ο τριτος την υπολοχαγο. ο τεταρτος δεν πιανεται , he swings the other way

Τα couples των Gundam Meister φαίνεται να είναι:
1.Setsuna F.Sei - Marina Ismail
2.Lockon Stratos - Feldt Grace
3.(H)allelujah - Soma Peiris/ Marie
4.Tieria - Με καμία (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GAY ότι και αν έγινε στο επεισόδιο 33.)
Posted Image
Posted Image
A New Era.A New World.A New History.
Spoiler:

#158 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 25 November 2008 - 05:46

Εχει ξαναγινει τραβεστι πιλοτος gundam...
και ο(η) Tieria με πολυ παθος δειχνει να τον σκεφτεται τον Lockon

και Μελκορ, στις σειρες με τα μεκα, το κυριο ζητημα ειναι παντα με ποια θα μαμησει ο πιλοτος

Edited by Sunabouzu, 25 November 2008 - 09:22.

#159 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 27 November 2008 - 23:30

Για να μην παρεξηγηθω σεβομαι απολυτα το γεγονος οτι δεν μπορουν να αρεσουν ολα σε ολους.αλλα ειδα καποια ποστ δυσαρεσκειας και μου φαινεται περιεργο (σε καμια περοπτωση δεν με ενοχλουν αυτα που λετε,αυτο μας ελειπε αλλωστε) γτ ειναι ενα ανιμε με δραση και παρα πολλα μηνυματα...

#160 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 November 2008 - 23:55

το κακο ειναι bujar, οτι η ερμηνεια των μηνυματων αυτων ειναι δικοπο μαχαιρι.

σιγουρα φταιει εν μερει παντως οτι το βλεπω ongoing και δνε μπορω να μπω στο κλιμα. παραδοξως δεν νιωθω το σασπενς

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#161 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 28 November 2008 - 17:51

Εγω απο την αλλη το βρισκω ακρως πορωτικο (βοηθαει πολυ και η μουσικη,πολυ καλη),οσο για τα μηνυματα θα συμφωνησω,αλλα αυτο ειναι που μου αρεσει.Δεν ξερεις ποιος ειναι ο "κακος" και ποιος ο "καλος",δεν μπορεις να διαλεξεις πλευρα,ισως μονο να ταυτιστεις με ενα ατομο ειτε αυτος ειναι meister ειτε οχι... Τελος παντων συνεχιζουμε πολυ καλο το τελευταιο επ θα εχουμε πολυ ωραιες μαχες.Θελω να δω την εξελιξη του Lockon

#162 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 29 November 2008 - 18:27

Παίδες,εγώ δεν βλέπω να παίζεται καθόλου ρόλο το romance στο story του Gundam 00.Τουλάχιστον όχι στο βαθμό του Seed.Μπορεί τα ζευγαράκια να υπάρχουν αλλά το story έχει ψωμί και ελπίζω εκεί να δώσουν βάρος...

#163 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 05 December 2008 - 03:41

Γενικα μεχρι τωρα ειναι πολυ καλοφτιαγμενο(υποκειμενικα παντα)...και στην 1η season δωσανε πολυ βαση στα παντα οχι μονο στην πλοκη,λογικα θα το συνεχισουν(ελπιζω δλδ)

#164 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 December 2008 - 16:32

αρχισα και εγω να το ξαναβλεπω που το ειχα σταματησει στα πρωτα επισοδια της δευτερης season,και ενω τι εθαβα ,εδω εχω να πω καλα λογια :)
εξακολουθει βεβαια να με ενοχλει ο πρωταγωνιστης,αλλα η σειρα ειναι αρκετα αξιολογη αν και μου γαινετελιγο περιπλοκη...δε ξερω εκεινα τα 5 χρονια που περασαν δεν εχω καταλαβει τη παιχτηκε ακριβως στη διεθνη σκηνη και με τους a-laws

qzMHWHd.png

#165 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 05 December 2008 - 23:01

Η δευτερη season ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο την πρωτη(τουλαχιστον σαν ιστορια)...
αν και παραμενει το προβλημα των πιλοτων, που αν ειναι δυνατον,
ειναι ακομα πιο αισχος απο πριν...
και επιμένω οτι η πρωτη σαιζον ειναι μεγαλο φλοπ
Spoiler:

και γ@μwτ0 θελω πολυ να ψοφησουν αυτοι οι αθλιοι gundam meisters
ηλιθια bishounen, που δινουν την εντυπωση οτι τα εφτιαξαν με σκοπο να τραβηξουν τις yaoi fangirls στο κοινο