Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#496 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 15 August 2011 - 04:09

mistreated bride, da best!

ezgif.com-resize.gif

#497 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 August 2011 - 10:17

γμτ δε θυμαμαι ποτε τιτλους, αλλα εχω δει καμποσα. (Εδω δε θυμαμαι από τα ανιμε θα μου πεις, αλλα τεσπαν) Από τα τελευταια που ειδα ηταν με εναν πιτσιρικα που απαυτωνει τη γυναικα του αδερφου του και δουλευουν σε ενα ανθοπωλειο. πολυ καλό για το ειδος του, καλο σχεδιο, ελαχιστη υπερβολη στους διαλογους, μηδενικη λογοκρισια. Απόλαυση στο μαξιμουμ ζαχαρη στο μηδεν. προτεινεται

stasou%2520mygdala.jpg

#498 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 15 August 2011 - 10:26

After class lessons, bible black, bondage game, G Spot Express, Luv wave, Immoral Sisters
και άλλα πολλά. Hentai fan εδώ πέρα :burningbe3:
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#499 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 21 August 2011 - 15:51

Μόνο manga από FAKKU , anime κατά 99% έχουν μηδενική πλοκή . Από δημιουργούς τσεκάρετε τον FUUGA , έχει πολύ καλή πλοκή .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#500 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 21 August 2011 - 15:55

Είσαι από αυτούς που βλέπουν/διαβάζουν τσόντες για την πλοκή; Να σου προτείνω τα doujin του Fatalpulse τότε, πιστεύω θα σε ικανοποιήσουν plotwise.

#501 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 August 2011 - 16:23

Αλήθεια υπάρχουν hentai που να έχουν πλοκή πέρα από το σεχ; Εγώ μόνο το Kite ~και το άλλο των ίδιων που δε θυμάμαι όνομα~ ξέρω.

Posted Image

#502 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 22 August 2011 - 13:51

Έχω διαβάσει κάποια τα οποία είχαν τέτοια πλοκή (πχ Setsunai Omoi ) , ώστε τα sex scenes θα μπορούσαν άνετα να παραλειφθούν . Γενικά δεν αντέχω τα hentai του στυλ εμφανίζεται 1 τύπος από το πουθενά και μαμάει τους πάντες και τα πάντα και στα almost rape scenes οι κοπέλες δεν μπορούν να αντισταθούν και σκέφτονται "WOW!" ....

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#503 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 22 August 2011 - 16:00

Έγω να πω την αλήθεια βλέπω,αλλά βιντεάκια,όχι κτ ολοκληρωμένο(γιατί δεν μπορώ να βρω,όχι τπτ άλλο :D),κ αυτό όταν βαριέμαι υπερβολικά :P Μου αρέσουν αυτά με πλοκή,και ΕΝΟΟΕΙΤΑΙ οτι συχάινομαι τις rape καταστάσεις.Μόνο όταν είναι συμφωνημένο το κακό κ από τις 2 πλευρές :kakashithumbup:
Τα προτιμώ απ'τις κανονικές τσόντες,είναι κατα την γνώμη μου λιγότερο.....αηδιαστικά.Μάλλον επειδή ξέρω ότι στην πραγματικότητα δεν υφήστανται γυναίκες και άντρες με τέτοια σώματα!!!
Τα θεωρώ παντως μια καλή ασχολία την ώρα της ατελείωτης βαρεμάρας!
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#504 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 August 2011 - 16:47

Διάβασα το Yanagida Kun to Mizuno chan χτες μετά από πρόταση του Kenny. Ok υπόθεση δεν υπήρχε (όπως και στοιχειώδης λογική πολλές φορές) και ήταν πάνχαζο αλλά για κάποιο λόγο ψόφησα στο γέλιο. Σαν comedy έλεγε πολύ. Τώρα από άποψη fanservice τι να πω...τις μισές φορές γέλαγα εξαιτίας του και δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνεται αυτό. Έσταζαν κυριολεκτικά οι σελίδες σε αυτό το manga.

Ειχα διαβάσει και το Musa στο παρελθόν που μου είχε δώσει ο Hanzo και αυτό μου άρεσε πολύ και ως υποθεση (παραδόξως) αλλά μετά μου είχε κοπει η όρεξη για κανά δυο μέρες μετά.

Kαι ερχόμαστε τώρα στην κρίσιμη απορία που μου δημιουργήθηκε μετά την περιήγησή μου σε αυτό το genre.... Πώς και το ανδρικό κοινό δεν το ενοχλεί η παρατεταμένη παρουσία ανδρικών genitalia σε αυτό το είδος? Ή το ενοχλεί και έχω καταλάβει λάθος? Γιατί τελείως ειλικρινά μιλώντας στα yaoi υπάρχουν πολύ λιγότερα *κομπιάζει* ..ανδρικά γεννητικά όργανα και τα close ups και τα zooms σε αυτά δεν υπάρχουν (πλην ελάχιστων εξαιρεσεων) όπως υπάρχουν στα hentai. serious question is serious xD

#505 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 22 August 2011 - 16:57

Πώς και δεν το ενοχλεί?
Απλά το παραβλέπει για να δει τα υπόλοιπα =)

Αν και βασικά στα hentai που απευθύνονται σε αντρικό κοινό τα μέρη που δεν ενδιαφέρουν τον αναγνώστη σχεδιάζονται κάπως ώστε να μην τραβάνε τόσο την προσοχή ή απλά υπάρχει κάνα lightsaber εκεί.

Στο κάτω κάτω γι' αυτό και τα yuri κατέχουν μια ξεχωριστή θέση (στην καρδιά μας) :kawaii:

/σρσ ανσερ

#506 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 August 2011 - 17:02

Τι να σου πω βρε Soulslayer σε όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής (που οκ δεν είναι πολλά) ήταν ζωγραφισμένα τόσο ρεαλιστικά και με τόσο κυρίαρχη θέση στα πάνελ που νόμιζα ότι θα πεταχτεί κανένα από την οθόνη or smth. *blush*

Και δεν ήταν ότι τα συγκεκριμένα manga ήταν girl friendly (το αντίθετο θα έλεγα). Ή ότι το fanservice που έχω δει να απευθύνεται στις κοπέλες είναι τόσο "in your face" (pun not intended).

#507 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 22 August 2011 - 17:07

Τότε ίσως φταίω εγώ που υποσυνήδειτα δεν τα κοιτάω! XD

#508 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 22 August 2011 - 17:11

Futanari διάβαζες; Δοκίμασε τα Futabu του Bosshi iristella.

#509 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 August 2011 - 17:24

Well για όλα υπάρχει η πρώτη φορά I guess. ^^' Mια ακόμη ευγενική ψυχή μου πρότεινε και κάποια άλλα δείγματα του είδους οπότε θα επανέλθω με εντυπώσεις.

#510 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 22 August 2011 - 17:26

come again? :dazed:
Kαι γιατι ακριβώς να ενοχλει; εν γκανταλαβαινει.

Υποτίθεται οτι καθετι που βλέπεις πας συγκεκριμενα για όλο το πακέτο. Ειδάλλως υπάρχουν ενα σωρο κατηγοριες ή παρακλαδια τους οπου τα καθε λογης παργαλατσος παιρνουν λιγοτερο ή καθόλου screentime, χωρις να αλλαζει απαραιτητα το υπόλοιπο setting. Για όλα τα γουστα εχει ο μπαχτσές.

Ασε που χρειαζεται να υπάρχει και φανσερβις για το γυναικειο κοινο. Ασχετως που ενα 60% δεν παραδεχεται την υπαρξη του. Οι μαρκετιστες ξερουν τα πραγματικά νουμερα. :hiding_something:

stasou%2520mygdala.jpg