Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#361 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 03 December 2008 - 09:23

Darthnicolas τυς κοπρολάγνους, τους ουρολάγνους και τους παιδόφιλους τους ανέχεσαι δηλαδή?

Οι πρωτοι δυο ας κανουν οτι θελουν, δικο τους προβλημα...
Αλλα σχετικα με τους παιδοφιλους... απλα θα ξεχασε να το αναφερει:tensai:... λογικα...:terror2:

Όπως λέει και ο από πάνω τους 2 πρώτους σιγά,εγώ τα κάνω?Ας κόψουν και το κεφάλι τους,αρκεί να μην πάρουν και το δικό μου μαζί...Για το 3ο...Παρόλο που θα με κράξετε...Δεν το θεωρώ τόσο τραγικό όσο αυτά που ανέφερα...Δεν ξέρω,πάντα μισούσα απίστευτα την κτηνοβασία(αρκετά αργότερα τη νεκροφιλία),ενώ για την παιδεραστία δεν θυμώνω τόσο...ναι ναι δεν έχω παιδιά και δεν ξέρω πως είναι,είμαι ψυχρός/απάνθρωπος κλπ κλπ...Αλλά...Η κτηνοβασία είναι χειρότερη:emptyonexg1:

oh and see what I found
Urban Dictionary: necropedophelia
:frozen:

#362 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 03 December 2008 - 09:42

αυτό το θεωρώ περιτό εφ όσων όποιος θέλει μπορεί να δει κάλιστα μια ορεότατη τσόντα στο ιντερνετ.

Όπως και χεντάι, κι αυτά πλέον τα βάζουνε στα site πλάι στις κανονικές. Μη τα βάζεις απ' έξω αφού ήδη τα βάζουν κι αυτά.

από την άλη πλευρά,υπάρχουν χεντάι που έχουν υπόθεση.( αν και πολύ αμφιβάλω αλλα για να το λέτε στα παραπάνω ποστς κάτι θα ξέρεται)

Υπάρχουν, υπάρχουν! Ξέρω!

όπως και να το κάνουμε κάποιες σκηνες βίας και σεξ είναι δύσκολο έως και ακατόρθοτο να γίνει από αληθηνούς ηθοποιούς...όταν κάποιος θέλει να φιάξει ένα έργο με τέτιο περιοχόμενο,είναι πολύ ευκολότερο να το φιάξει με κινούμενα σχέδια,παρά με ανθρώπους προφανός.

Ρε η ηθοποιία στις τσόντες είναι επιεικώς απαράδεκτη. Στα χεντάι συχνά είναι μόνο το voice acting. Τώρα το πόσο αληθοφάνεια υπάρχει είναι άλλος καημός αφου συχνά το παλαμάρι του βαρκάρη το απεικονίζουνε σαν ένα κόκκινο λουκάνικο...

τώρα...αν κάποιος την "βρίσκει" με κινούμενα να κάνουν σεξ, δεν αφορά κανέναν μας...είναι κάτι σαν τους κορπολάγνους...δεν επηρεάζουν κανέναν μας...δικαιόμα τους να κάνουν ότι θέλουν...:smokingg:

...αρκεί να μην είναι τα δικά μας κόπρανα που τρώνε... το ίδιο κατά επέκταση θα πω και σε κάθε άλλου είδους παραξενιά.

Για να εκλαβει καποιος ενα hentai για κατι αλλο, πρεπει να εχει καποια μορφη διονοητικης καθυστερησης...

Δεν είναι όλα μόνο τσόντες. Τα visual novels για παράδειγμα το πάνε και αλλού.

Η αληθεια ειναι οτι το ειδος περναει ψιλοκριση...
τα μονα καλα Hentai ειναι οι πιο παλιοι τιτλοι,
γιατι οτι εχω δει απο προσφατα H-anime ειναι απογοητευση στο animation και στην ιστορια
και οι σκηνες δεν εχουν κατι πικαντικο και ενδιαφερον

Μα τι λες, το ακριβώς ανάποδο πιστεύω. Γίνονται καλύτερα με τα χρόνια. Παλιότερα δεν επιτρεπόταν ούτε καν να δείχνουνε τα γεννετικά όργανα. Και το σεξ ήταν μια ξεραϊλα και μισή.

ασε που οι λιγοι καλοι τιτλοι που βγαινουν συνηθως ειναι με mossaic, αφου δεν κανουν εκδοσεις για την δυση :(
(θα δω ποτε uncersored το shoujo sect? )

Τι να πω, γνώμη μου είναι ότι υπάρχει unsensored version για όλα τους, αρκεί να ψάξεις αρκετά.

α και κατα την γνωμη μου τα hentai δεν αξιζουν τοσο για τα lolis οσο για τις πιο mature,
παντα οι πιο sexy και πληθωρικες, με τις καλυτερες σκηνες...

Γνώμη σου φίλε. Εγώ τα lolis δε τα αλλάζω με καμία χιλιοκαβαλικευμένη σαραντάρα. Με τρομάζει η ιδέα και μόνο. "I" want to be the one doing the teaching!

Edited by roriconfan, 03 December 2008 - 09:54.

#363 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 03 December 2008 - 10:00

Όπως λέει και ο από πάνω τους 2 πρώτους σιγά,εγώ τα κάνω?Ας κόψουν και το κεφάλι τους,αρκεί να μην πάρουν και το δικό μου μαζί...Για το 3ο...Παρόλο που θα με κράξετε...Δεν το θεωρώ τόσο τραγικό όσο αυτά που ανέφερα...Δεν ξέρω,πάντα μισούσα απίστευτα την κτηνοβασία(αρκετά αργότερα τη νεκροφιλία),ενώ για την παιδεραστία δεν θυμώνω τόσο...ναι ναι δεν έχω παιδιά και δεν ξέρω πως είναι,είμαι ψυχρός/απάνθρωπος κλπ κλπ...Αλλά...Η κτηνοβασία είναι χειρότερη:emptyonexg1:

oh and see what I found
Urban Dictionary: necropedophelia
:frozen:

γιατί βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του κτηνοβάτη και του παιδεραστή. βάλε τον εαυτό σου στη θέση του παιδιού να δούμε αν θα έχεις την ίδια άποψη.

ρόρικονφαν, αν θες να μη σε αποπαίρνουμε όταν λες την άποψή σου για άλλα άνιμε θα μπορούσες να αποφύγεις τις δηλώσεις που κάνεις σε αυτό το τόπικ. είναι κοινή λογική (η οποία υπάρχει), χρησιμοποίησέ την. φιλικά δηλαδή.

και btw this topic fails tragically.

Posted Image

#364 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 December 2008 - 10:06

Γιατί fails glastenen? Συζήτηση για τσόντες κάνουμε...τι περιμένεις να διαβάσεις?...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#365 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 10:09

γιατί βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του κτηνοβάτη και του παιδεραστή. βάλε τον εαυτό σου στη θέση του παιδιού να δούμε αν θα έχεις την ίδια άποψη.

ρόρικονφαν, αν θες να μη σε αποπαίρνουμε όταν λες την άποψή σου για άλλα άνιμε θα μπορούσες να αποφύγεις τις δηλώσεις που κάνεις σε αυτό το τόπικ. είναι κοινή λογική (η οποία υπάρχει), χρησιμοποίησέ την. φιλικά δηλαδή.

θα συμφωνήσω....
γενικότερα αλλά ακόμα περισσότερο σε συζητήσεις μέσο ίντερνετ που δεν υπάρχει οπτική επαφή,και δεν μπορεί ο καθένας να εκφραστεί 100%, επόμενο είναι να παρεξηγηθουν (ήτε με την καλή έννοια,ήτε με την κακή) αυτά που θα πει....ακόμα και όλα αυτά τα ημότιονς που βάζουμε δεν είναι αρκετά...καλό θα ήταν λοιπό ρορικόνφαν να προσέχεις λίγο περισότερο τι λες,γιατί στην τελική εσύ θα βγεις χαμένος...

@ΝταρθΝικολας.

