Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#376 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 22 August 2008 - 00:02

Εξαίρετα yami! Είχες ένα δημιουργικό καλοκαίρι! XDDD Πάντως συγχαρητήρια που φαίνεται ότι τα προσέχεις πάρα πολύ! Εγώ πάλι...:nosey: Τι να κάνω... τα ανοίγω για να διαβάσω τους στίχους... Επίσης τσουβάλιασα όσα CD μπορούσα σε μια σακούλα και τα κουβάλησα στο χωριό μου!:terror2: Δεν τα προσέχω καθόλου! Αλλά αφού τα αγοράζω ας τα ακούσω τουλάχιστον! (Το 39 των KinKi Kids έχει ένα ράγισματακι... :Ρ )

Αχ! HanaDan Photobook! Chotto Urayamashii for that but I got the Hana Kimi one! XDDD

indeed~ |DD
lol...actually I do..τα περισσοτερα τα εχω ακουσει 1-2 φορες το καθενα και μετα τα βαζω στην ακρη XD..save for 1 album(that has a cracked case),I could sell all my cds as brand new!:hahaha: ακομα και τα second hand~ XD
well since I spend quite alot money on them,I feel the need to take care of them XD

if I had known HanaKimi earlier I might have bought that too~ :frozen: sadly i'm slow..
τωρα ομως περιμενω σε 2,5 περιπου βδομαδες να παρω και αυτο :wooi2: ちょう うれしい! ;DD

#377 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 22 August 2008 - 11:15

indeed~ |DD
τωρα ομως περιμενω σε 2,5 περιπου βδομαδες να παρω και αυτο :wooi2: ちょう うれしい! ;DD

Οχοχο! Και γω το πήρα και το περιμένω! Πολύ φοβάμαι πως τώρα που θα αρχίσω σιγά σιγά να δουλεύω όλος ο μισθός θα γίνει photobooks (CDs και DVDs έπαιρνα από πριν) και φιγούρες Kamen Rider. Άντε και κανά κανονικό βιβλίο στα ιαπωνικά! Το 2kyuu πλησιάζει απειλητικά! :oo:

#378 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 23 August 2008 - 03:34

Yami, από περιέργεια κ μόνο, από πού τα παραγγέλνεις αυτά?

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#379 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 23 August 2008 - 09:43

Σήμερα, μιας και δεν είχε δουλεία στο γραφείο, είπα να κάνω μια βόλτα στα μαγαζία, να περάσει λίγο η ώρα (μεταξύ μας αυτό). Και κοιτάξτε τι βρήκα!
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Free Image Hosting
Όχι μία, αλλά 2 ολόκληρες σειρές Lucky Star, που τις ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Πατήστε πάνω στις εικόνες, για να δείτε τις φώτο σε κανονικό μέγεθος.

:kawaii::kawaii::kawaii:
Απλα ουαου!!Θελω και εγω!!
Αληθεια τωρα που τα προμηθευτηκες??

#380 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 August 2008 - 18:04

Yami, από περιέργεια κ μόνο, από πού τα παραγγέλνεις αυτά?

oops..τωρα το ειδα αυτο :P

from Japanland of course! :kakaka:
cds/dvds κυριως απο το Cdjapan
για out of print & rare stuff there's always Ebay and japanese yahoo auctions :3
περιοδικα/Photobooks κτλπ απο Cdjapan,HMV japan και Amazon japan αναλογα τι εχει το καθενα :P

#381 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 28 August 2008 - 21:39

Nα λοιπόν που αξιώθηκα και αγόρασα την συλλεκτική έκδοση της κατά πολλούς καλύτερης ιστορίας του Joker που γράφτηκε ποτέ . Μιλάω για την συλλεκτική έκδοση του killing Joke που περιέχει το κόμικ αυτούσιο καθώς και δύο φιγούρες (μια μπάτμαν μια τζόκερ) βασισμένες στα σχέδια του Brian Bolland

Ιδού το κουτί πριν ανοιχθεί

Posted Image
Posted Image

Ιδού αφού ανοιχθεί

Posted Image
Posted Image

Και τέλος όλο τα παραπάνω μαζί με μια άλλh collectors figure του Μπάτμαν ,όπου απεικονίζεται όπως ήταν την δεκαετία του 60 (στο κέντρο) .

