Δεν ξέρω πόσοι και ποιοί απο εσάς έχετε παίξει το Streets of SimCity... Είναι ένα παλιό 3D παιχνίδι της Maxis, στο οποίο έπαιρνες τα τιμόνι ενός οπλισμένου με διάφορα όπλα όπως ρουκετοβόλα, πολυβόλα κτλ αμαξιού και έκοβες βόλτες στην SimCity, προσπαθώντας να διαλύσεις τα αντίπαλα αμάξια. Ταυτόχρονα, υπήρχε η δυνατότητα να φορτώσεις πόλεις που είχες προηγουμένως φτιάξει στο κλασικό SimCity 2000 και να κάνεις το Battle Royal στην ολοδική σου δημιουργεία. Γενικά, το παιχνίδι δεν είχε μεγαλή επιτυχία ούτε ήταν πολύ καλό, και έτσι γρήγορα ξεχάστηκε. Ένα απο τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού όμως ήταν το Soundtrack. Ένα κομμάτι απο αυτό χαράχτηκε στην μνήμη μου απο τότε. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κανένας άλλος εκτός απο εμένα δεν το άκουσε τότε...
...όμως! Μέγαλο μέρος του soundtrack του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκε σε ένα αργότερο παιχνίδι της Maxis που είμαι το ίδιο σίγουρος ότι έχετε παίξει όλοι. Μιλάω για το The Sims.
Στο The Sims, το κομμάτι που μου άρεσε τόσο ακουγόταν στο Rock ραδιόφωνο. Μπορείτε να το βρείτε εδώ:
http://lix.in/5c27b8
ως Rock Radio 5. Αυτός ο τίτλος είναι το μόνο πράγμα που ξέρω για αυτό το κομμάτι. Όσο κι αν έχω ψάξει, δεν έχω καταφέρει να βρω όνομα συγκροτήματος, ποιοί τέλος πάντων το έφτιαξαν και να βρω έτσι περισσότερη δουλειά τους. Πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατή instrumental ροκιά και της χρειάζεται μεγαλύτερη αναγνώριση. Ακόμα και στο μπάσο έχω μάθει να το παίζω, και κάνω το πολύ 3 εβδομάδες (και ψάχνω απο τώρα άσους κιθαριστές για να βγάλουνε τα σόλα!

Έφτιαξα αυτό το thread σαν έκκληση προς βοήθεια απο τους συνανιμίτες αλλά και σαν εξιστόρηση ίσως δικών σας ιστορίων, γιατί όχι, ζητώντας ανάλογη βοήθεια!