Ο ΜΙ ΤΖΙ:oo:
η κτηνοβασία κάνει λιγότερο κακό στο καημένο το ζωάκι συγκρυτικά με το πόσο κάνει σε ένα παιδί η παιδεραστία...
υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ανωμαλία(κτηνοβασία) και στο κακούργημα(παιδεραστία).................................................
Posted Image
Spoiler:

#366 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 03 December 2008 - 10:13

Και που ξέρεις πως νοιώθουνε τα παιδιά ρε Glastenen ; Αφού σαν παιχνίδι τους το παρουσιάζουνε οι περισσότεροι ανώμαλοι!

...Σαν το παραπάνω ;;; ... Όσο απότομες κι αν είναι οι απόψεις μου, έχουνε όλες την πικρή τους αλήθεια... Που δεν ισχύουν 100% για εμένα. Αν ισχύανε, δε θα τις έλεγα.

Όχι, μια χαρά τα λέμε για ένα τέτοιο θέμα. It sure beats κάτι άλλα θέματα όπως το ποιός έχει το δυνατότερο Μπανκάι ή τι χρώμα παπούτσια φοράει ο Ναρούτο.
Συνεχίστε κόσμε!
Πολλά ανιμέ μπορεί να τα θάβω αλλά αυτό το θέμα μου αρέσει τρελά!

θα συμφωνήσω....
καλό θα ήταν λοιπό ρορικόνφαν να προσέχεις λίγο περισότερο τι λες,γιατί στην τελική εσύ θα βγεις χαμένος...

Oh, hell, δε με σηκώνει το κλίμα. Δε ποστάρω άλλο εδώ για μια βδομάδα από τώρα. Για να μη λέτε ότι δε σας ακούω και ότι θέλω να μπαναριστώ με το ζόρι.

#367 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 10:22

Oh, hell, δε με σηκώνει το κλίμα. Δε ποστάρω άλλο εδώ για μια βδομάδα από τώρα. Για να μη λέτε ότι δε σας ακούω και ότι θέλω να μπαναριστώ με το ζόρι.

όχι ρε συ..δεν στο πα ότι δεν σε σηκώνει το κλίμα...το είπα για να καταλάβεις πως μπορεί να σκευτόμαστε όταν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση...δεν σε αντιπαθώ αν έχουμε διαφορετικές απόψεις...θα σε αντιπαθήσω αν κάνεις κάτι που με πηράξει σε προσωπικό επίπεδο..
και τι 1 βδομάδα? αν συνεχίσει αυτο το θρεντ σε 2 μέρες θα έχει κλείσει και τσάμπα θα χάσεις τον χαβαλέ...:hahaha:

σρυ για το σπαμ:nod:. απλά έπρεπε να λυθεί η τυχόν παρεξήγηση.και εφ όσων έγινε δημόσια την έλυσα δημόσια...και πάλι σρυ...
Posted Image
Spoiler:

#368 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 December 2008 - 10:32

Σε διαβεβαιώ πως κανένας από την ΣΟ του anime.gr δεν σε έχει βάλει στο μάτι (αν και αρκετοί διαφωνούν μαζί σου σε αρκετά πράγματα/θέματα). Θα πρέπει όμως man να προσέχεις περισσότερο τα ποστ σου, τελευταία δημιουργείς πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό/γιατί το κάνεις, ειδικά την στιγμή που έχεις αποδείξει κατ επανάληψιν την αξία σου ως content contributor. Κοίτα το λίγο πάντως, κρίμα είναι...:nanana:

Αρκετά με τα off topic, παρακαλώ ισιώστε το θέμα...carry on ppl...
:smokingg:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#369 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 December 2008 - 10:48

in other news, δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι, βγηκε το πρωτο ova του hatsu inu 2.
να θυμισω οτι το πρωτο εχει και πολυ γελιο εκτος απο πολυ καλο hentai. ( αν το εχετε, δειτε τα σχολια του μεταφραστη στα endings του ova 1&2. ψωφαω ).

δυστυχως το sequel, δεν κυμαινεται στα ιδια επιπεδα, ουτε σαν animation, ουτε σαν γελιο. και το σεναριο ηταν μετριο.
επιφυλασσομαι για το δευτερο ova

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#370 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 03 December 2008 - 10:56

Δεν εχω προβλημα με το hentai και οσους το βλεπουν μεχρι το σημειο που σεβονται τα anime,γιατι πολυ θεωρουν τα anime hentai,δηλαδη τα μπερδευουν,οσοι δεν σεβονται τις γυναικες και τα hentai κατα καποιο τροπο τις υποβαθμιζουν,αλλα λιγοτερα και αλλα περισσοτερα.
Εχω δει καποιοες φορες hentai,παρολο που ειμαι κοπελα και πολυ το βρησκουν περιεργο λες και εχεις καποια εσθενεια,και πρεπει να πω οτι ειναι καλυτερα απ'τις τσοντες.Εχουν καλυτερο σεναριο(μπορει οχι σπουδαιο) και δημιουργικοτητα και καταλαβαινεις τι φαντασιωσεις μπορει να εχει καποιος.Επισης ειναι με κινουμενα σχεδια ενω οι τσοντες ειναι μ'ανθρωπους οι οποιοι φτανουν στον εξευτελισμο πολλες φορες και εδω ειναι που βλεπουμε περισσοτερο την αληθινη υποβαθμιση του ανρωπου και οχι μονο των γυναικων.

Posted Image

#371 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 03 December 2008 - 11:35

Όχι ρε σεις δεν λέω πως η παιδεραστία είναι πιο normal,απλά οι συζητήσεις και μόνο για κτηνοβασίες μου φέρνουν τάση προς εμετό...Απλά δεν τις αντέχω,δεν τολμάω καν να τις φανταστώ,ενώ αντίθετα τα διάφορα άλλα παρόλο που τα θεωρώ απείρως ανώμαλα/διαστροφικά,δεν πεθαίνω στην αναφορά και μόνο...Ah,was I misunderstood?:wis:

#372 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 03 December 2008 - 11:47

in other news, δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι, βγηκε το πρωτο ova του hatsu inu 2.
να θυμισω οτι το πρωτο εχει και πολυ γελιο εκτος απο πολυ καλο hentai. ( αν το εχετε, δειτε τα σχολια του μεταφραστη στα endings του ova 1&2. ψωφαω ).

δυστυχως το sequel, δεν κυμαινεται στα ιδια επιπεδα, ουτε σαν animation, ουτε σαν γελιο. και το σεναριο ηταν μετριο.

Ναι μωρέ, κι εγώ ξενέρωσα. Αντί να ακολουθήσουνε την συνέχεια στο μάνγκα που τα σπάει κανονικά, κάθονται και κάνουνε χλιαρά φίλλερ. Φίλλερ σε χεντάι, έλεος!
Το μάνγκα είναι 3 volumes, από τα οποία το πρώτο αναλώνεται σε άσχετες μικρές ιστορίες, πριν επικεντρωθεί στην κύρια του ανιμέ. Συνεχίζει πολύ παραπέρα και γίνεται το έλα να δεις. Το συνιστώ σε όλους τους χενταϊστές. Αλλά δε το έχω βρει μεταφρασμένο γμτ, μόνο raw.

#373 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 December 2008 - 12:06

αν οι συζητήσεις darthnicolas για κτηνοβασίας (κοινώς βοσκούς να μαμάνε πρόβατα) σου φέρνει εμετό οι συζητήσεις περι rori εμένα μου βγάζουν το στομάχι απο το στόμα μου και φέρνουν τη μήτρα μου στην καρδιά μου.

#374 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 December 2008 - 12:41

Και που ξέρεις πως νοιώθουνε τα παιδιά ρε Glastenen ; Αφού σαν παιχνίδι τους το παρουσιάζουνε οι περισσότεροι ανώμαλοι!

Posted Image

Protip: Τα μέλη του forum θα σιχαίνονται την παιδοφιλία και την επόμενη βδομάδα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#375 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 03 December 2008 - 12:56

άσε και το animation και οι λεπτομέρειες πάνε και βάλανε και ηλίθιο background ήχο ... και από γέλιο τπτ ευτυχώς υπάρχει και το manga
xxx manga r the best ... καλή ποιότητα δουλείας σε όλους τούς τομείς
x rated Doushijin even better XDDDDD

btw σκεφτόμουνα για την κτηνοβασία... πως στα hentai είναι κάπως αντίστροφα τα πράματα απο αυτό που γίνεται στη πραγματικότητα ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image