Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#226 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 06 July 2007 - 08:23

Σοβαρά; :wis:

In other news, Diamond is probably in Greece right now! Ας ελπίσουμε ότι το ΚΑΜΜΕΝΟΣ mode ON ξεκινάει από αύριο...:wooi2:

Στην Κέρκυρα έχει κυκλοφορήσει :hahaha:...... εισαγωγή απο άλλες χώρες:bahhh: really μια φίλη μ την έχει αγοράσει :oo:
Posted Image

#227 SeNi0-

SeNi0-

The Maniac

• Members
  • 1 posts

Posted 06 July 2007 - 20:42

I Diamond 8a er8i sta xeria m tin Deutera. (as elpisoume) :smokingg:

Posted Image

Naruto FTW !! :kakashithumbup:

:warning:: Don't fuck with the Maniac

I am drunk and have guns, virus and shit

Lineage FTW!! :respect:

Το να συζητάς με ζώα είναι ανώφελο. Θα σε ρίξουν στο επίπεδο τους και θα σε νικήσουν λόγω εμπειρίας. :)

#228 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 09 July 2007 - 00:51

Ρε παιδια οταν λεμε τα θελω ολα το εννοω αλλα μου τη σπαι καπιο κατηκιδιο που ολοι το εχουμε στο σπιτι μας και λεγετε sweet mamy προσοχη:
μανα talking: αντε ρε μπεμπη ακομα με τα pokeman(οχι pokemon) ασχολησε κοτζαμ αντρας ντροπη!

ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ POKEMON!

ΤΗΑΤS WHY οτι δεν εχω ακομα τις κασετες στα θρυλικα χερια μου οχαοχαοχαο!!!!

Ζητω συμπαρασταση απο ολους τους pokemasters λεω να ενωθουμε και να βαλουμε τις μανες μας σε pokeballs ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ SO MERCY!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#229 SeNi0-

SeNi0-

The Maniac

• Members
  • 1 posts

Posted 09 July 2007 - 06:39

Εγω την εχω βαλει ιδη σε pokeball. :thumbup:

#230 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 09 July 2007 - 15:52

Ρε παιδια οταν λεμε τα θελω ολα το εννοω αλλα μου τη σπαι καπιο κατηκιδιο που ολοι το εχουμε στο σπιτι μας και λεγετε sweet mamy προσοχη:
μανα talking: αντε ρε μπεμπη ακομα με τα pokeman(οχι pokemon) ασχολησε κοτζαμ αντρας ντροπη!

ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ POKEMON!

ΤΗΑΤS WHY οτι δεν εχω ακομα τις κασετες στα θρυλικα χερια μου οχαοχαοχαο!!!!

Ζητω συμπαρασταση απο ολους τους pokemasters λεω να ενωθουμε και να βαλουμε τις μανες μας σε pokeballs ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ SO MERCY!

Φιλε μου σε καταλαβαινω!!!Βεβαια εμενα δεν μου εχουν πει κατι τετοιο ακομα αλλα καταλαβαινω τι εννοεις!!Και μενα μου τι δινει αφανταστα!!Δηλαδη αμα δεν ειναι για μεγαλα παιδια τα ποκεμον για ποιους ειναι????Για τα 3χρονα που εχουν οτι επιθεσεις και οποια ποκεμον δειχνει στο ανιμε???Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!Εμεις ειμαστε παικτες αλλου επιπεδου...ΛΟΛ!!

Εγω αρχισα να παιζω ποκεμον αλλα και να βλεπω το παιδικο ημουν εξι,οταν δηλαδη ειχαν πρωτοβγει οι κοκκινη/μπλε και το παιδικο ειχε αρχισει κανα μηνα!!!Εντομεταξυ τα γραφικα ηταν τελειως κουλα(αφου να φανταστειτε ημουν τοσο αχρηστος που ειχα κολλησει στο 3ο εμβλημα οπου δεν μπορουσα να κοψω το δεντρο,ενω ειχα το cut)και δεν ηξερα οτι αυτο που επαιζα ηταν αυτο που εβλεπα....Πολυ γελιο!!!Αφου το συνειδητοποιησα κολλησα και οσο περναγαν τα χρονια τοσο γινομουν καλυτερος,με αποκορυφωμα τις Ruby/Sapphire/Emerald που εχωντας πλεον μια εμπειρια και γνωσεις και ξεροντας το σκοπο του παιχνιδιου,τις επιθεσεις κτλ.καταφερα να φτασω σε ενα υψηλο επιπεδο pokemon trainer!!!Και για αυτο περιμενω εν αγωνιως τις Diamond/Pearl!!

Τωρα θα μου πειτε γιατι τα λεω αυτα!!!Τα λεω γιατι απο προσωπικη εμπειρια ειδα πως ενα παιδακι 6 χρονων δεν μπορει να παιξει ποκεμον at full potential οπως εμεις!Πιστευω οι περισσοτεροι θα συμφωνειτε!Βεβαια οι γονεις,οι φιλοι που δεν ασχολουνται δεν τα ξερουν αυτα και το θεωρουν κατωτερο και παιδιαστικο!Το ιδιο συμβαινει και στα παιχνιδια με καρτες Magic?Yu-Gi-Oh!Αλλα οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεει....

