Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 ψήφοι [74.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 ψήφοι [25.37%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.37%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#331 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2007 - 20:34

still waiting the gr8 day ...:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#332 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2007 - 01:24

Παιδιά για πείτε εντυπώσεις από το παιχνίδι.Πώς σας φάνηκε;Εμένα για να πω την αλήθεια δε με ενθουσίασε.Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο αλλά και ταυτόχρονα χειρότερο παιχνίδι pokemon που έχει βγει.Και εξηγούμαι.Καλύτερο γιατί προσφέρει κάποια νέα στοιχεία(poketch κτλ) και επειδή πάει ένα βήμα μπροστά αυτά που πρόσφεραν οι πρόγονοί του(γραφικά κτλ)Χειρότερο επειδή δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά από τα παλιά.Αν πάρεις τη yellow και τη diamond θα δεις ότι είναι σχεδόν ολόιδιες.Το σενάριο ίδιο σε κάθε κασέτα απλώς αλλάζει το όνομα των κακών,το σύστημα με τους εκπαιδευτές στο δρόμο και τους gym leaders το ίδιο,οι μάχες αν και βελτιωμένες στηρίζονται στα ίδια θεμέλια και γραφικώς και από άποψη gameplay(δε μπορούσαν πχ να τις κάνουν τουλάχιστον τρισδιάστατες),το πρωτάθλημα το ίδιο(νίκησε τους elite 4 και μετά τον πρωταθλητή).Επίσης ένα στοιχείο που μου άρεσε στη gold(αυτό με την ύπαρξη παλιών περιοχών) δεν έχει επανέλθει από τότε.Γενικά δε λέω ότι είναι κακό σαν παιχνίδι.Αντίθετα κάνει πολύ καλά αυτό που πρέπει να κάνει.Ωστόσο πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια είναι αναγκαία μια μαζική ανανέωση σε όλους τους τομείς.Μακάρι να γίνει στις επόμενες κασέτες(που δε το βλέπω)Για εμένα πάντως η κατάταξη είναι η εξής:gold,ruby,yellow,diamond

Δημοσιευμένη  εικόνα

#333 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2007 - 08:34

You just hit the roadblock of Pokemon games: lack of innovation. :calm:

Τι περίμενες; :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#334 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2007 - 11:48

Δε περίμενα να αλλάξει και τίποτα αλλά ήλπιζα μπας και κάνουν καμιά αλλαγή.Το πολύ κυριελέησον το βαριέται και ο παπάς.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#335 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2007 - 15:41

Συμφωνω εν μερει με αυτα που ειπε ο Jiraiya!Μπορει το σεναριο να ειναι ιδιο σε καθε κασσετα μα δεν γινεται κι αλλιως,αυτος ειναι ο βασικος σκοπος του συγκεκριμενου RPG τα εμβληματα,οι εκπαιδευτες,το πρωταθλημα και το pokedex και δεν μπορει να αλλαξει,για αυτο βγηκαν κι αλλες κασσετες με αλλο σεναριο οπως τα Pokemon Ranger,Pokemon Mystery Dungeon για να υπαρχει ποικιλια,εκτος απο κερδοσκοπικους σκοπους!Επισης οι ομαδες σε καθε κασσετα μπορει να εχουν σκοπο να κατακτησουν το "κοσμο" αλλα προσπαθουν να το επιτυχουν με διαφορους τροπους κι αυτο το κανει πιο ενδιαφερον!Βεβαια αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορει να εμπλουτιστει!Για παραδειγμα,αυτο που ειπες για τις Gold/Silver/Crystal,ειναι πολυ σωστο!Θα μου αρεσε πολυ σε μια κασσετα να επαιζα και σε παλιοτερα Region κι ιδιαιτερα στο Johto γιατι δεν το πολυ χαρηκαμε ενω το Kanto το εκαναν remake!Για την ακριβεια θα μου αρεσε να υπηρχαν ολα τα region και να ξεκιναγες απο οποιο ηθελες εσυ!Αλλο ενα αρνητικο ειναι πως οι κασσετες δεν σου δινουν την ευκαιρια να κανεις πολλα save κι ετσι αν θες να παρεις καποιο αλλο starter πρεπει να ξαναρχιζεις απο την αρχη!Κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο ομως και πιστευω πως οι Diamon/Pearl ειναι οι καλυτερες κασσετες pokemon so far και αυτο ειναι παραπανω απο αρκετο για να καλυψει τα αρνητικα!

Υ.Γ.Οσον αφορα τα regions πιστευω πως δεν ειναι και εφικτο να μπουν σε αυτες τις κασσετες γιατι αξιοποιουν ολες τις δυνατοτητες και τη μνημη του DS με τα τρισδιαστατα γραφικα κτλ.με αποτελεσμα να μην υπαρχει χωρος για αλλες περιοχες(αυτο το ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο)!Πρεπει να διαλεξουμε ή bad quality γραφικα και συν regions ΄ή γραφικα υψηλης ποιοτητας και ενα region.Αν θυμασαι τα γραφικα στις gold/silver/crystal ηταν...και για αυτο ειχε 2 regions!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#336 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2007 - 15:56

Και επίσης μου τη σπάνε ότι δεν μπορείς να κάνεις από την αρχή run και πρέπει να αρχίσει η μάχη για να κάνεις run.Είναι εκνευριστικό κάθε 5 βήματα να σου εμφανίζεται ποκεμον.Πάλι καλά που υπάρχουν τα repel.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#337 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2007 - 15:18

Okay, άρχισα και εγώ.

Yuki
2964 6018 8182

(Πήρα το κορίτσι γιατι το αγόρι είναι σαν αποτυχημένη έκδοση των spetsnaz :hahaha: )

LfNX0dh.png

#338 Kostas

Kostas

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2007 - 16:03

Εμένα μου αρεσε αρκετά η diamond έχει παρα πολλα καινούργια pokemon items αλλα η φωνές των pokemon είναι για τα πανηγύρια.Αν και δεν πρόλαβα να την απολαύσω και πολύ γιατι την τερμάτισα σε 1 μέρα αλλα μου άρεσε.Πιστεύω οτι πρέπει να την πάρετε και κατα προτίμηση ξεκινήστε με chimchar.

#339 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2007 - 14:17

Εμένα μου αρεσε αρκετά η diamond έχει παρα πολλα καινούργια pokemon items αλλα η φωνές των pokemon είναι για τα πανηγύρια.Αν και δεν πρόλαβα να την απολαύσω και πολύ γιατι την τερμάτισα σε 1 μέρα αλλα μου άρεσε.Πιστεύω οτι πρέπει να την πάρετε και κατα προτίμηση ξεκινήστε με chimchar.

To Chimchar ειναι ωραιο ειδικα η τελευταια μορφη(Infernape) η δευτερη δεν μου αρεσε καθολου!Τεσπα,παντως για ενα ευκολο τερματισμα εγω προτεινω Turtwig για δυο λογους!
1.Η Cynthia εχει πολλα Water kai Ground και το Infernape θα τα βρει μπαστουνια ενω το Tortera(with Wood Hammer) τα παει τελεια1
2.Tortera is awsome:lol5:

#340 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2007 - 03:34

Πήρα την Pearl πριν 3 μέρες μαζί με τον Κyo που πήρε την Diamond. Είχα κατεβάσει την Pearl και στην M3 και είχα ένα μικρό save με το πολύ ένα έμβλημα, αλλά αποφάσισα να το αγοράσω. Έχω μέχρι τώρα 4 εμβλήμτα, 17 ώρες παιχνιδιού και αυτή είναι η ομάδα μου:

Emperor: lvl 34 Prinplup ♂
Gravoukis: lvl 32 Torterra ♂ (ανταλλαγμένο απο την κατεβασμένη Pearl)
Noisybum: lvl 31 Kricketune ♂ (ανταλλαγμένο απο την κατεβασμένη Pearl)
Bellnumb: lvl 30 Chimecho ♀
Birdie: lvl 31 Staravia ♀
Sparkel: lvl 31 Pachirisu ♀ (ανταλλαγμένο απο την κατεβασμένη Pearl)

