Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#286 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 13 April 2008 - 16:02

Το δικο μου cοmicbook παθος ειναι κυριως οι πρωτες εκδοσεις των παπιων. Να ενα δειγμα της συλλογης μου:

Πραγματικά αξιέπαινη συλλογη! Εντυπωσική

Τα προηγούμενα χρόνια είχα παθιαστεί με τη συλλογη του ελληνικου περιοδικου ΚΟΜΙΞ οπου κατάφερα να βρω όλα τα τεύχη εκτώς απο 2-3
Spoiler:

Με τεντεν ενα άλλο που έχω δεν είναι ακριβώς σπάνιο (έκδοση 1981) αλλα ειναι αυτό
Spoiler:

ένα αλλο comic book που έχω είναι αυτο

Spoiler:

#287 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 14 April 2008 - 19:15

Οι φωτογραφίες είναι λίγο πρόχειρες. Θα βγάλω πιο επαγγελματικές και θα ξαναποστάρω. Είμαι μεγάλο ψώνιο και έχω πολλά πράγματα να δείξω!

Posted Image
Halloween chan, Kirasaki Sui, Kirasaki Sai, Kirasaki Mai (Bome vol. 4, 6 special, 6, 5)
Posted Image
Οι τρεις εκδόσεις της Jungle Emy
Posted Image
Τρεις σειρές Oh My Goddess, αν έχει κάποιος και την πρώτη σφραγισμένη, την θέλω
Posted Image
Τα γιαπωνέζικα παιχνίδια που έχω για το Cube: Naruto Gekkito Ninja Taisen 1,2,3, Battle Stadium Don, One piece treasure battle, one piece pirates carnival, one piece grand battle, one piece grand battle Rush, Baten kaitos 2 και virtua fighter cyber genaration
Posted Image
Κάποια μάνγκα

Τις φιγούρες συνήθως δεν τις ανοίγω, επειδή δεν έχω χώρο να τις βάλω, και έτσι τις κρεμάω στον τοίχο

#288 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 14 April 2008 - 19:30

Οι πραγματικοι συλλεκτες δεν βγαζουν τις φιγουρες απο τα κουτια τους... Ευγε!

:hahaha:

Βλεπω εχεις βαλει και εσυ στο ματι τις φιγουρες του BOME.. Γιατι ομως παιρνεις ολα τα version ενος χαρακτηρα? Απο BOME εχω την Halloween-chan και την κοπελια απο το Gunbuster.. Εχουν βγαλει επισης μια μαματη διπλη φιγουρα με τις Chidori και Teletha απο FMP αλλα δεν την βρισκω πουθενα..
Posted Image

#289 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 14 April 2008 - 19:55

Αχ και να ξερες πόσο με έχει προβληματίσει αυτό το θέμα. Κάποιες φορές που ήθελα οπωσδήποτε κάποια φιγούρα να κοσμεί το χώρο αναγκαστικα να την πάρω 2 φορές... αλήθεια στις ανοιγμένες φιγούρες τα κουτιά τους τἅ κρατάτε?

#290 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 14 April 2008 - 20:12

:hahaha:

Βλεπω εχεις βαλει και εσυ στο ματι τις φιγουρες του BOME.. Γιατι ομως παιρνεις ολα τα version ενος χαρακτηρα? Απο BOME εχω την Halloween-chan και την κοπελια απο το Gunbuster.. Εχουν βγαλει επισης μια μαματη διπλη φιγουρα με τις Chidori και Teletha απο FMP αλλα δεν την βρισκω πουθενα..

Νομίζω ότι εννοείς αυτήν εδώ.
Posted Image
Την είχα παραγγείλει από Σολάρις, και πρέπει να έκανε σχεδόν ένα χρόνο να έρθει! Μου αρέσουν πολύ οι φιγούρες του Bome και προσπαθώ να τις μαζέψω όλες, και όλες τις εκδόσεις που έχει η κάθε μια. Είμαι περίπου στη μέση, αλλά έχω και μια από τις πιο σπάνιες.

Αχ και να ξερες πόσο με έχει προβληματίσει αυτό το θέμα. Κάποιες φορές που ήθελα οπωσδήποτε κάποια φιγούρα να κοσμεί το χώρο αναγκαστικα να την πάρω 2 φορές... αλήθεια στις ανοιγμένες φιγούρες τα κουτιά τους τἅ κρατάτε?

Φυσικά κρατάω πάντα τα κουτιά, διπλασιάζοντας έτσι τον όγκο που κρατάει κάθε φιγούρα. Αν μπορούσα θα έπαιρνα κάθε μια δύο φορές, μια για να την ανοίξω και μια για να την κρατήσω κλειστή.