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#231 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 09 July 2007 - 23:05

ΑΧ αχ αχ θα την παρω την κασετα και θα την πεζω στα κρηφα ρε γαμοτο θα λες και ειμαι ακομα στης Jhoto και εαν με πετηχει και μου πει τιποτε θα βρω μια master ball και θα ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΠΟΤΕ!!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#232 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 10 July 2007 - 10:28

ΑΧ αχ αχ θα την παρω την κασετα και θα την πεζω στα κρηφα ρε γαμοτο θα λες και ειμαι ακομα στης Jhoto και εαν με πετηχει και μου πει τιποτε θα βρω μια master ball και θα ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΠΟΤΕ!!!!

Kαι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα φιλε μου, να φανταστείς δεν μου αγοράζουν ούτε DS γιατί θεωρούν πως δεν είναι για την ηλικία μου ,ΕΛΕΟΣ:oo:
Αλλα που θα πάει θα τους πείσω και για το ds και για την Διαμονδ .....:yawn2:
Μου φένεται θα χρειαστώ και εγώ MasterBalls για τους γονείς μου:hihi2:
Spoiler:

Υ.Γ Υπομονή παιδιά 15 ημέρες 12 ώρες 26 λεπτά ακόμη
Spoiler:

Posted Image

#233 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 July 2007 - 10:55

Έχω τη Diamond για 24 ώρες και 20 λεπτά, και έχω συμπληρώσει 14 ώρες και 53 λεπτά. Μπορώ να πω χωρίς ενδιασμούς ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στη ζωή μου. .&-
Το παιχνίδι φαίνεται ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Σε 15 ώρες έχω 3 εμβλήματα. Τα επίπεδα έχουν επίσης αυξηθεί. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα μου έχω ένα 33, ένα 30, ενα 27 και ένα 21 (αν και μάλλον θα το αλλάξω αυτό).

oR4yYRl.gif

#234 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 July 2007 - 12:00

Μπορώ να πω χωρίς ενδιασμούς ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στη ζωή μου. .&-

Εντάξει εσύ τι θα έλεγες;Αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει:hehehe:Για την ιστορία για μένα το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει είναι το Shenmue(1&2)Ζω για τη μέρα που θα βγει το 3.:wooi2:

Posted Image

#235 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 11 July 2007 - 05:25

Έχω τη Diamond για 24 ώρες και 20 λεπτά, και έχω συμπληρώσει 14 ώρες και 53 λεπτά. Μπορώ να πω χωρίς ενδιασμούς ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στη ζωή μου. .&-
Το παιχνίδι φαίνεται ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Σε 15 ώρες έχω 3 εμβλήματα. Τα επίπεδα έχουν επίσης αυξηθεί. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα μου έχω ένα 33, ένα 30, ενα 27 και ένα 21 (αν και μάλλον θα το αλλάξω αυτό).

OXI ρε φιλε κοψε την πλακα δεν μιλας σοβαρα τωρα!;
Posted Image

#236 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 12 July 2007 - 15:12

Ετσι εξηγειται το οτι εξαφανιστηκες απο το φορουμ και το μσν!!!ΛΟΛ

#237 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 14 July 2007 - 09:42

Ρε παιδιά ποιος θα μου δόσει 2 master balls να κλείσω μέσα τους γονείς μου ? :erk:
Τέλος πάντων άς ελπίζω οτι θα τους πείσω και για ds και για Diamond[11 ημέρες 13 ώρες 15 λεπτά]
Spoiler:
:yawn2:
Posted Image

#238 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 14 July 2007 - 12:06

Ρε παιδιά ποιος θα μου δόσει 2 master balls να κλείσω μέσα τους γονείς μου ? :erk:
Τέλος πάντων άς ελπίζω οτι θα τους πείσω και για ds και για Diamond[11 ημέρες 13 ώρες 15 λεπτά]

Spoiler:
:yawn2:

Πιασ' τους με Dusk Ball τη νύχτα. :hahaha::wis:

Μόλις τελείωσα το Story της Diamond! 49 ώρες και κάτι. Το Pokedex έχει seen 149/151 (πήρα και το Manaphy :wooi2:)!
Μερικά πράγματα πάνω στο Pokemon League:
Spoiler:

Μπορώ πλέον να πω ότι οι Diamond & Pearl είναι ΜΑΚΡΑΝ τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. :wis:

oR4yYRl.gif

#239 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 14 July 2007 - 12:23

Αν ειναι τοσο ωραιο οσο το περιγραφεις ανυπομονω να βγουν επιτελους στις 17 Ιουλιου!!!!

Αρχισαν και τα τρειλερ σιμερα, το ειδε κανεις στο σταρ????

#240 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 14 July 2007 - 17:01

Αν ειναι τοσο ωραιο οσο το περιγραφεις ανυπομονω να βγουν επιτελους στις 17 Ιουλιου!!!!

Αρχισαν και τα τρειλερ σιμερα, το ειδε κανεις στο σταρ????

Η επίσημη κυκλοφορία είναι στις 27 Ιουλίου
Το τρειλερ το είδα χθές και δεν με ενυπωσίασε και τόσο....
Posted Image