Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
BitComet to BitTorrent
Started By
DjDragon
, May 28 2007 19:54
12 replies to this topic
Posted 28 May 2007 - 19:54
Γειά σας...
Αναρωτιόμουν αν ξέρετε κάποιον τρόπο να μεταφερθούν όλα τα torrents του bitcomet στο BitTorrent ενώ κατεβαίνουν ?
Θέλω να αδειάσω χώρο για να μπορέσω να κατεβάσω τα υπόλοιπα που έχω πολύ καιρό να κατεβάσω...
Αναρωτιόμουν αν ξέρετε κάποιον τρόπο να μεταφερθούν όλα τα torrents του bitcomet στο BitTorrent ενώ κατεβαίνουν ?
Θέλω να αδειάσω χώρο για να μπορέσω να κατεβάσω τα υπόλοιπα που έχω πολύ καιρό να κατεβάσω...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!
Don't get near of me!I'm a shark!
Posted 28 May 2007 - 21:39
Δοκιμασε να κατεβασεις το torrent οριζοντας για αποθηκευση στο BitTorrent τον ιδιο φακελο που τα κατεβαζες και στο bitcomet.
p.s. Αν δεν πετυχει δοκιμασε το utorrent....σ αυτο μαλλον θα πιασει.
p.s. Αν δεν πετυχει δοκιμασε το utorrent....σ αυτο μαλλον θα πιασει.
Posted 29 May 2007 - 02:53
Εν μερεί έχει πετύχει...όμως το πάει από την αρχή...
Κανένας άλλος τρόπος ??
Κανείς άλλος βοήθεια ????
Έχει φτάσει στο 82% και το πέρασα στον ίδιο φάκελο εκεί όπου ήταν τα αρχεία του BitComet...Αν ξέρει κανείς σας το BitTorrent τότε θα με νοιώσει...εμένα δεν συνεχίζει άλλο και σταμάτησε να seedarei η βλακεία του BitTorrent το συγκεκριμένο αρχείο που θέλω...Είναι γενικά στο κόκκινο...plz plz plz κάποιος τρόπος να το κάνω να συνεχίσει υπάρχει ?Το βλέπω που πήγε ολόκληρο κόκκινο λες και το κάνει overwrite...
Κανένας άλλος τρόπος ??
Κανείς άλλος βοήθεια ????
Έχει φτάσει στο 82% και το πέρασα στον ίδιο φάκελο εκεί όπου ήταν τα αρχεία του BitComet...Αν ξέρει κανείς σας το BitTorrent τότε θα με νοιώσει...εμένα δεν συνεχίζει άλλο και σταμάτησε να seedarei η βλακεία του BitTorrent το συγκεκριμένο αρχείο που θέλω...Είναι γενικά στο κόκκινο...plz plz plz κάποιος τρόπος να το κάνω να συνεχίσει υπάρχει ?Το βλέπω που πήγε ολόκληρο κόκκινο λες και το κάνει overwrite...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!
Posted 29 May 2007 - 08:00
Εγώ χρησιμοποιώ το uTorrent, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν αυτά που θα σου πω θα είναι σωστά. Νομίζω πως αυτά τα δύο προγράμματα προσθέτουν στο τέλος των αρχείων που δεν έχουν κατέβει τελέιως ένα extension όπως .bt . Υπάρχει περίπτωση αυτά τα δύο προγράμματα να προσθέτουν διαφορετικά extensions, άρα το ένα να μην αναγνωρίζει τα αρχεία του άλλου. Για να το διορθώσεις αυτό, πρώτα ενεργοποίησε να φαίνονται οι καταλήξεις των αρχείων στα XP, και μετά βρες τι extension έχει το ένα πρόγραμμα και τί το άλλο. Αφού τα βρεις, άλλαξε όλα τα extensions του Bitcomet στα αντίστοιχα του bittorrent
Posted 29 May 2007 - 18:14
Κατάλαβα αλλά πως το βρίσκω το extension τους στο XP και πως το αλλάζω ?
