Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Hentai (anime)
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 18:27

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 18:31
Εγώ βασικά προτιμώ hentai manga original works λόγω πλοκής και υπόθεσης.
Γιατί εντάξει χωρίς πλοκή βλέπεις και κανονική τσόντα...άμα είναι.
μωρε τι μας λες. υπαρχουν τσοντες με κανονικη πλοκη που συναγωνιζονται κανονικες ταινιες.
δες καμια ταινια του Σαλιερι.....
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 18:33

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 18:45
Ρε μαν δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό και δεν μπορείς να έχεις εύκολη πρόσβαση σε αυτές για ένα γρήγορο φαπ.
δυστηχως πλεον με το Ιντερνετ ξεχνιουνται οι παλιες καλες συνηθειες και συνηθησαμε στα ευκαιριακα και γρηγορα, χωρις ορεξη για επικες πορνοταινιες
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 19:14
Βασικά δες Digital Playground .... Υπερπαραγωγές !!! ( REALLY ! )
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2011 - 21:30
Όπως λέει και ο από πάνω τους 2 πρώτους σιγά,εγώ τα κάνω?Ας κόψουν και το κεφάλι τους,αρκεί να μην πάρουν και το δικό μου μαζί...Για το 3ο...Παρόλο που θα με κράξετε...Δεν το θεωρώ τόσο τραγικό όσο αυτά που ανέφερα...Δεν ξέρω,πάντα μισούσα απίστευτα την κτηνοβασία(αρκετά αργότερα τη νεκροφιλία),ενώ για την παιδεραστία δεν θυμώνω τόσο...ναι ναι δεν έχω παιδιά και δεν ξέρω πως είναι,είμαι ψυχρός/απάνθρωπος κλπ κλπ...Αλλά...Η κτηνοβασία είναι χειρότερη
oh and see what I found
Urban Dictionary: necropedophelia
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=necropedophile
Το 1...
Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2011 - 16:24
Διάβασα το hentai manga ,Sei So Tsui Dan Sha , η πιο ανώμαλη random, mindfuck ιστορία της ανθρωπότητας...
Made in Japan xD.
so true αλλά στην τελευταία σελίδα έκλαψα απ'τα γέλια

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 12:39
Διάβασα το hentai manga ,Sei So Tsui Dan Sha , η πιο ανώμαλη random, mindfuck ιστορία της ανθρωπότητας...
Made in Japan xD.
οκ...ειπα να ριξω ενα βλεφαρο
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 16:08

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 00:06
Τα αγαπαω, με αυτα μεγαλωσα με αυτα θα πεθανω. Θα γραψω στην διαθηκη μου οταν με βαλουν στο φερετρο, να κραταω ενα dvd hentai La Blue Girl και Bible Black! Ειναι καθαρη ποιοτητα! Δεν συγκρινετε με τις κανονικες τσοντες. Δεν ξερετε τι χανετε εσεις οι μη-perverts...
Φλωροι...