Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#346 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 24 June 2008 - 13:43

η τριτη φιγουρα στην μια φωτογραφια δεν χαμογελαει και στην αλλη χαμογελαει...τι ειναι δυο μοντελα?

Μαλλον την εχει με εναλλακτικα κεφαλια (1 χαμογελαστο, 1 τσαντιλα)...

:df13952b:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#347 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 24 June 2008 - 14:00

Για καθέ χαρακτήρα έχει και ένα δεύτερο πρόσωπο, στην ίδια συσκευασία

#348 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 24 June 2008 - 20:56

Εφτασε σημερα...Αισθανομαι ΠΑΡΑ πολυ χαρουμενος!

[ATTACH]1063[/ATTACH]

:wooi2: :congrats: :wooi2: :congrats:

:nod2::nanana::if::cry5:
Από που και πόσο;
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#349 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 24 June 2008 - 22:12

Απο Hong Kong, 17,50 Euro μαζι με τα ταχυδρομικα...:ureshii:

Σας ειπα οτι ειμαι ΠΟΛΥ χαρουμενος,ετσι;
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#350 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 June 2008 - 15:21

ειπα και γω να ποσταρω, αν και poser ακριβως δεν ειναι but i am proud for them :P

disclaimer: αρχισα να αγοραζω manga εδω και λιγο καιρο.

ολα μαζι

Spoiler:

Battle Angel Alita: Last Order ( το 2&3 ηρθαν σημερα :burningbe3::burningbe3: )

Spoiler:

Hellsing !

Spoiler:

Neon Genesis Evangelion: Angelic Days

Spoiler:

Blade of the Immortal + Claymore + Rurouni Kenshin

Spoiler:

#351 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 July 2008 - 13:08

Άντε και η σειρά μου.Κάνω copy/paste το αντίστοιχο παλιό post μου από το animeplanet.

Αρχικά δεν ήξερα τι να ανεβάσω μιας και έχω τόσα πολλά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν σπάνια -στην Ελλάδα-.Οπότε επέλεξα κάποια από 3 κατηγορίες και σας τα παραθέτω.Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση.

Videogames:

Posted Image

Αυτά εδώ είναι τα διάφορα "παιχνίδια" από διάφορα περιοδικά σχετικά με Videogames (κυρίως Nintendo), καθώς και άλλα που αγόρασα ή μου έδωσαν πολύ παλιότερα.Ανάμεσα τους και το περιβόητο "The Legend of Zelda:Collector's Edition" καθώς και ένα Demo Disk για δημόσια προβολή του GCN.

Anime:

Posted Image

Όλα τα τεύχοι του αμερικάνικου Newtype USA (εκτός από 5),όλα του γερμανικού Animania (τα πρώτα 50 τα έχω σε ψηφιακή μορφή) και όλα του αμερικάνικου Wizard Anime Insider.Το πρώτο manga που κυκλοφόρησε Γερμανία (Street Fighter 2),το πρώτο ελληνικό manga (Pokemon Adventures) και μερικά τεύχοι Γερμανικού Dragonball και αμερικάνικου Gundam Wing.Επίσης μερικά anime DVD της Silver Star Media που έδιναν δώρο με περιοδικά.Βασικά αυτά είναι όλα όσα έχω σχετικά με anime (αυθεντικά πάντα,γιατί από το "άλλα" έχω πολύ περισσότερα).Όσο αφορά τα videogames καλύτερα να μην αρχίσω.Κάτι 10 χρόνια Nintendo Official Magazine,κάτι 7 χρόνια Game Pro & Games,κάτι Pixel,κάτι Ultra Game Players,κάτι Nintendo World,κάτι Famitsu,κάτι...τι να λέω...πολλά έπερνα από 4 χώρες.Και κάτι άλλες εκατοντάδες σε ψηφιακή μορφή.Βασικά πέρα από όσα είναι σε ψηφιακή μορφή, όλα τα περιοδικά μου πλησιάζουν τα 1000 (δεν τα μέτρησα και μπορεί να είναι περισσότερα κιόλας).Ξέχασα να αναφέρω και καμιά εκατοντάδα παλιά κλασσικά δυτικά κομιξ που μου έμειναν από πολύ παλιά.

Ιαπωνία:

Posted Image

Εδώ είναι κάτι χριστουγεννιάτικα δωράκια από Ιαπωνία.Αναλυτικός οδηγός με χάρτες και πληροφορίες για το Τόκιο (2008),φορητό Ιαπωνικό-Αγγλικό/Αγγλικό-Ιαπωνικό λεξικό,κάρτες από το κάστρο Hirosaki,Maccha milk (ρόφημα),Pocky (ποιος δεν το ξέρει),σοκολάτα πολυτελείας (δεν πιάνουν μία ελληνικές σοκολάτες μπροστά της),χριστουγεννιάτικα στολίδια,χριστουγεννιάτικο τσάι (απίστευτη μυρωδιά),Senbei (κράκερς από ρύζι) και 1000 Yen.

Αυτά τα ολίγα από μένα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#352 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 02 July 2008 - 21:54

Το πιο προσφατο μου αποκτημα απο την κλασσικη σειρα Space Battleship Yamato!

Attached File  s.b.yamato.JPG   203.33KB   68 downloads

νεοτερα απο την επομενη εβδομαδα!!!

:ureshii:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#353 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 July 2008 - 22:05

Ιαπωνία:

Posted Image

Εδώ είναι κάτι χριστουγεννιάτικα δωράκια από Ιαπωνία.Αναλυτικός οδηγός με χάρτες και πληροφορίες για το Τόκιο (2008),φορητό Ιαπωνικό-Αγγλικό/Αγγλικό-Ιαπωνικό λεξικό,κάρτες από το κάστρο Hirosaki,Maccha milk (ρόφημα),Pocky (ποιος δεν το ξέρει),σοκολάτα πολυτελείας (δεν πιάνουν μία ελληνικές σοκολάτες μπροστά της),χριστουγεννιάτικα στολίδια,χριστουγεννιάτικο τσάι (απίστευτη μυρωδιά),Senbei (κράκερς από ρύζι) και 1000 Yen.

Αυτά τα ολίγα από μένα.

Δε θες να σου δείξω τώρα τα souvenir που έφερα από το Άμστερνταμ ...:hahaha:

Πολύ ωραία τα δικά σου όμως .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#354 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 03 July 2008 - 03:20

Είπα κι εγώ την Τρίτη το απόγεμα να κάνω καμιά βόλτα σαν άνθρωπος, να πιώ κι έναν καφέ με έναν φίλο βρε αδερφέ και μετά επιστροφή στο σπίτι και δουλεία μέχρι το βράδυ.
Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που αποφάσισα μετά τον καφέ να πάρω λεωφορείο από Εγνατία. Ανεβαίνοντας τη Ναβαρίνου, να σου το cine shop!
"Δε μπαίνω ρίξω καμιά ματιά;" λέω.
Αυτό ήταν...

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Τώρα πια κοσμεί την βιβλιοθήκη μου!

Posted Image

#355 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 July 2008 - 21:17

Άντε σειρά μου να κάνω τον ποζερά :wooi2:

Βασικά αυτά που θα δείτε έχει κάποιες βδομάδες που τα είχα αλλά λόγο εξετάσεων κλπ βαριόμουν να τα βάλω.

Καταρχήν Ι couldn't resist στο να πάρω το Perfect Platinum Collection του NGE:
Spoiler:

Τώρα με τα παρακάτω μπορεί νομίζω να βγει άνετα το συμπέρασμα ότι έχω ολοκληρωθεί ως Haruhi fan:

Spoiler:

Μαζί με τα παραπάνω το κατάστημα μου έκανε "δώρο" και αυτό:
Spoiler:

Και κάτι άσχετο με anime αλλά είπα να το postάρω. Η "ειδική greek special first edition" του Ultimate Matrix Collection. Φυσικά ο χαρακτηρισμός που είπα πιο πριν δεν υπάρχει απλά ήταν σαρκασμός στο ότι η "έξυπνη" ελληνική εταιρία διανομής ξέχασε να βάλει το βιβλιαράκι της συλλογής στην πρώτη παρτίδα :emptyonexg1:
Spoiler:

Η ποιότητα των φωτογραφιών καταλαβαίνω ότι δεν είναι η καλύτερη γιατί βγήκε με κινητό. Πάλι καλά που ήταν το κινητό του αδερφού μου (και έριξα και ένα μικροedit στο photoshop :P ).
phmava.php

#356 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 04 July 2008 - 22:27

Ποσο σου κοστησε το ολο πακετακι haruhi?

ζηλεψα τωρα me wants too :(

#357 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 July 2008 - 12:53

Ποσο σου κοστησε το ολο πακετακι haruhi?

ζηλεψα τωρα me wants too :(

Αν και η τιμή διαφέρει ανάλογα από που θα τα πάρεις, εγώ τα πήρα γύρο στα 40 euro το κάθε volume (και η πλάκα είναι ότι πριν λίγο καιρό στο ίδιο κατάστημα κάνανε 50). Απλά το θέμα είναι πως επειδή έχει βγει εδώ και καιρό και επειδή είναι limited edition σιγά σιγά εξαντλούνται τα αποθέματα. Οπότε αν δεν τα προλάβεις θεωρητικά υπάρχει και η λύση της Ευρωπαϊκής έκδοσης η οποία όμως ξεκίνησε να βγαίνει τελευταία και μάλλον θα ολοκληρωθεί τέλος Αυγούστου ή κάτι τέτοιο.
phmava.php

#358 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 July 2008 - 15:37

Oρίστε και τα 2 μου αντικείμενα που έχω!
Από bleach one piece αντίστοιχα!

Kαλά η σημαία είναι πολλύ ωραία πάντως!Την είχα σημαδέψει εδώ και καιρό και μόλις χθες την αγόρασα!

Posted Image

#359 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 15 July 2008 - 16:07

Me I am a JE fan to the core! Και συλλέγω από όλα τα νεώτερα συγκροτήματα. Κυρίως Arashi, KAT-TUN και Kanjani 8

Arashi Collection

KAT-TUN Collection

Kanjani8 Collection

Τα γιγαντιαία uchiwa είναι τέλεια για αέρα το καλοκαίρι! Δημιουργούν ανεμοστρόβιλο αν τα κουνήσεις δυνατά!
Έχω και άλλα πολλά Ιαπωνικά και Κορεάτικα CD (γύρω στα 100) αλλά δεν τα δείχνω τώρα!
Σειρά θα πάρει η yukata που πήρα από ένα γραφικό μαγαζάκι στο Kyoto!:byejg9:

#360 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 15 July 2008 - 17:13

Me I am a JE fan to the core! Και συλλέγω από όλα τα νεώτερα συγκροτήματα. Κυρίως Arashi, KAT-TUN και Kanjani 8

Arashi Collection

KAT-TUN Collection

Kanjani8 Collection

Τα γιγαντιαία uchiwa είναι τέλεια για αέρα το καλοκαίρι! Δημιουργούν ανεμοστρόβιλο αν τα κουνήσεις δυνατά!
Έχω και άλλα πολλά Ιαπωνικά και Κορεάτικα CD (γύρω στα 100) αλλά δεν τα δείχνω τώρα!
Σειρά θα πάρει η yukata που πήρα από ένα γραφικό μαγαζάκι στο Kyoto!:byejg9:

και ξαναεπαναλαμβανω... sugoi desuuuuuuu
αν κ πρεπει να ανανεωσεις την συλλογη με Pi's pics ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε /για να εχω καποιον απο τον οποιον να μπορω να τις κλεψω :kill4u:/
γκουχ αν μπορουσα θα ανεβαζα pic με το complete Kareshi Kanojo no Jiyo manga ~21 vol long~ but I cant /posers mode off/
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.