Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Silent Hill
Posted 27 May 2007 - 18:28
Πρώτο:Στο νοσοκομείο,στο γρίφο με τις εικόνες(χρυσή,κόκκινη,μπλέ και νομίζω πράσινη.).Με ποια σειρά τα βάζω?
Τρίτο:Στο νοσοκομείο(γκρρρρρρρ) πώς βρίσκω τους κωδικούς στις πόρτες?
Posted 27 May 2007 - 19:43
Posted 27 May 2007 - 19:58

goes off to write it in his small blackmails book [EVIL LAUGHTER]

Posted 27 May 2007 - 23:00
Posted 27 May 2007 - 23:21
Πρώτο:Στο νοσοκομείο,στο γρίφο με τις εικόνες(χρυσή,κόκκινη,μπλέ και νομίζω πράσινη.).Με ποια σειρά τα βάζω?
Αυτό που είναι στο τέλος λες (πέρασαν και 8 χρόνια από την τελευταία φορα); Αν ναι διάβασε το παραμυθάκι και προσπάθησε να αντιστοιχίσεις σε αυτό τις εικόνες.
Posted 28 May 2007 - 00:04
Εγώ τερμάτισα όλα τα Silent Hills και περιμένω να δω αν θα κάνει αποτέλεσμα και το 5 αν και πιστεύω ότι θα είναι ίδιο σαν του 4...Πανεύκολο δηλαδή...
Όσο για το 3 τους κωδικούς των πόρτων όντως είναι το χαρτάκι ...ψάξε στο γραφείο ή των νοσοκόμων ή των γιατρών...Καλή τύχη...αμά έχεις πρόβλημα με το σφάξιμο των αφεντικών ειδοποίησέ με

Εγώ μία φορά χέστηκα απάνω μου όταν περπατούσα τον Harry Mason στα ντουλάπια του δημοτικού σχολείου μετά την μαύρη γάτα...εκείνη την στιγμή ήταν που πετάχτηκε ξαφνικά ένα πτώμα μικρού παιδιού από την ντουλάπα...Πω πω τρομάρα που έπαθα...

Posted 28 May 2007 - 14:33
Στο Silent Hill 1 τον γρίφο με τους κύβους των εικόνων των χρωμάτιστων είναι εύκολο να τον λύσεις...το παραμυθάκι είναι ένα αίνιγμα και αν καταλάβεις την σημασία τους με την σειρά τότε θα δεις ότι ψιλομοιάζουν...
Εγώ τερμάτισα όλα τα Silent Hills και περιμένω να δω αν θα κάνει αποτέλεσμα και το 5 αν και πιστεύω ότι θα είναι ίδιο σαν του 4...Πανεύκολο δηλαδή...
Όσο για το 3 τους κωδικούς των πόρτων όντως είναι το χαρτάκι ...ψάξε στο γραφείο ή των νοσοκόμων ή των γιατρών...Καλή τύχη...αμά έχεις πρόβλημα με το σφάξιμο των αφεντικών ειδοποίησέ μεμην φοβηθείς και χεστείς απάνω σου...
Εγώ μία φορά χέστηκα απάνω μου όταν περπατούσα τον Harry Mason στα ντουλάπια του δημοτικού σχολείου μετά την μαύρη γάτα...εκείνη την στιγμή ήταν που πετάχτηκε ξαφνικά ένα πτώμα μικρού παιδιού από την ντουλάπα...Πω πω τρομάρα που έπαθα...
Δεν ξέρω γιατί πιστεύετε όλοι ότι το παραμύθι είναι εύκολο,και 'γω κατάλαβα ότι εκεί είναι η λύση,αλλά δεν το πιάνω

Όσο για να φοβιθώ,δ πρόκειται είμαι ατρόμητος

Πέρα από τι πλάκα η πιο τρομακτική στιγμή στο πρώτο είναι στη τουαλέτα τον αγοριών,όταν πήγα να βγώ άκουσα 1 κλάμα,αλλά όσο και να ψάχνεις δεν βρίσκεις κάτι.Όταν όμως γύρισα όταν ε΄χε σκοτάδι,τότε βρήκα το shotgun!Και γ@!ώ τις συνδέσεις!
Posted 01 October 2007 - 18:09

Posted 01 October 2007 - 18:25

Μέχρι τώρα πάντως τα σπάνε τα Silent, αν και προσωπικά είμαι της μεγάλης των Resident Evil σχολής γιατί ήταν το πρώτο horror game που έπαιξα (τουλάχιστον 3D) και από τότε είμαι πιστός ^-^
Μιας και το ανάφερα υπάρχει καμμιά ψηφοφορία ανάμεσα στα 2 ή να κάνουμε καινούργια; Θα είχε φάση μια μάχη μεταξύ των 2 horror games.
- Shigeru Miyamoto
Posted 01 October 2007 - 18:32

Βασικά έχεις δίκιο,μάλλον για το pc θα το πάρω,αν και φοβάμαι μήπως και δεν παίζει καλά ή δενέχω κάποιο πρόγραμμα που απαιτήται.Και για το Silent Hill,τα έδινα τα 650 ευρώ,αν και θέλω να ελπίζω ότι θα έχει μειωθεί η τιμή,ή ότι θα έχω πιάσει δουλειά,ή ότι θα το βρώ μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση.

Posted 01 October 2007 - 18:52
- Shigeru Miyamoto
Posted 03 October 2007 - 20:09

Απο τις καλύτερες παρωδίες!

The revolution is near....
Posted 04 October 2007 - 17:49

THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Posted 04 October 2007 - 18:16
Youtube Video:hahaha:
:hahaha:
:hahaha:
Απο τις καλύτερες παρωδίες!
Απλα κοτυφαιο

Εχει και συνεχεια?
Μηπος ξερει κανεις αν το Silent Hill 1 εχει βγει για PC?
Αν ναι που μπορω να το βρω?
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας