Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#466 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 18 July 2009 - 00:00

Θυμαμαι που ειχα δει το immoral sisters απο το FREE,αλλα δεν ηξερα οτι ειχε και συνεχεια,πρεπει να το δω καποτε:nbleed:

Berserk___Gatsu.jpg

#467 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 July 2009 - 00:04

ahem, ψαξε στα προσφατα hentai torrents του TT. σημερα το κατεβασα, αλλα καθως ελειπα, δεν θυμαμαι ποια μερα βγηκε. παντως σιγουρα ειναι μετα την τριτη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#468 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 22 August 2009 - 11:28

δηλώνω Hentai fan :tensai:
όλων των ειδών τα Hentai μου αρέσουν με ιδιαίτερη προτίμηση τα tentacles και τα bdsm.
fav hentai : cool devices,discipline,akiba girls,dark love,black bible,x press train

I am with you man:kill4u: μονο να προστεσς και εγω κανα δυο οπος: samurai xxx :awww: . Jiburiru - The Devil Ange :himitsu: . Mama Puri :lovulovu: thats all!!!
And you like it or not its my best!!!!:deadga6::deadga6:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#469 Kiyoko

Kiyoko

Kiyoko

• Members
  • 6 posts

Posted 16 September 2009 - 14:48

Είδα κάποιες σκηνές απο Bible Black New Testament, και ήταν αηδία..
Δε ξέρω αν όλα τα Hentai είναι τόσο "σκληρα" ή απλα πέτυχα το χειρότερο!
Άδικα το κατέβασμα!

#470 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 16 September 2009 - 17:47

Θα συνιστούσα τα Pidgeon Blood, Sisters of Debauchery, Tokubetsu Byoutou.

To Pidgeon Blood είναι δύσκολο να το βρεις και στο Tokubetsu Byoutou μπορεί να μην βρεις υποτιτλισμένο το δεύτερο μέρος όποτε ίσως χάσεις το συναίσθημα των διαλόγων.
Posted Image

#471 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 September 2009 - 17:55

Edit: Για αρχή, μην ακούς τον Ptomahawk. XD

Άδικα το κατέβασμα!

Για πιο απαλά και "casual sex" hentai, δοκίμασε τα εξής:

Akiba Girls
Aneimo
Ane To Boin
Hatsu Inu
Kininaru Roommate
Sexfriend
Shin Angel
Sora no Iro, Mizu no Iro

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#472 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 16 September 2009 - 18:58

Επίσης, Resort Boin και Mizugi Kanojo. Το Enbo ξέρω ότι αρέσει σε πολλούς, δοκίμασε κι αυτό. Τα ανώμαλα σιγα-σιγα πρέπει!

#473 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 16 September 2009 - 19:11

Τσκ τσκ, μια χαρά είναι και αυτά που πρότεινα εγώ.
Posted Image

#474 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 17 September 2009 - 19:19

Άδικα το κατέβασμα!

Αφού δεν ξεκίνησες με Bondage Game... πάλι καλά... :P
:hahaha:
Posted Image
Posted Image

#475 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 17 September 2009 - 22:14

αν και δεν μπορω να δηλωσω οτι ειμαι φαν των χενται αλλα ουτε και τα αποδοκιμω εχω να προτεινω και εγω ενα: Tokyo Private Police. Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι εχει και καποια πλοκη...στα περισσοτερα αυτου του ειδους το μονο που εχουν ειναι κατι κουκλαρες που συνηθως τις βαζουν κατω και ********* χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο...Αυτο το χενται εχει και χιουμορακι και μ αρεσε...οσοι θελουν σοφτ πραματα ας του ριξουν μια ματια

#476 VulgarWind

VulgarWind

♥Yoko♥

• Members
  • 7 posts

Posted 13 November 2009 - 05:41

Προσωπικά απεχθάνομαι τα Loli και τις αιμομιξίες... Όσο δε περιέχει Παιδια,Μητέρες παπουδες κ βάλε μπορώ να το δω... Ακόμα κ το Bondage Game τολμώ να πω το είδα χαλαρά... Όμως έχω παρατηρήσει πως κατά το 99% τα Μanga περιέχουν πολύ καλύτερη πλοκή απ'οτι τα Anime με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Nana to Kaoru... (μανγκαφοξ.κομ) Το θέμα όμως με τα Hentai είναι ότι κάποιος μπορεί να εκπληρώσει όποια επιθυμία έχει καθώς θα βρει από διαγαλαξιακά χταπόδια μέχρι ζόμπι που διψούν για ερωτοτροπίες... Αυτή η ελευθερία είναι πολύ μεγάλο "συν" για μένα...

ΕDIT:Nana to Kaoru σπουδαίο μάνγκα περί Bondage με 23 Κεφάλαια και συνεχίζει...

#477 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 13 November 2009 - 07:09

Προσωπικά απεχθάνομαι τα Loli και τις αιμομιξίες... Όσο δε περιέχει Παιδια,Μητέρες παπουδες κ βάλε μπορώ να το δω...

Σαν να λες, δηλαδή, τα περισσότερα hentai. :hehehe:

Όμως έχω παρατηρήσει πως κατά το 99% τα Μanga περιέχουν πολύ καλύτερη πλοκή απ'οτι τα Anime με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Nana to Kaoru...