Ομολογώ ότι άξιζε την αγορά με χίλια! Το παιχνίδι έχει ΠΑΡΑ πολύ ψωμί και ανυπομονώ να περάσω τα Pokemon μου απο τις Sapphire και Leaf Green. Το National Dex το παίρνεις αν πιάσεις, ή αν δεις όλα τα Pokemon που έχει η κασέτα;

#341 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2007 - 12:22

Ομολογώ ότι άξιζε την αγορά με χίλια! Το παιχνίδι έχει ΠΑΡΑ πολύ ψωμί και ανυπομονώ να περάσω τα Pokemon μου απο τις Sapphire και Leaf Green. Το National Dex το παίρνεις αν πιάσεις, ή αν δεις όλα τα Pokemon που έχει η κασέτα;

To National PokeDex το παιρνεις αφου ΔΕΙΣ και τα 150 pokemon που υπαρχουν στο Pokedex toy Sinooh!

#342 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2007 - 12:58

with:
Infernape lvl 67
Dialga lvl 63
Luxray lvl 63
i'm cathing non-event legendaries...αφου πιασαμε το Giratina και το Heatran,τωρα κυνηγαω το Cresselia >_<
και οταν βαριεμαι να το κηνηγαω :P i catch random pkm or fool around in Battle Tower..:Blissfull:
editz//caught Regigigas too...damn that took a long time O_o and ~70 balls T-T

#343 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2007 - 15:14

Εγώ πάω να τελειώσω το EV Training του τέταρτου Pokemon μου! :D
Koffing δηλαδή... Βρήκα ένα πολύ καλό σήμερα! :hahaha:

oR4yYRl.gif

#344 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2007 - 16:35

Ρε παιδια εγω θυμαμαι που ειχα παρει την κοκκινη κασσετα πριν ...8 χρονια...ημουν 2 γυμνασιου και το μονο πραγμα που εκανα ηταν να παιζω pokemon(ατελιωτες ωρες)...ηταν πορωση δεν λεω,προτοτυπο σεναριο ,αλληλεπιδραση με αλλα ατομα ,συναγωνισμος...
Αφου παιδευτικα με τα 1000 ζωρια τα καταφερα και επιασα ολα...το ζητημα ειναι οτι απο εκει και περα οσες αλλες βγηκαν (αν εξαιρεσεις την gold-silver που ειχε πραγματικα καλυτερα γραφικα),ολες οι αλλες μου φανικαν ιδιες...καθε φορα απλα αλλαζαν τις περιοχες και φτιαχναν καινουργια ποκεμον και βεβαια το ΙΔΙΟ σεναριο...ημαρτον μια αλλαγη να καναν δεν θα χαλαγε και ο κοσμος!!

Παρολο που γενικα εχω κοψει το gaming δεν θα με χαλαγε καθολου να εβγαινε η diam0nd-pearl και να ειχαν γραφικα N64 POKEMON STADIUM κατι που ειναι τεχνολογικα πανευκολο στην εποχη μας, τοτε να την αγορασω και να παιξω...και να ξαναπωροθω! Νομιζω οτι η NINTENDO μας εχει παρει ψιλο γαζι και μας δινει ξαναζεσταμενη τροφη και εμεις χαιρομαστε ,δινοντας μηδαμινο κοστος σε τεχνολογια και πουλοντας μας υπερκοστολογιμενα προιοντα...που ακουστηκε κασσετα με παιχνιδι των 150 mb (max) να την πουλαει 50-60 ευρω (καποιος να τους πει πως εχουμε αλλαξει χιλιετια) !!!

Παντος να προσθεσω οτι δεν ειναι ζητημα τα megabytes αλλα αν θες να λανσαρεις κατι καινουργιο το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι ή να καλυτερεψεις τρομερα τα γραφικα κρατοντας το ιδιο σεναριο ή λιγο καλυτερα γραφικα αλλα με αλλαγμενο σεναριο...

#345 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2007 - 21:43

Cant win Lucario :burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::erk::erk::erk::erk:
I put up my headphones and listen to the deftones