Posted Image

Υ.Γ Οπως μπορείτε να διακρίνετε , πάλι το πράσινο σεντονάκι είναι στρωμένο στο κρεββάτι μου . Αυτό είναι εντελώς συμπτωματικό και τυχαίο και δεν οφείλεται στο γεγονός ότι έιναι άπλυτο όλους αυτούς τους μήνες .Το' πλυνα λέμε .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#382 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 28 August 2008 - 22:11

[off topic]

Πάντως ο ίδιος ο Moor είπε

"I don't think [The Killing Joke]'s a very good book. It's not saying anything very interesting."

In fact:

"Despite its popularity, Moore himself would later find much fault with his story, calling it "clumsy, misjudged, and [devoid of] real human importance." Moore, trying to present far more relatable characters that were like real people, found that Batman and the Joker were just presented as characters[13] and said, "I don't think [The Killing Joke]'s a very good book. It's not saying anything very interesting."

επίσης και το arkham asylum είναι θεικό.

[/off topic]

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#383 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 06 September 2008 - 16:41

καλα πηγα σημερα στο οτακυ νο σεκαι και μολις την ειδα δεν μπορεσα την πηρα με την μια :emptyonexg1:

:awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww:

Attached Files

Posted Image
Posted Image

#384 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 06 September 2008 - 18:03

Να και τι πηρα εγω πριν λιγο καιρο απ την αμερικη και δε το εχω βαλει ακομα εδω περα........ Αν και την εχω δει αυτη τη σειρα απειρες φωρες, ειναι αλλο να την εχεις αυθεντικη :nbleed:
Αυτο ειναι το κουτι απ'εξω

Posted Image

Εδω τα dvd. Η καθε θυκη εχει 2 dvd μεσα.

Posted Image

#385 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 September 2008 - 16:01

BECK! I loved that series!
Και γω αξιώθηκα επιτέλους να προπαραγγείλω κάτι που είχα βάλει στο μάτι πριν αρκετό καιρό!
Είμαι μέγιστη φαν του Kamen Rider Franchise και δη του Kamen Rider Den-O οπότε μόλις είδα την chibi character collection δεν αντιστάθηκα! Κρίμα μόνο που θα τα παραλάβω γύρω στα Χριστούγεννα γιατί τότε κυκλοφορούν. >_< 12 κομμάτια + 1 κρυφό (me thinks it's Sieg's possesion form) Νομίζω θα κυκλοφορήσουν και άλλα αργότερα οπότε θα αναμένω!
Posted Image

#386 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 September 2008 - 11:47

Posted Image

smoke in style :smokingg:
Posted Image

#387 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 September 2008 - 12:12

το ίδιο έχουμε...

απλά εγώ δεν καπνίζω :nosey:

#388 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 September 2008 - 12:34

Δεν θελω να ποζεριάσω, αλλά έχω πάρει όλο το τούβλο με τους αναπτήρες από χονδρική...:hahaha:

...και δεν καπνίζω πλέον dammi
t...:nanana:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#389 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 September 2008 - 12:57

Δεν θελω να ποζεριάσω, αλλά έχω πάρει όλο το τούβλο με τους αναπτήρες από χονδρική...:hahaha:

...και δεν καπνίζω πλέον dammi
t...:nanana:

honto? me jealous! Αληθεια ποσα σχεδια εχει?

Εγω ειχα βρει ενα ακομα αλλα δεν ειχα λεφτα να το παρω... Τωρα θα μου πεις "καλα ποσο γυφτος εισαι? Δεν ειχες 1 ευρω να παρεις και τον αλλο αναπτηρα?"

Ειχα. Αλλα η μλκια ηταν οτι ημουν εξοδουχος και επρεπε να γυρισω στο στρατοπεδο και ειχα ακριβως τα λεφτα για το ταξι. Ε, νταξει. Σε 1-2 μερες που θα ξαναβγω θα παρω και το αλλο σχεδιο.

1-2 days later....wtf!!!!!!!! Πηγα στο περιπτερο και ειχανε τελειωσει!!!!! Ποιος π***ς τους πηρε!!!!

Ηταν μια συντομη και ομορφη αναμνηση απο τις μερες μου στη Κομοτηνη με την ευγενικη χορηγια του ΕΣ.
Posted Image

#390 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 30 September 2008 - 18:04

New stuff added in my collection ^_^

Spoiler: My posters

Spoiler: My Kingdom Hearts Collection

Posted Image