#291 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 April 2008 - 21:56

δεν βγάζεις μια φωτογραφία όλο τον τοίχο καλύτερα;

#292 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 19 April 2008 - 13:41

δεν βγάζεις μια φωτογραφία όλο τον τοίχο καλύτερα;

Όχι, προτιμώ να τον αποκαλύπτω σιγά-σιγά. Ορίστε άλλο ένα κομμάτι. Βρίσκεται πάνω από το κρεβάτι μου. Beat that
Posted Image
- Ένα εισητήριο από συναυλία Iron Maiden μόνο; Σιγά το πράμα. Και γω το έχω κρατήσει. Αλλά πάνω σε τι είναι;
Posted Image
- "All my best from Nicko. Athens 1-10-99". Αυτόγραφο από τον Mc Brain; Καλό, αλλά ξέρω μερικούς ακόμα που έχουν πάρει. Αλλά πάνω σε τι είναι;
Posted Image
- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Είναι το πάνω μέρος από το τύμπανο (μεμβράνη) που έπαιζε ο Nicko Mc Brain στη συναυλία. Μπορώ να διακρίνω ακόμα και τα σημάδια που άφησαν οι μπαγκέτες!!! Αυτό είναι μοναδικό! Που το βρήκες;;;;
Στο τέλος της συναυλίας, ήμουν περίπου 15 σειρές μακρυά από τη σκηνή. Υπήρχαν ιδιαίτεροι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Οπότε είναι η στιγμη που τελειώνει η συναυλία, και το συγκρότημα πετάει πένες κλπ. Και ξαφνικά ο ντράμερ πετάει τη μεμβράνη. Είμαι πολύ μακρυά για να την πιάσω, αλλά εκείνη έρχεται προς το μέρος μου. Έρχεται, έρχεται πηδάω, την αρπάζω στον αέρα. Πατάω στο έδαφος, την αγγαλίαζω σφιχτά, και κουνάω αγκώνες δεξία αριστερά για να μην πλησιάσει άλλος διεκδικητής. Σαν ριμπάουντ στο μπάσκετ ένα πράμα.
Όπως είπα και πριν beat that! Αν δεν είναι αυτό πόζερια, τότε τι είναι;

#293 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 23 April 2008 - 15:01

Μια καινουργια και ντροπαλη παρουσια που κοσμει την βιβλιοθηκη μου απο χθες.

Posted Image

Asahina Mikuru in a nurse's outfit. :wooi2: Τελικα αποδειχτηκε αρκετα μεγαλη φιγουρα (30 cm) οποτε την εβαλα στο πιο ψηλο ραφι. (τοσο γλυκεια κοπελα και να μεινει στο ραφι..)

Η φουστα της βγαινει, και μπορει να μεινει με το βρακακι της.
Posted Image

#294 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 24 April 2008 - 14:40

Δεν είναι και τιποτα το σπουδαίο αλλα χαίρομε που τα έχω :wooi2:
Spoiler:

Posted Image

#295 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 25 April 2008 - 00:06

Παίδες, ωραία πράγματα, αλλά εγώ έχω κάτι OHKO. :hahaha:

Spoiler:

Τα λόγια είναι περιτά. :stubborn:

Να και ένα easter egg:

Spoiler:

oR4yYRl.gif

#296 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 25 April 2008 - 00:39

Παίδες, ωραία πράγματα, αλλά εγώ έχω κάτι OHKO. :hahaha:

Spoiler:

Τα λόγια είναι περιτά. :stubborn:

Όχι απαραίτητα...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#297 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 07 May 2008 - 14:37

Η ανανεωμένη μου συλλογή από manga

H οποία συλλογή μαζί με τις φιγούρες γέμισε πλέον ολόκληρη την βιβλιοθήκη γι' αυτό πήρα και δεύτερη με το που ήρθε η νέα μου παραγγελία από manga.

Posted Image
Posted Image
Posted Image

Η συλλογή μου από anime φιγούρες

Kαλά, σιγά τις πολλές που έχω (πέρα από τον Juohmaru και την Mecha Musume -την nekomimi με το αεροπλάνο- όλες οι υπόλοιπες είναι δώρα από φίλους μου).

Posted Image

Η συλλογή μου από anime αναπτήρες

Posted Image

Πλέον οι anime αναπτήρες γίνονται ανάρπαστοι στα περίπτερα και στα ψιλικατζίδικα (υπόψην ότι δεν καπνίζω αλλά όταν κάποιος μου ζητήσει φωτιά να μην έχω έναν πρόχειρο για να κάνω την ποζεριά μου; )

Street Fighter The Ultimate Edition comic (από Udon Comics)

Posted Image
Posted Image

To καμάρι της συλλογής μου. Είχα φάει όλον τον κόσμο για να το βρώ μέχρι που το πέτυχα στο Otaku no Sekai. Κοnata-kun, να 'σαι καλά!

#298 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 May 2008 - 15:10

η μια από τις κούτες με 9 & x-men και διαφορα comics

Posted Image

Η συλλογή μου από anime αναπτήρες
ευτυχώς που είναι ίδιοι με του νέτους και δεν χρειάζεται να τους βγάλω φωτό

Posted Image

#299 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 07 May 2008 - 15:34

@ Vetus κάνε μερικές τρύπες στη βιβλιοθήκη, και φέρε λίγο πιο κοντά τα ράφια. Χάνεις πολύ χώρο έτσι μακρυά που τα έχεις

#300 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 07 May 2008 - 17:23

...ήταν Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Judge από Final Fantasy XII

Spoiler: