Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Silent Hill

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2007 - 18:28

Χρειάζομαι 1-2 για το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Πρώτο:Στο νοσοκομείο,στο γρίφο με τις εικόνες(χρυσή,κόκκινη,μπλέ και νομίζω πράσινη.).Με ποια σειρά τα βάζω?

Τρίτο:Στο νοσοκομείο(γκρρρρρρρ) πώς βρίσκω τους κωδικούς στις πόρτες?

#2 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2007 - 19:14

www.gamefaqs.com - you game cheating friend
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2007 - 19:43

www.gamefaqs.com - you game cheating friend

Τι να κάνω?:OMG3:Το παλεύω εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!:oo:κυριολεκτικά.:deadga6:

#4 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2007 - 19:58

it will be our little secret ;)

goes off to write it in his small blackmails book [EVIL LAUGHTER]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2007 - 23:00

Στο τριτο στο νοσοκομείο οι κωδικοί βρίσκονται συνήθως σε έγγραφα που βρίσκεις γύρο γύρο.

#6 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2007 - 23:21

Πρώτο:Στο νοσοκομείο,στο γρίφο με τις εικόνες(χρυσή,κόκκινη,μπλέ και νομίζω πράσινη.).Με ποια σειρά τα βάζω?

Αυτό που είναι στο τέλος λες (πέρασαν και 8 χρόνια από την τελευταία φορα); Αν ναι διάβασε το παραμυθάκι και προσπάθησε να αντιστοιχίσεις σε αυτό τις εικόνες.

#7 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2007 - 00:04

Στο Silent Hill 1 τον γρίφο με τους κύβους των εικόνων των χρωμάτιστων είναι εύκολο να τον λύσεις...το παραμυθάκι είναι ένα αίνιγμα και αν καταλάβεις την σημασία τους με την σειρά τότε θα δεις ότι ψιλομοιάζουν...

Εγώ τερμάτισα όλα τα Silent Hills και περιμένω να δω αν θα κάνει αποτέλεσμα και το 5 αν και πιστεύω ότι θα είναι ίδιο σαν του 4...Πανεύκολο δηλαδή...

Όσο για το 3 τους κωδικούς των πόρτων όντως είναι το χαρτάκι ...ψάξε στο γραφείο ή των νοσοκόμων ή των γιατρών...Καλή τύχη...αμά έχεις πρόβλημα με το σφάξιμο των αφεντικών ειδοποίησέ με ;) μην φοβηθείς και χεστείς απάνω σου...

Εγώ μία φορά χέστηκα απάνω μου όταν περπατούσα τον Harry Mason στα ντουλάπια του δημοτικού σχολείου μετά την μαύρη γάτα...εκείνη την στιγμή ήταν που πετάχτηκε ξαφνικά ένα πτώμα μικρού παιδιού από την ντουλάπα...Πω πω τρομάρα που έπαθα...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#8 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2007 - 14:33

Στο Silent Hill 1 τον γρίφο με τους κύβους των εικόνων των χρωμάτιστων είναι εύκολο να τον λύσεις...το παραμυθάκι είναι ένα αίνιγμα και αν καταλάβεις την σημασία τους με την σειρά τότε θα δεις ότι ψιλομοιάζουν...

Εγώ τερμάτισα όλα τα Silent Hills και περιμένω να δω αν θα κάνει αποτέλεσμα και το 5 αν και πιστεύω ότι θα είναι ίδιο σαν του 4...Πανεύκολο δηλαδή...

Όσο για το 3 τους κωδικούς των πόρτων όντως είναι το χαρτάκι ...ψάξε στο γραφείο ή των νοσοκόμων ή των γιατρών...Καλή τύχη...αμά έχεις πρόβλημα με το σφάξιμο των αφεντικών ειδοποίησέ με ;) μην φοβηθείς και χεστείς απάνω σου...

Εγώ μία φορά χέστηκα απάνω μου όταν περπατούσα τον Harry Mason στα ντουλάπια του δημοτικού σχολείου μετά την μαύρη γάτα...εκείνη την στιγμή ήταν που πετάχτηκε ξαφνικά ένα πτώμα μικρού παιδιού από την ντουλάπα...Πω πω τρομάρα που έπαθα...

Δεν ξέρω γιατί πιστεύετε όλοι ότι το παραμύθι είναι εύκολο,και 'γω κατάλαβα ότι εκεί είναι η λύση,αλλά δεν το πιάνω:uhh:

Όσο για να φοβιθώ,δ πρόκειται είμαι ατρόμητος:hahaha::erk:::try:
Πέρα από τι πλάκα η πιο τρομακτική στιγμή στο πρώτο είναι στη τουαλέτα τον αγοριών,όταν πήγα να βγώ άκουσα 1 κλάμα,αλλά όσο και να ψάχνεις δεν βρίσκεις κάτι.Όταν όμως γύρισα όταν ε΄χε σκοτάδι,τότε βρήκα το shotgun!Και γ@!ώ τις συνδέσεις!

#9 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 18:09

OHHHHHHHHH,YES!!!!!!!Νέο Silent Hill,νέο Silent Hill.Αυτά είναι νέα.Βασικά,ο μοναδικός λόγος για να πάρω PS3.Και το τρέιλερ προετιμάζει για κάτι θετικό,αν και είναι λίγο διαφορετικό απ' τα υπόλοιπα της σειράς.Πάμε να καούμε ξανά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 18:25

650€ για ένα game? Άσε που βγαίνουν και στο PC :P

Μέχρι τώρα πάντως τα σπάνε τα Silent, αν και προσωπικά είμαι της μεγάλης των Resident Evil σχολής γιατί ήταν το πρώτο horror game που έπαιξα (τουλάχιστον 3D) και από τότε είμαι πιστός ^-^

Μιας και το ανάφερα υπάρχει καμμιά ψηφοφορία ανάμεσα στα 2 ή να κάνουμε καινούργια; Θα είχε φάση μια μάχη μεταξύ των 2 horror games.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#11 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 18:32

Έχω κάνει εγώ ένα τόπικ αυτού του στύλ,οπότε παίρνα εκεί για να αρχίσει ξανά η κόντρα.Α,και από τώρα είσαι αιώνιος αντίπαλος μου,μιάς και είμαι πιστός της θρησκείας του Silent Hill,οπότε ετοιμάσου να υποφέρεις άπιστε!!!!!

:P πλά κάνω βέβαια

Βασικά έχεις δίκιο,μάλλον για το pc θα το πάρω,αν και φοβάμαι μήπως και δεν παίζει καλά ή δενέχω κάποιο πρόγραμμα που απαιτήται.Και για το Silent Hill,τα έδινα τα 650 ευρώ,αν και θέλω να ελπίζω ότι θα έχει μειωθεί η τιμή,ή ότι θα έχω πιάσει δουλειά,ή ότι θα το βρώ μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 18:52

Τα μέχρι τώρα silent δεν είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις πάντως, αλλά άμα το θες για ps3 σίγουρα θα μπορέσεις να το βρεις μεταχειρισμένο, είναι πολλά sony fanboys που το πήραν αλλά δεν άργησαν να καταλάβουν πως ότι είναι sony δεν είναι χρυσός. Στο internet έχω βρει πάααααααρα πολλά άτομα που ανταλλάσσουν ps3 με wii, και είναι σχεδόν τριπλάσια η τιμή του ps3 o.O
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#13 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2007 - 20:09

Youtube Video

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Απο τις καλύτερες παρωδίες!
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#14 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2007 - 17:49

Αυτό το βίντεo ήταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!! <---(another retard moment):hehehe:

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#15 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2007 - 18:16

Youtube Video

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Απο τις καλύτερες παρωδίες!

Απλα κοτυφαιο :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Εχει και συνεχεια?
Μηπος ξερει κανεις αν το Silent Hill 1 εχει βγει για PC?
Αν ναι που μπορω να το βρω?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something: