Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

~.::Star Wars: Knights of the Old Republic::.~

• Please log in to reply
90 replies to this topic

#76 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 11:25

Απλώς ελπίζω να μην απογοητευτώ.
Με τον ενθουσιασμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγω του trailer, αν απογοητευτώ από αυτό το παιχνίδι, μπορεί και να πηδήξω από το μπαλκόνι. :wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#77 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 12:13

Για μένα το Star Wars από μονό του αρκεί σαν όνομα ώστε να το ανεβάσει στης πωλήσεις...τώρα η biowar μας έχει συνήθηση σε ποιότητα οπός και η blizzard οπότε είναι λογικό να βγει κάτι καλό. Ωμός εγώ ανησυχώ κατά ποσό θα παίξει κάποιος με τις άλλες κλασεις που θα έχει επειδή πιστεύω το 90% θα είναι Jeday και Sith. Επίσης ένας Jeday μπορεί να πέσει προς την dark side οπότε νομίζω εδωπερα θα πρέπει να υπάρχει η δηνατωτιτα να πηγαίνεις με τους καλούς και κακούς ανάλογος με τις πράξεις σου. Πως ήταν στο KoToR 1 και 2 που είχες ένα μέτρο ποσό καλός και κακός είσαι?

#78 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 12:28

ποσο καιλα ποια?
απλα ηδη αναψα το φωτοσπαθο που εχω σπιτι κ περιμενω!

#79 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 12:31

αναμφιβολα θα υπαρχουν πολλοι Sith & Jedi. αλλα και οι αλλες κλασεις εχουν τα καλα τους, η μαλλον, τα προνοσταριλικια τους. οποτε....
επισης θα υπαρχουν αντικειμενα που θα σου δινουν protection from force powers
οποτε δεν θα με χαλαγε να κανω μια ασασινα, οπως στο τρεηλερ.
μην αγχωνεστε, για ολα υπαρχει ισορροπια.

ποσο καιλα ποια?
απλα ηδη αναψα το φωτοσπαθο που εχω σπιτι κ περιμενω!

I'll take you anyplace, anytime!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#80 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 20:33

Συμφωνα με τη bioware καθε κλαση θα εχει τροπους αμυνας απεναντι σε οποιοδηποτε αλλο class.Σιγουρα στην αρχη ολοι θα κανουν jedi-sith lords αλλα μετα θα ισορροπισει, μη μου πειτε οτι δε σας πορωσε η bounty hunter του trailer που μια χαρα jedi καθαριζε {trusty flamethrowers!}.
Επιπλεον το sith empire- republic δε σημαινει απαραιτητα καλος κακος . Sith ειναι μια ολοκληρη αυτοκρατορια , οποτε δεν αποκλειεται απο το game ενας καλος sith empire citizen η αντιθετα ενας republic dark jedi
Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 20:40

αναμφιβολα θα υπαρχουν πολλοι Sith & Jedi. αλλα και οι αλλες κλασεις εχουν τα καλα τους, η μαλλον, τα προνοσταριλικια τους. οποτε....
επισης θα υπαρχουν αντικειμενα που θα σου δινουν protection from force powers
οποτε δεν θα με χαλαγε να κανω μια ασασινα, οπως στο τρεηλερ.
μην αγχωνεστε, για ολα υπαρχει ισορροπια.

I'll take you anyplace, anytime!

μπορεί να υπάρχουν και άλλες class αλλα λογικό δεν σας φαίνεται όλος ο κόσμος να πάρει η jedi η sith? τουλάχιστον στην αρχή. it's difficult not το choose a jedi αν και με ψήνει πολύ ο bounty hunter

Also, much to learn you still have my young apprentice melkor

Spoiler:

can't w8 till it gets released :o

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#82 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 20:53

βασικα οχι. συμφωνα με αυτο που ειχα διαβασει, οι πραγματικοι Sith ειναι φυλη, που εξορισμου εχουν affinity με το dark side. σκεφτειτε το καπως σαν τα Drow.
Spoiler: KOTOR II spoilers

αρα, στην αρχη τουλαχιστον, αμφιβαλλω αν θα μπορεις να κανεις good-aligned Sith.
και ελπιζω να το κρατησουν ετσι, μην κανουν τις μ@λ@κιες του WoW, που μπλεξανε τα μπουτια τους με τις φυλες και τις κλασεις.

παιδια, τ απαραπανω, συμφωνα με τις πληροφοριες που επεσαν στα χερια μου, και οτι συμπερασματα εβγαλα παιζοντας τα παιχνιδια, και δινοντας εμφαση στο σεναριο. αυτο δεν σημαινει, οτι εχω δικιο σωνει και καλα. δεν αποκλειεται, να παραπληροφορηθηκα.

EDIT: Flame, μην τα ξαναλεμε, δεν με εχεις. αρχικα και πρωτιστα, εγω χρησιμοποιω 2 φωτοσπαθα....

#83 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 20:57

έχω την εντύπωση πως ο maul είναι από την φίλη τον sith, και ναι, είναι κάτι σα τα drow, lets say πως έχουν affinity με τα dark powers :P

also, αν γίνετε να κανεις good aligment sith το game θα γίνει σκατά, γενικά όπως λέει και ο melkor θα χαλάσει όλη η story και θα γίνει wow

#84 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 21:10

οχι, ο Maul ειναι Iridonian
οπως και ο Bao-Dur

#85 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 21:15

Μelkor συμφωνα με τα νεα δεδομενα { bioware και oxi obsidian } Οι πραγματικοι sith που περιγραφεις εχουν εκλειψει . Οριστε το official bio απο την bioware για την empire

Spoiler:

Το ολο θεμα καλου -κακου που ανεφερα δε σταματα μονο σε jedi-sith. Για παραδειγμα οι bounty hunters αν και βρισκονται στη μερια των sith απο θεμα lore δν ειναι sith και ακολουθουν τα φραγκα. Απο αυτην την αποψη μου φαινεται λογικο ενας light side bounty hunter για παραδειγμα, οπως η Μιρα στο kotor 2. Aντιστοιχα και για τη republic {σαδιστης smuggler , που ομως βρισκεται στο πλευρο της republic}.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Alarenon: 03 Ιούνιος 2009 - 21:32

Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 22:38

i sith αρχικα ηταν μια φυλη με τερατα μαγους κ λοιπα μετα απο τους πρωτους dark jedi και τον πολεμο με τους οριτζιναλ χασαν κ τους στηλαν στα περατα του γαλαξια οπου βρηκαν τους σιθ κ τους υποδουλωσαν ,απο τοτε ο αρχηγος τους λεγοταν dark lord of the sith
στη μετεπειτα ιστορια οι σιθ που ειναι ενα κραμα απο σιθ + dark jedi εχουν εμφυλιο για το αν θα πρεπει να πανε πισω στην ιστορια τους ως dark jedi k να κανουν πολεμο με την τοτε δημοκρατια , η να μεινουν πισω κ να αναπτυξουν τις δυναμεις τους οπου κ επικρατει η πρωτη αποψη τελικα
εχω διαβασει οτι κομιξ εχει βγει ποτε(Γυρω στα 2000 κομιξ) οποτε μιλαω με επικληση στην αυθεντια!χεχε
επισης melcor + flame alhemisst εχω του μαστερ yoda οποτε δε μετραει το μεγεθος κ το πληθος των φωτοσπαθων!χαχα

#87 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 22:46

hah you lost. ο melkor έχει όλα τα force FX και εγώ μπορεί να έχω μονο ένα αλλα έχω άπειρες σελίδες σχέδια για ένα custom imba lightsaber που θα φτιάξω μόλις πάω ιταλία όπου θα έχω χορό και χρόνο :D

γενικά το ότι η ιστορία είναι στο παρελθόν με χαλάει λίγο, είναι σπαστικό να ξέρεις πως θα τελειώσει :P

#88 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 23:12

i sith αρχικα ηταν μια φυλη με τερατα μαγους κ λοιπα μετα απο τους πρωτους dark jedi και τον πολεμο με τους οριτζιναλ χασαν κ τους στηλαν στα περατα του γαλαξια οπου βρηκαν τους σιθ κ τους υποδουλωσαν ,απο τοτε ο αρχηγος τους λεγοταν dark lord of the sith
στη μετεπειτα ιστορια οι σιθ που ειναι ενα κραμα απο σιθ + dark jedi εχουν εμφυλιο για το αν θα πρεπει να πανε πισω στην ιστορια τους ως dark jedi k να κανουν πολεμο με την τοτε δημοκρατια , η να μεινουν πισω κ να αναπτυξουν τις δυναμεις τους οπου κ επικρατει η πρωτη αποψη τελικα
εχω διαβασει οτι κομιξ εχει βγει ποτε(Γυρω στα 2000 κομιξ) οποτε μιλαω με επικληση στην αυθεντια!χεχε
επισης melcor + flame alhemisst εχω του μαστερ yoda οποτε δε μετραει το μεγεθος κ το πληθος των φωτοσπαθων!χαχα

Posted Image
Promotions!
dude, εχω 11.

#89 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 00:25

Posted Image
Promotions!
dude, εχω 11.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 00:45

Spoiler:

και που να δεις το αληθινο... θα τρομαξεις...