Γενικά, τα hentai manga υπερτερούν σε ποικιλία και ποιότητα από τα hentai anime. Aλλά φυσικά άλλη μαγεία έχει το στατικό πράγμα κι άλλο το animation.

Aν κι η αλήθεια είναι ότι ενώ κατά καιρούς έχω κατεβάσει διάφορα, δημοφιλές και/ή cult hentai anime (όπως Cool Device, Dragon Pink, Words Worth κ.α.) δεν έχω κάτσει ακόμα να τα δω ολόκληρα (είδα μονάχα μερικά αποσπάσματα για να πάρω μια γεύση) καθώς για την "δουλειά" μου με βολεύουν πιο πολύ τα hentai manga (μου την σπάει στα anime να ψάχνω την σκηνή που θέλω). Συν τοις άλλοις, ώρες-ώρες σε ορισμένα hentai anime μου την δίνουν τα ήλιθια βογγητά κατά την διάρκεια του συνουσιασμού.

Ίσως φανεί ηλίθια (ή περίεργη) η ερώτηση που θα κάνω αλλά...έχει κάτσει κανείς από σας να δει hentai με παρέα (είτε με φίλους/ες είτε με το δεύτερό του ήμισυ) ; Kαλά, μην βαράτε! :beaten:

#478 VulgarWind

VulgarWind

♥Yoko♥

• Members
  • 7 posts

Posted 14 November 2009 - 00:58

Σαν να λες, δηλαδή, τα περισσότερα hentai. :hehehe:

E, όχι κ έτσι... νομίζω περισσότερο rape έχω βρει παρά Λόλι... :P

Ίσως φανεί ηλίθια (ή περίεργη) η ερώτηση που θα κάνω αλλά...έχει κάτσει κανείς από σας να δει hentai με παρέα (είτε με φίλους/ες είτε με το δεύτερό του ήμισυ) ; Kαλά, μην βαράτε!

Nαι και μέτρησε... 3η Λυκείου 5ήμερη... Και ρίξαμε το άπειρο γέλιο και είχε ανάψει το πράμα... ;)

ΕDIT: Τσεκ Sig
Τσεκ Sig

Edited by VulgarWind, 14 November 2009 - 01:04.
Έβαλα το καταραμένο (λολ,κυριολεκτικά) sig :P

Posted Image

#479 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 November 2009 - 06:26

E, όχι κ έτσι... νομίζω περισσότερο rape έχω βρει παρά Λόλι... :P

Rape μπόλικο επίσης έχει και το Detroit Metal City και δεν είναι καν hentai. :hahaha:
Rape, rape, rape, rape, rape, rape, rape, rape, rape, rape...

Πάντως, δεν εννοούσα μόνο για loli αλλά κι όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες, δηλαδή αιμομιξίες, παιδια, μητέρες, παπουδες (κ*λόγερους για την ακρίβεια)... :bleh:

Και λέγοντας για παιδιά και μητέρες θυμήθηκα τον Παπακαλιάτη και το Κλείσε τα Μάτια (καθόλου τυχαία η αναφορά για όσους το πιάσανε το νόημα). :hihi2: Πρέπει να τον βάζουν να γράφει σενάρια για hentai πλέον μπας και διαδωθεί το άθλημα περισσότερο στην Ελλάδα (λέεεεεεεεμε τώρα).

Οk, off topic τέλος.

Nαι και μέτρησε... 3η Λυκείου 5ήμερη... Και ρίξαμε το άπειρο γέλιο και είχε ανάψει το πράμα... ;)

Ωωωωωωω, ζηλεύω! Τρελή φάση! Καλά, τότε όταν πήγαινα λύκειο τα anime δεν ήταν τόσο διαδεδομένα όσο σήμερα, πόσο μάλλον τα hentai (με τα οποία θ' ασχολιόντουσταν λίγοι κι εκλεκτοί και δεν ήμουν απ' αυτούς καθώς τότε δεν ήξερα καν για την ύπαρξη των hentai).

Αν και τουλάχιστον μια αντίστοιχη καφρίλα είχα κάνει με κάτι φίλους μου στο party ενός παιδιού που του έκαναν δώρο το La Blue Girl (VHS παρακαλώ, με το ελεεινό, cult αγγλικό dub για περισσότερο γέλιο) κι είδαμε σε προτζέκτορα την πρώτη κασέτα. Την επόμενη φορά θα τους ψήσω για Ogenki Clinic (ελπίζω).

#480 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 16 November 2009 - 22:11

Ίσως φανεί ηλίθια (ή περίεργη) η ερώτηση που θα κάνω αλλά...έχει κάτσει κανείς από σας να δει hentai με παρέα (είτε με φίλους/ες είτε με το δεύτερό του ήμισυ) ; Kαλά, μην βαράτε! :beaten:

Φυσικά και είναι σκέτη απόλαψη.
Στην τετραήμερη στην α΄λυκείου στην διαδρομή και στο ξενοδοχίο.
Επείσης στο σπίτι μου με παρέα(και με κοπελιές παρεά:frozen::frozen:)

Κάλα είχε τρομερή φάση....αφού την κάθε σκηνή την βλέπαμε 10 φορές για να σχολιαζουμε:emptyonexg1: