Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The posers thread...XD
Posted 10 December 2010 - 00:47
Posted 10 December 2010 - 12:55
Τωρα το δα αυτο.. Οντως προκειται για διακοσμητικο αντικειμενο και οχι οπλο. Δεν ειχε ποτε λεπιδα και γενικα αυτα τα αντικειμενα δεν προοριζοταν ποτε για να εχουν battle-ready λεπιδες. Φτιαχνονταν κυριως απο την εποχη του Meiji μεχρι πριν τον Β' παγκοσμιο πολεμο και προοριζονταν ως σουβενιρ για τους ξενους επισκεπτες της χωρας. Δεν ειναι φτιαγμενα απο ελεφαντοδοντο, αλλα απο κοκαλα μεγαλων θηλαστικων. Αν θελησεις ποτε να το πουλησεις, η αξια του υπολογιζω οτι κυμαινεται απο 400 μεχρι 700 ευρω. Το scimitar αν το συντηρησεις λιγο (εχει ειδικους στο μοναστηρακι), θα ειναι πολυ αξιολογο κομματι.αρχίζουμε με ένα ιαπωνικό wakizashi, το οποιο για κάποιο λόγο είναι χωρίς λεπίδα (δυστυχώς δύσκολο να ρωτήσω τον παππου μου για πιο λόγο) αλλα από ότι φαίνεται είναι πιο πολύ piece of art παρα weapon μιας και είναι ολόκληρο από ελεφαντοστό σκαλισμένο
και μιας που ειμαι εδω, ας ποσταρω το kabuto μου μαζι με το wakizashi που ειχα αγορασει πριν απο μερικους μηνες απο ενα Antiques Shop στην Αθηνα. Ηθελα να βαλω το waki σε ξεχωριστο display, αλλα αφου ταιριαζουν και τα χρωματα ειπα να το τοποθετησω πανω στο λακαρισμενο κουτι του kabuto.

Οι πιστολες δεξια και αριστερα, ειναι διακοσμητικα αντιγραφα ιταλικων flintlock pistols του 16ου αιωνα. Αυτο με την περιστρεφομενη τριπλη καννη δειχνει οτι οι παλιοι οπλουργοι ειχαν πολυ φαντασια!

Posted 19 December 2010 - 02:31

Posted 19 December 2010 - 02:46

Posted 19 December 2010 - 07:08

Posted 19 December 2010 - 12:42
αλλα είναι το screwdriver του eleventh doctor...
ναι ζηλεύω, αλλα ελπίζω όχι για πολύ
Posted 25 December 2010 - 16:39

Το τελευταίο απόκτημα της συλλογής Mon Shieur Bome, η Limited Edition Bunny Girl (στοίχισε κοντά στα 100 ευρώ). Τώρα απομένουν μόνο 2

Αποτελεσματικός τρόπος για μέγιστη αξιοποίηση οποιουδήποτε ελεύθερου χώρου μέσα στο δωμάτιο
/] [/SIZE]Όσο για εμένα, ιδού το τελευταίο μου απόκτημα
Monkey Island II - IBM VGA 3,5" Edition
1,5 € από μαγαζί μεταχειρισμένων προϊόντων από ένα χωριό της Φινλανδίας. Η πλάκα είναι πως πήγα εκεί πέρα για να πάρω τζάμπα κρεμάστρες και βρέθηκα σε έναν πάγκο με 4-5 βιντεοπαιχνίδια. Τα άλλα 4 δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, το άλλο ήταν αυτό.
I see your monkey island and I raise with my 1 euro Kartia

Τέλεια κατάσταση, με οδηγίες και διαφημιστικό από φιλανθρωπικό παζάρι στο Σύνταγμα πριν λίγες μέρες
Posted 25 December 2010 - 21:02
βλεπω εχεις dreamcast
Το τελευταίο απόκτημα της συλλογής Mon Shieur Bome, η Limited Edition Bunny Girl (στοίχισε κοντά στα 100 ευρώ). Τώρα απομένουν μόνο 2
Αποτελεσματικός τρόπος για μέγιστη αξιοποίηση οποιουδήποτε ελεύθερου χώρου μέσα στο δωμάτιο

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 03 January 2011 - 13:57
Realsized Kiburedo - keyblade φτιαγμλενο by me!
Attached Files
Posted 05 January 2011 - 14:02

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 05 January 2011 - 14:09
THIS is the highlight for me!! Που την βρηκες? (Οχι οτι η φιγουριτσα απο το "Τεντεν στο Κογκο" δεν τα σπαει επισης..)

Posted 05 January 2011 - 14:13
THIS is the highlight for me!! Που την βρηκες? (Οχι οτι η φιγουριτσα απο το "Τεντεν στο Κογκο" δεν τα σπαει επισης..)
όταν έκλεινε το otaku no sekai την είχα πάρει για πλακα επειδή είχε 80% έκπτωση. αν κατέβεις ποτε αθηνα μπορώ να στην δώσω, i dont care that much

Edited by Azathoth, 05 January 2011 - 14:30.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 08 January 2011 - 13:35