Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Hentai (anime)
Posted 18 July 2009 - 00:00
Posted 18 July 2009 - 00:04
Posted 22 August 2009 - 11:28
I am with you man:kill4u: μονο να προστεσς και εγω κανα δυο οπος: samurai xxxδηλώνω Hentai fan
όλων των ειδών τα Hentai μου αρέσουν με ιδιαίτερη προτίμηση τα tentacles και τα bdsm.
fav hentai : cool devices,discipline,akiba girls,dark love,black bible,x press train
And you like it or not its my best!!!!
Posted 16 September 2009 - 14:48
Δε ξέρω αν όλα τα Hentai είναι τόσο "σκληρα" ή απλα πέτυχα το χειρότερο!
Άδικα το κατέβασμα!
Posted 16 September 2009 - 17:47
To Pidgeon Blood είναι δύσκολο να το βρεις και στο Tokubetsu Byoutou μπορεί να μην βρεις υποτιτλισμένο το δεύτερο μέρος όποτε ίσως χάσεις το συναίσθημα των διαλόγων.
Posted 16 September 2009 - 17:55
Για πιο απαλά και "casual sex" hentai, δοκίμασε τα εξής:Είδα κάποιες σκηνές απο Bible Black New Testament, και ήταν αηδία..
Άδικα το κατέβασμα!
Akiba Girls
Aneimo
Ane To Boin
Hatsu Inu
Kininaru Roommate
Sexfriend
Shin Angel
Sora no Iro, Mizu no Iro

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 September 2009 - 18:58
Posted 16 September 2009 - 19:11
Posted 17 September 2009 - 19:19
Είδα κάποιες σκηνές απο Bible Black New Testament, και ήταν αηδία..
Άδικα το κατέβασμα!
Αφού δεν ξεκίνησες με Bondage Game... πάλι καλά...
Posted 17 September 2009 - 22:14
Posted 13 November 2009 - 05:41
ΕDIT:Nana to Kaoru σπουδαίο μάνγκα περί Bondage με 23 Κεφάλαια και συνεχίζει...
Posted 13 November 2009 - 07:09
Σαν να λες, δηλαδή, τα περισσότερα hentai.Προσωπικά απεχθάνομαι τα Loli και τις αιμομιξίες... Όσο δε περιέχει Παιδια,Μητέρες παπουδες κ βάλε μπορώ να το δω...
Γενικά, τα hentai manga υπερτερούν σε ποικιλία και ποιότητα από τα hentai anime. Aλλά φυσικά άλλη μαγεία έχει το στατικό πράγμα κι άλλο το animation.Όμως έχω παρατηρήσει πως κατά το 99% τα Μanga περιέχουν πολύ καλύτερη πλοκή απ'οτι τα Anime με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Nana to Kaoru...
Aν κι η αλήθεια είναι ότι ενώ κατά καιρούς έχω κατεβάσει διάφορα, δημοφιλές και/ή cult hentai anime (όπως Cool Device, Dragon Pink, Words Worth κ.α.) δεν έχω κάτσει ακόμα να τα δω ολόκληρα (είδα μονάχα μερικά αποσπάσματα για να πάρω μια γεύση) καθώς για την "δουλειά" μου με βολεύουν πιο πολύ τα hentai manga (μου την σπάει στα anime να ψάχνω την σκηνή που θέλω). Συν τοις άλλοις, ώρες-ώρες σε ορισμένα hentai anime μου την δίνουν τα ήλιθια βογγητά κατά την διάρκεια του συνουσιασμού.
Ίσως φανεί ηλίθια (ή περίεργη) η ερώτηση που θα κάνω αλλά...έχει κάτσει κανείς από σας να δει hentai με παρέα (είτε με φίλους/ες είτε με το δεύτερό του ήμισυ) ; Kαλά, μην βαράτε!
Posted 14 November 2009 - 00:58
E, όχι κ έτσι... νομίζω περισσότερο rape έχω βρει παρά Λόλι...Σαν να λες, δηλαδή, τα περισσότερα hentai.
Nαι και μέτρησε... 3η Λυκείου 5ήμερη... Και ρίξαμε το άπειρο γέλιο και είχε ανάψει το πράμα...Ίσως φανεί ηλίθια (ή περίεργη) η ερώτηση που θα κάνω αλλά...έχει κάτσει κανείς από σας να δει hentai με παρέα (είτε με φίλους/ες είτε με το δεύτερό του ήμισυ) ; Kαλά, μην βαράτε!
ΕDIT: Τσεκ Sig
Τσεκ Sig
Edited by VulgarWind, 14 November 2009 - 01:04.
Έβαλα το καταραμένο (λολ,κυριολεκτικά) sig :P
Posted 15 November 2009 - 06:26
Rape μπόλικο επίσης έχει και το Detroit Metal City και δεν είναι καν hentai.E, όχι κ έτσι... νομίζω περισσότερο rape έχω βρει παρά Λόλι...
Rape, rape, rape, rape, rape, rape, rape, rape, rape, rape...
Πάντως, δεν εννοούσα μόνο για loli αλλά κι όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες, δηλαδή αιμομιξίες, παιδια, μητέρες, παπουδες (κ*λόγερους για την ακρίβεια)...
Και λέγοντας για παιδιά και μητέρες θυμήθηκα τον Παπακαλιάτη και το Κλείσε τα Μάτια (καθόλου τυχαία η αναφορά για όσους το πιάσανε το νόημα).
Οk, off topic τέλος.
Ωωωωωωω, ζηλεύω! Τρελή φάση! Καλά, τότε όταν πήγαινα λύκειο τα anime δεν ήταν τόσο διαδεδομένα όσο σήμερα, πόσο μάλλον τα hentai (με τα οποία θ' ασχολιόντουσταν λίγοι κι εκλεκτοί και δεν ήμουν απ' αυτούς καθώς τότε δεν ήξερα καν για την ύπαρξη των hentai).Nαι και μέτρησε... 3η Λυκείου 5ήμερη... Και ρίξαμε το άπειρο γέλιο και είχε ανάψει το πράμα...
Αν και τουλάχιστον μια αντίστοιχη καφρίλα είχα κάνει με κάτι φίλους μου στο party ενός παιδιού που του έκαναν δώρο το La Blue Girl (VHS παρακαλώ, με το ελεεινό, cult αγγλικό dub για περισσότερο γέλιο) κι είδαμε σε προτζέκτορα την πρώτη κασέτα. Την επόμενη φορά θα τους ψήσω για Ogenki Clinic (ελπίζω).
Posted 16 November 2009 - 22:11
Ίσως φανεί ηλίθια (ή περίεργη) η ερώτηση που θα κάνω αλλά...έχει κάτσει κανείς από σας να δει hentai με παρέα (είτε με φίλους/ες είτε με το δεύτερό του ήμισυ) ; Kαλά, μην βαράτε!
Φυσικά και είναι σκέτη απόλαψη.
Στην τετραήμερη στην α΄λυκείου στην διαδρομή και στο ξενοδοχίο.
Επείσης στο σπίτι μου με παρέα(και με κοπελιές παρεά
Κάλα είχε τρομερή φάση....αφού την κάθε σκηνή την βλέπαμε 10 φορές για να σχολιαζουμε