Πώς θα χωρέσουν όλα αυτά στη βαλίτσα; Τώρα το σκέφτομαι.....
Blueray σειρές:
Lupin part IV, Elfen Lied, Ping Pong, GITS SAC1&2, Freedom, Puella Madoka + Movie 3, Afro Samurai + Μovie, Yuri Kuma Arashi, Ronja, Yuri on Ice, Flip Flappers Limited Edition, Nadesico+Film, Ergo Proxy, Tenchi Muyo OVA collection
Blueray ταινίες:
Νapping Princess, Roujin Z, Girl Who Leapt Through Time, Night is Short Walk on Girl, Lu Over the Wall, Cleopatra+1001 Nights, Mind Game, Musashi Last Samurai, 5 cm per second, Princess Arete, Cowboy Bebop Movie, Ghibili (Marnie, Only Yesterday, Spirited Away, Whisper of the Heart, Mononoke, Kiki, Yamadas, Ocean Waves)
DVD σειρές:
Chrno Crusade, Hellsing (Gonzo), Rozen Maiden (1+2 complete, Overture, Zuruckspielend), Trigun, Requiem from the Darkness
ταινίες: ΗΑL
Aσχετα με ανιμε:
Blueray:
Disney (Lion King Trilogy, Alice in Wonderland, Beauty and the Beast), The Breadwinner, The Dark Crystal, The Book of Life, Belstone Fox, Heavy Metal, Anastasia, Secret of Nimh, Watership Down, Space Jam, Neverending Story, Goonies
DVD:
Land Before Time 1-3
To κορυφαίο βέβαια και με το οποίο θα αντάλλαζα όλα τα υπόλοιπα για τα γούστα μου, είναι το Blueray Inner Sanctus με τις ταινίες μικρού μήκους των Quay Brothers από το 1979 μέχρι το 2013.
Πρόλαβα και είδα σινεμά τις ταινίες Marnie + Princess Kaguya. Iδίως η δεύτερη άφησε στο τέλος όλους να κοιτάν μουγκοί για 3 σχεδόν λεπτά τους τίτλους τέλους και μια κοπελιά δίπλα μου έκλαιγε σα κοριτσάκι και το αγόρι της την παρηγορούσε.
Και σε μία ειδική προβολή σε φιλμ 35 mm όπως πριν τριάντα χρόνια την ταινία Land before Time. Αντε μετά από αυτό το αριστούργημα να ξαναδείς την Εποχή των Παγετώνων. Βεβαια όλοι μαντράχαλοι ήμασταν,μονο ένα ζευγάρι είχε φέρει ένα μωράκι αλλιως παιδική φωνή δεν άκουγες. Ενας πισω μου ήταν με τους φίλους του και έλεγε πως έχει το σετ και με τις 9 ταινίες. Εμένα η πρώτη μου αρκεί, για τις υπόλοιπες δεν μπαίνω καν στον κόπο. Στο τέλος τραγουδούσε μια πισω μου το If we hold on together.
Αντε τώρα με όλα αυτά να σοβαρέψεις.