Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#391 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 30 September 2008 - 20:49

Αφισα ειναι αυτη απο πισω?? θελω και γωωωωωωω. Απο που την πηρες??

#392 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 30 September 2008 - 20:58

Αφισα ειναι αυτη απο πισω?? θελω και γωωωωωωω. Απο που την πηρες??

Wall Scroll είναι (1m x 70 αν δεν κάνω λάθος) και το τσίπμησα απο την ebay για 6 ευρω :P
Posted Image

#393 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 30 September 2008 - 21:52

Αν μπορειτε,ξεπεραστατε τη συλλογη μου απο κομιξ(μιικι μαους-αλμανακο-ντολαντ-κλασσικα-Μικυ μεγαλο-ΓΙΓΑΣ)που αποτελειται απο 403 τευχη!!!

Γιγας-Κλασσικα-Μικυ Μεγαλο
Spoiler:

4 Τευχη ΑΛΜΑΝΑΚΟ σπανια που ειχαν τα κομματα για το αεροπλανο του Φαντομ(αφιερωμενο στο Phantom duck[τον admin εννοω...])
Spoiler:

3# Τευχος Ντοναλτ(το πιο σπανιο της συλλογης μου)
Spoiler:

Αεροπλανο του Φαντομ μαζι με το αστροπλοιο $ Μακ Ντακ
Spoiler:

Ολα τα τευχη μαζι(Μικι μαους-Ντοναλτ-ΑΛΜΑΝΑΚΟ-Διπλα τευχη-Συλλεκτικα τευχη
Spoiler:

Posted Image

#394 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 30 September 2008 - 22:44

Αν μπορειτε,ξεπεραστατε τη συλλογη μου απο κομιξ(μιικι μαους-αλμανακο-ντολαντ-κλασσικα-Μικυ μεγαλο-ΓΙΓΑΣ)που αποτελειται απο 403 τευχη!!!

Τhis is a fuckin challenge . Soon enough you 'll get your asnwer

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#395 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 30 September 2008 - 22:51

Jimmare δε θελω να σου καταστρεψω την Illusion αλλα εχω ολοκληρες ντουλαπες με τετοια που μαζευω απο τα 3 μου εξαιτιας της δουλειας του πατερα μου. Μονο τα "κομιξ" που ειναι το αγαπημενο μου donaldoπεριοδικο ειναι πανω απο 200.. Τωρα Αλμανακο,κλασσικα,Μεγαλο μικυ που ειναι μηνιαια δε θα χω απο 400 το καθενα..Το μικυ μαους που ειναι εβδομαδιαιο, αστο, δεν το σχολιαζω!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#396 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 October 2008 - 00:53

Όταν ξεπεράσεις τα 2.000 τεύχη τα ξαναλέμε :wis:. Βέβαια κι εγώ στην ηλικία σου περίπου τόσα είχα. Πρόσεχε τη συλλογή σου και χτίσ' την σιγά σιγά.

Τωρα Αλμανακο,κλασσικα,Μεγαλο μικυ που ειναι μηνιαια δε θα χω απο 400 το καθενα...

Μάλλον δεν θα έχεις, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι τα Αλμανάκο και Κλασσικά έχουν βγάλει ~200 τεύχη το καθένα ¬_¬

E5VV38U.jpg

#397 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 01 October 2008 - 09:06

Well, έχω σταματήσει πλέον να παίρνω τέτοια περιοδικά, έχω όμως πάρα πολλά (δεν έχω εικόνα, δεν τα μέτρησα ποτέ), αλλά μπορώ να βγάλω φωτογραφίες για να σας δείξω.
Και φυσικά δεν μιλάμε για καινούριες κυκλοφορίες, αλλά για περιοδικά του 86 και βγάλε. Ίσως κάποια να είναι συλλεκτικά.
Και φυσικά έχω και πρώτο τεύχος του ΚΟΜΙΚΣ, που το πήρα όταν κυκλοφόρησε. Δυστυχώς δεν έχω το δύο, αλλά έχω τα 3-4-5 νομίζω. Βέβαια ως πιτσιρίκι δεν με ενδιέφερε η συλλεκτική αξία τους, απλός τα έπαιρνα επειδή μου άρεσαν. Δεν είναι όλα σε τέλεια κατάσταση, αλλά πολλά είναι καλοδιατηρημένα.

#398 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 01 October 2008 - 09:21

Και εγώ έχω κούτες γεμάτες με μίκυ μάους-αλμανάκο κλπ, με αρκετά σπάνια τεύχη (ας είναι καλά τα μεγαλύτερα ξαδέρφια μου, που μου τα κάναν donate !!). Μάλιστα έχω και μερικά τεύχη, όπου υπάρχουν ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στα σπάνια τεύχη του ΚΟΜΙΞ (υπάρχουν φήμες, πως και αυτά τα περιοδικά έχουν μεγάλη αξία!)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#399 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 01 October 2008 - 16:03

(ας είναι καλά τα μεγαλύτερα ξαδέρφια μου, που μου τα κάναν donate !!)

:burningbe3::burningbe3:

Spoiler:

Spoiler: spoiler2

Edited by jimmare, 01 October 2008 - 16:25.

Posted Image

#400 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 01 October 2008 - 17:08

:terror2: εγώ έχω κάπου στα 150-170 απο το ΚΟΜΙΞ ... :terror2:

ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ !!!! σνιφ σνιφ:emptyonexg1:
Posted Image

#401 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 05 October 2008 - 08:38

Και εγώ πρεπει να εχω καμια 550αρια τεύχη(Αλμανακο,Μικυ Μαους,Ντοναλντ,ΚΟΜΙΞ)....τα μαζευα μανιωδος για να τα διαβάσω.....

#402 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 October 2008 - 13:36

Btw τελείωσα το puzzle που χα πάρει αρχές καλοκαιριού εδώ και καιρό αλλά βαριόμουν να το postαρω. Αυτό είναι:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
phmava.php

#403 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 05 October 2008 - 13:54

Ας ποσταρω και εγω το μονο πραγμα που εχω συλλογη...

Την Dragonball Z Σκακιερα...8)

Ειχα παρει ολα τα τευχη,δεν εχασα κανενα,ολους τους χαρακτηρες...Και Ιδου
Spoiler:

Αριστερα κατω ειναι τα περιφημα DvD της Deagostini που σταματησα να τα παιρνω στο 14ο...:drink:

Berserk___Gatsu.jpg

#404 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 05 October 2008 - 14:31

δεν νομιζω να ενθουσιασω καπιον εδω μεσα αλλα για μενα ειναι ανεκτιμιτα!!!
MY KINGDOM HEARTS MANGA!!!:bike: :fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

:lovulovu: :wooi2: :lovulovu: :wooi2: :lovulovu: :wooi2: :lovulovu: :wooi2:

τα αγορασες απο internet(e bay,amazon)?????????

#405 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 07 October 2008 - 00:39

Spoiler: spoiler2

Γαβ γαβ?
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."