Posted 29 May 2007 - 18:34
Πρώτα άνοιξε έναν οποιονδήποτε φάκελο και πήγεναι: Εργαλεία > Επιλογές φακέλων > Προβολή και αν είναι τσεκαρισμένο το "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων", ξετσέκαρέ το.
Μετά πήγαινε στον φάκελο που είναι αποθηκευμένα τα αρχεία που κατεβάζεις με το Bitcomet, και αν κατεβάζεις πχ ένα αρχείο που λέγεται anime.rar, αν δεν έχει ολοκληρωθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάπως έτσι: anime.rar.bc . Αυτό το .bc είναι το extension του BitComet(μπορεί να μην είναι .bc, στην τύχη το λέω). Μετά με τον ίδιο τρόπο βρες το extension του BitTorrent και μετά αντικατέστησε όλα τα αρχεία που έχουν extension .bc με το extension του BitTorrent.
Τέλος, άνοιξε το torrent με τον BitTorrent και βάλε να αποθηκεύσει τα αρχεία στον φάκελο που τα έχεις κατεβάσει με τον BitComet
Μετά πήγαινε στον φάκελο που είναι αποθηκευμένα τα αρχεία που κατεβάζεις με το Bitcomet, και αν κατεβάζεις πχ ένα αρχείο που λέγεται anime.rar, αν δεν έχει ολοκληρωθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάπως έτσι: anime.rar.bc . Αυτό το .bc είναι το extension του BitComet(μπορεί να μην είναι .bc, στην τύχη το λέω). Μετά με τον ίδιο τρόπο βρες το extension του BitTorrent και μετά αντικατέστησε όλα τα αρχεία που έχουν extension .bc με το extension του BitTorrent.
Τέλος, άνοιξε το torrent με τον BitTorrent και βάλε να αποθηκεύσει τα αρχεία στον φάκελο που τα έχεις κατεβάσει με τον BitComet
Posted 29 May 2007 - 19:30
Το έκανα αλλά μπήκα εκεί όπου κατεβάζω τα αρχεία του BitTorrent και δεν τα βρίσκω...τα αρχεία που κατεβαίνουν είναι ή κρυμμένα ή μου έρχονται σαν msn...
Αν αναρωτιέσαι τι έκδοση BitTorrent έχω τότε σου απαντώ 5,0,7
Αν αναρωτιέσαι τι έκδοση BitTorrent έχω τότε σου απαντώ 5,0,7
Posted 29 May 2007 - 20:06
Το Bitcomet αποθηκεύει τα αρχεία με κατάληξη .bc! .
Το Bittorrent το χρησιμοποιούσα παλιά και δεν προσθέτει κατάληξη. Επιπλέον τα Azureus και μTorrent δεν προσθέτουν κατάληξη.
To BitTornado ή το BitLord (δεν θυμάμαι ποιο, ίσως το δεύτερο) μοιάζει αρκετά με το Bitcomet. Αν θες δοκίμασέ τα.
Το Bittorrent το χρησιμοποιούσα παλιά και δεν προσθέτει κατάληξη. Επιπλέον τα Azureus και μTorrent δεν προσθέτουν κατάληξη.
To BitTornado ή το BitLord (δεν θυμάμαι ποιο, ίσως το δεύτερο) μοιάζει αρκετά με το Bitcomet. Αν θες δοκίμασέ τα.
Posted 30 May 2007 - 11:34
Το μTorrent έχει επιλογή στα settings που αν θες προσθέτει .ut στο τέλος.
Posted 30 May 2007 - 16:27
Οπότε ποιό είναι το καλύτερο Torrent πρόγραμμα κατεβάσματος κατά την γνώμη σας...BitComet + Azureus για τον .....(ξέρετε τι εννοώ)
Posted 30 May 2007 - 16:30
Εγώ χρησιμοποιώ το uTorrent και πιστεύω αυτό είναι το καλύτερο
Posted 30 May 2007 - 16:58
Ok...Thanks...Μπορείς να μου στείλεις link για να το κατεβάσω και αμά δεν σε κάνει κόπος το κλειδώνεις το θέμα αυτό ?Έμαθα αρκετά

This topic is locked