αυτό το θεωρώ περιτό εφ όσων όποιος θέλει μπορεί να δει κάλιστα μια ορεότατη τσόντα στο ιντερνετ.
Όπως και χεντάι, κι αυτά πλέον τα βάζουνε στα site πλάι στις κανονικές. Μη τα βάζεις απ' έξω αφού ήδη τα βάζουν κι αυτά.
από την άλη πλευρά,υπάρχουν χεντάι που έχουν υπόθεση.( αν και πολύ αμφιβάλω αλλα για να το λέτε στα παραπάνω ποστς κάτι θα ξέρεται)
Υπάρχουν, υπάρχουν! Ξέρω!
όπως και να το κάνουμε κάποιες σκηνες βίας και σεξ είναι δύσκολο έως και ακατόρθοτο να γίνει από αληθηνούς ηθοποιούς...όταν κάποιος θέλει να φιάξει ένα έργο με τέτιο περιοχόμενο,είναι πολύ ευκολότερο να το φιάξει με κινούμενα σχέδια,παρά με ανθρώπους προφανός.
Ρε η ηθοποιία στις τσόντες είναι επιεικώς απαράδεκτη. Στα χεντάι συχνά είναι μόνο το voice acting. Τώρα το πόσο αληθοφάνεια υπάρχει είναι άλλος καημός αφου συχνά το παλαμάρι του βαρκάρη το απεικονίζουνε σαν ένα κόκκινο λουκάνικο...
τώρα...αν κάποιος την "βρίσκει" με κινούμενα να κάνουν σεξ, δεν αφορά κανέναν μας...είναι κάτι σαν τους κορπολάγνους...δεν επηρεάζουν κανέναν μας...δικαιόμα τους να κάνουν ότι θέλουν...
...αρκεί να μην είναι τα δικά μας κόπρανα που τρώνε... το ίδιο κατά επέκταση θα πω και σε κάθε άλλου είδους παραξενιά.
Για να εκλαβει καποιος ενα hentai για κατι αλλο, πρεπει να εχει καποια μορφη διονοητικης καθυστερησης...
Δεν είναι όλα μόνο τσόντες. Τα visual novels για παράδειγμα το πάνε και αλλού.
Η αληθεια ειναι οτι το ειδος περναει ψιλοκριση...
τα μονα καλα Hentai ειναι οι πιο παλιοι τιτλοι,
γιατι οτι εχω δει απο προσφατα H-anime ειναι απογοητευση στο animation και στην ιστορια
και οι σκηνες δεν εχουν κατι πικαντικο και ενδιαφερον
Μα τι λες, το ακριβώς ανάποδο πιστεύω. Γίνονται καλύτερα με τα χρόνια. Παλιότερα δεν επιτρεπόταν ούτε καν να δείχνουνε τα γεννετικά όργανα. Και το σεξ ήταν μια ξεραϊλα και μισή.
ασε που οι λιγοι καλοι τιτλοι που βγαινουν συνηθως ειναι με mossaic, αφου δεν κανουν εκδοσεις για την δυση
(θα δω ποτε uncersored το shoujo sect? )
Τι να πω, γνώμη μου είναι ότι υπάρχει unsensored version για όλα τους, αρκεί να ψάξεις αρκετά.
α και κατα την γνωμη μου τα hentai δεν αξιζουν τοσο για τα lolis οσο για τις πιο mature,
παντα οι πιο sexy και πληθωρικες, με τις καλυτερες σκηνες...
Γνώμη σου φίλε. Εγώ τα lolis δε τα αλλάζω με καμία χιλιοκαβαλικευμένη σαραντάρα. Με τρομάζει η ιδέα και μόνο. "I" want to be the one doing the teaching!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από roriconfan: 03 Δεκέμβριος 2008 - 09:54