Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Blue Dragon

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#1 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 22:19

Κανω το thread για οσους fan.........
well still no subs κ περιμενουμε

#2 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 02:13

Απ'οσο ξερω συντομα θα τελειωσουν τo Quality Check για το πρωτο επεισοδιο στο forum.dats.us ....θα υποτιτλισουν την σειρα^^ Θα δω το επεισοδιο και θα σας πω την αποψη μου...αν δεν κανω λαθος υπαρχει και παιχνιδι,ετσι?

#3 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 02:43

Ναι έχει βγει και παιχνίδι στην Ιαπωνία και σύντομα και εδώ.

#4 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 03:41

βασικα νομιζω 1α παιχνιδι κ μετα ανιμε

#5 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 14:49

Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο με υποτιτλους....Δεν με ενθουσιασε ως πρωτο επεισοδιο,αλλα ισως να δω και τα υπολοιπα.Ειναι φανερο πως το σχεδιο ειναι του τοριγιαμα...

#6 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 15:13

Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο με υποτιτλους....Δεν με ενθουσιασε ως πρωτο επεισοδιο,αλλα ισως να δω και τα υπολοιπα.Ειναι φανερο πως το σχεδιο ειναι του τοριγιαμα...

any links?για να μην κατεβαζω τζαμπα το raw...:

#7 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 16:38

Ναι παιχνίδι είναι από την κονσόλα Nindendo νομίζω.Το διάβασα σε περιοδικό και είδα και trailer του και δεν μου άρεσε και τόσο...Θύμιζε πολύ Zelda.Σε anime δεν ξέρω αν λέει να κατεβεί αλλά είδα την screenshot του και δεν με ενθουσίασε και τόσο.Με αυτά τα σκίτσα μου θύμισε Yoshimune.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#8 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2007 - 18:27

Στην κονσολα microsoft βγηκε και οχι στη Nindendo.

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/bluedragon/index.html?q=blue%20dragon

Πρεπει να εινια καλο,μιας και ειναι δημιουργια του Sakaguchi.
Τωρα για το anime,φαινεται ψιλοαθλιο.
Αν αποφασισει να ασχοληθει κανενα group θα το διαπιστωσουμε<<

#9 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 00:05

Kανα λινκ????

#10 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 00:13

Kανα λινκ????

Όπως ειπα στο forum.dats.us θα υποτιτλισουν τη σειρα.Προς το παρον για τα κανονικα μελη εχουν κανει "release" το opening + ending. Το υπολοιπο επεισοδιο ειναι στα σκαρια ακομα. Να κανουν διωρθωση στο μεταφρασμενο κειμενο, αν θα αλλαξουν γραμματοσειρα κλπ. Εγω μπορεσα και το κατεβασα γιατι ειμαι στην ομαδα που κανει τα scanlations, οποτε εχω προσβαση και στον ftp τους,και το ειδα χωρις τις διορθωσεις κλπ...Νομιζω πως θα πρπ να περημενετε λιγο:

#11 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2007 - 14:55

Επειδη ηδη βγηκε το 2ο επεισοδιο εισαι σιγουρος οτι τελικα θα γινει το release???Οχι οτι σε αμφισβητω απλα οι τυποι λενε καπου μην ζητατε release μεχρι και 2 μερες μετα το RAW ενω τωρα πανε οχτω μερες!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2007 - 16:09

Απ'ότι ξέρω έχει κάτι re-arranged κομμάτια του Uematsu, οπότε μπορεί να το τσεκάρω μόνο γι'αυτό.

#13 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2007 - 18:28

Επειδη ηδη βγηκε το 2ο επεισοδιο εισαι σιγουρος οτι τελικα θα γινει το release???Οχι οτι σε αμφισβητω απλα οι τυποι λενε καπου μην ζητατε release μεχρι και 2 μερες μετα το RAW ενω τωρα πανε οχτω μερες!!!!

Ακομα δεν εχει φτασει στο QC2.Με λιγα λογια περημενουν τις διορθωσεις του μεταφραστη και εναν αλλον να βρει μια καλη γραμματοσειρα...Αργουν τωρα,αλλα πιστευω μετα θα προλαβουν τη σειρα. Γενικα εχουν μια μανια με τα QC,και στα μανγκα το ιδιο γινετε! Ενα κεφαλαιο που ειχα κανει edit ειχε περασει απο QC τουλαχιστον 4-5 φορες :mad2: ...Υπομονη!

#14 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2007 - 14:46

ok man

no hope for subs:(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2007 - 19:29

ok man

no hope for subs:(

βασικα η VIZ media αγόρασε τα δικαιωματα της σειρας. Και τώρα εχει προβληματα ο encoder...Tough luck for the fans^^

PS:Απο πότε εχουμε τα Onion Heads στα smilies? Μ'αρεσουν παρα πολυ,τα εχω εδω και καιρό στο MSN!:aaacf4: