Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#541 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 10 December 2010 - 00:47

Ειχα τουλαχιστο 10 χρονια να δω τη ζαχαρομπουμπου τον tails. Με εφτιαξες. τα σεβη μου.

stasou%2520mygdala.jpg

#542 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 10 December 2010 - 12:55

αρχίζουμε με ένα ιαπωνικό wakizashi, το οποιο για κάποιο λόγο είναι χωρίς λεπίδα (δυστυχώς δύσκολο να ρωτήσω τον παππου μου για πιο λόγο) αλλα από ότι φαίνεται είναι πιο πολύ piece of art παρα weapon μιας και είναι ολόκληρο από ελεφαντοστό σκαλισμένο

Τωρα το δα αυτο.. Οντως προκειται για διακοσμητικο αντικειμενο και οχι οπλο. Δεν ειχε ποτε λεπιδα και γενικα αυτα τα αντικειμενα δεν προοριζοταν ποτε για να εχουν battle-ready λεπιδες. Φτιαχνονταν κυριως απο την εποχη του Meiji μεχρι πριν τον Β' παγκοσμιο πολεμο και προοριζονταν ως σουβενιρ για τους ξενους επισκεπτες της χωρας. Δεν ειναι φτιαγμενα απο ελεφαντοδοντο, αλλα απο κοκαλα μεγαλων θηλαστικων. Αν θελησεις ποτε να το πουλησεις, η αξια του υπολογιζω οτι κυμαινεται απο 400 μεχρι 700 ευρω. Το scimitar αν το συντηρησεις λιγο (εχει ειδικους στο μοναστηρακι), θα ειναι πολυ αξιολογο κομματι.

και μιας που ειμαι εδω, ας ποσταρω το kabuto μου μαζι με το wakizashi που ειχα αγορασει πριν απο μερικους μηνες απο ενα Antiques Shop στην Αθηνα. Ηθελα να βαλω το waki σε ξεχωριστο display, αλλα αφου ταιριαζουν και τα χρωματα ειπα να το τοποθετησω πανω στο λακαρισμενο κουτι του kabuto.

Posted Image

Οι πιστολες δεξια και αριστερα, ειναι διακοσμητικα αντιγραφα ιταλικων flintlock pistols του 16ου αιωνα. Αυτο με την περιστρεφομενη τριπλη καννη δειχνει οτι οι παλιοι οπλουργοι ειχαν πολυ φαντασια!
Posted Image

#543 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 19 December 2010 - 02:31

oh yeah.

Posted Image
Posted Image

#544 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 December 2010 - 02:46

ακουω εναν strange loop να κλαιει... :hahaha:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#545 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 19 December 2010 - 07:08

Πρόχειρα επειδή είμαι από πρόσφατη μετακομίσει και δεν έχω τακτοποίηση τα προικιά μου ακόμα. :P

Spoiler:

Posted Image

#546 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 December 2010 - 11:46

oh yeah.

Posted Image
Posted Image

Τι είναι αυτό; :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#547 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 December 2010 - 12:42

^ θα μπορούσε να είναι και αυτό που σκέφτηκες
αλλα είναι το screwdriver του eleventh doctor...

ναι ζηλεύω, αλλα ελπίζω όχι για πολύ

#548 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 25 December 2010 - 16:39

Posted Image
Το τελευταίο απόκτημα της συλλογής Mon Shieur Bome, η Limited Edition Bunny Girl (στοίχισε κοντά στα 100 ευρώ). Τώρα απομένουν μόνο 2

Posted Image
Αποτελεσματικός τρόπος για μέγιστη αξιοποίηση οποιουδήποτε ελεύθερου χώρου μέσα στο δωμάτιο

/] [/SIZE]Όσο για εμένα, ιδού το τελευταίο μου απόκτημα

Monkey Island II - IBM VGA 3,5" Edition

Posted Image

1,5 € από μαγαζί μεταχειρισμένων προϊόντων από ένα χωριό της Φινλανδίας. Η πλάκα είναι πως πήγα εκεί πέρα για να πάρω τζάμπα κρεμάστρες και βρέθηκα σε έναν πάγκο με 4-5 βιντεοπαιχνίδια. Τα άλλα 4 δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, το άλλο ήταν αυτό.

I see your monkey island and I raise with my 1 euro Kartia
Posted Image

Posted Image

Τέλεια κατάσταση, με οδηγίες και διαφημιστικό από φιλανθρωπικό παζάρι στο Σύνταγμα πριν λίγες μέρες

#549 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 25 December 2010 - 18:05

Καλά ρε συ, μήπως μένεις σπίτι μου, έχουμε τις ίδιες μπαλκόπορτες και το χρώμα στο τοίχο ήταν ακριβώς ίδιο με του δικό μου πριν το βάξω πριν από κάτι δις χρόνια σε ένα λευκό ψυχιατρί :P
rsrGbGx.gif

#550 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 25 December 2010 - 21:02

Posted Image
Το τελευταίο απόκτημα της συλλογής Mon Shieur Bome, η Limited Edition Bunny Girl (στοίχισε κοντά στα 100 ευρώ). Τώρα απομένουν μόνο 2

Posted Image
Αποτελεσματικός τρόπος για μέγιστη αξιοποίηση οποιουδήποτε ελεύθερου χώρου μέσα στο δωμάτιο

βλεπω εχεις dreamcast :riiight:

#551 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 January 2011 - 13:57

Εγω γι αυτο είμαι περήφανος :

Realsized Kiburedo - keyblade φτιαγμλενο by me!

Attached Files

v4kFmx.png

#552 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 January 2011 - 14:02

σήμερα έφτασε μια φιγούρα που περίμενα από το καλοκαίρι οποτε είμαι αρκετά ευχαριστημένος. έβγαλα μερικές φωτογραφίες διαφορα καινούρια αποκτήματα, μερικά μπορεί να τα έχω ξαναποσταρει βεβαια αλλα δεν πειράζει

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#553 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 05 January 2011 - 14:09

Posted Image

THIS is the highlight for me!! Που την βρηκες? (Οχι οτι η φιγουριτσα απο το "Τεντεν στο Κογκο" δεν τα σπαει επισης..)
Posted Image

#554 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 January 2011 - 14:13

THIS is the highlight for me!! Που την βρηκες? (Οχι οτι η φιγουριτσα απο το "Τεντεν στο Κογκο" δεν τα σπαει επισης..)

όταν έκλεινε το otaku no sekai την είχα πάρει για πλακα επειδή είχε 80% έκπτωση. αν κατέβεις ποτε αθηνα μπορώ να στην δώσω, i dont care that much :D

Edited by Azathoth, 05 January 2011 - 14:30.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#555 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 08 January 2011 - 13:35

Posted Image