Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#61 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 04 July 2007 - 11:15

Για το Manga ddl :

Spoiler: Vol14

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#62 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 posts

Posted 04 July 2007 - 16:27

Turbo είναι οι Eclipse το βγάλανε κιόλας το 14. Ωρίστε τώρα τι έπαθα είδα τα 13 πρώτα σε μιάμιση μέρα και τώρα άντε πάλι μία φορά την βδομάδα!

#63 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 July 2007 - 20:20

Εγω ευτυχως το βλεπω απο την αρχη και δεν εχω στερητικα συνδρομα.
Posted Image

#64 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 04 July 2007 - 21:40

No name I'm gonna kill you!Ξέρεις δεν είναι αστείο να βάζεις vol13 και 14?Είμαι μεγάλος ανθρωπος χαίρομαι εύκολα:erk::P
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#65 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 06 July 2007 - 00:58

Παιδια μολις ειδα το 12 και το μονο που εχω να πω ειναι πως ειναι απλα εκπληκτικο!!Το σεναριο αφηνει πολλες υποσχεσεις για την συνεχεια(και ακρως ενδιαφέρουσες).Δεν εχω διαβασει ακομα το manga ,περιμενω να ολοκληρωθει το anime (κατι που ελπιζω να γινει πολυ αργα) και μετα να ασχοληθω με αυτο.Εχω να πω οτι η Claire ειναι θεα!!:respect:Ο σχεδιασμος των χαρακτηρων ειναι πολυ καλος -μου φαινεται καλύτερος απο αυτον στο manga (εριξα μια ματια στην αρχη του volume 1):bleh: Τα επεισοδια τα βλέπω σιγα -σιγα (1 καθε δυο μέρες για να μετριασω το συνδρομο στερησης)!!

#66 valarauko

valarauko

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 09 July 2007 - 11:55

:terror2:ureshiiii είναι καταπληκτικό δεν αντιλέγω.. αλλά το μάνγκα δεν θα σταματήσει προς το παρών.. ιδικά αυτό που βγαίνει και μια φορά το μήνα..

οπότε προβλέπω να έχουμε ένα συνεχόμενο on-going πολλών επεισοδίων με αρχή αλλά χωρίς κανένας να ξέρει πότε θα είναι το τέλος (όχι ότι θα με χαλάσει.:wooi2::wooi2:) ..θα δείξει , είναι νωρίς ακόμα

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul!!!!!

#67 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 16 July 2007 - 16:36

Ένα από τα πράγματα που πραγματικά με εξέπληξαν στο Claymore είναι το γεγονός ότι δε διστάζει να δείξει splatterιες, κάτι πρωτότυπο. Από την άλλη, το όλο concept είναι ψιλο standard αλλά αποδίδεται καλά (βασικό αυτό) και επί πλέον, μπορεί η Clare να μη μασάει πολύ, αλλά δεν παύει να είναι θνητή - και είναι καλό το ότι φαίνεται αυτό.

Όσοι είδαν τα τελευταία επεισόδια σίγουρα καταλαβαίνουν το τι εννοώ...

#68 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 17 July 2007 - 12:39

ειδα σε σελιδα οτι θα εχει 26 επισοδεια
μιλαει για γενικως για αυτη τη φαση?

#69 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 17 July 2007 - 13:29

Αρχικά είναι ανακοινωθεί(?) ως 26 επεισόδια. Στην πορεία εξαφανίστηκε το 26 από παντού και κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι τουλάχιστον 26 και ότι η ιστορία δεν θα τελειώσει εκεί αλλά θα έχει extra season αργότερα. Πιθανόν να του δώσουν άλλη μια season (3η) με fillers άμεσα αλλά κανένας δεν μπορεί να το πει παρά μόνο υποθέτοντας. Προς το παρόν, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε και βλέπουμε τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#70 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 23 July 2007 - 08:33

Άντε άρχισα να το βλέπω κι εγώ. Κανονικά δεν θα το άρχιζα αλλά ένας φίλος μου με έβαλε να το δω και μου άρεσε :wooi2: Πολύ ενδιαφέρον μέχρι τώρα... Έχει και πολύ καλές μάχες. Καιρό έχω να δω ένα anime που να με πωρώσουν τόσο οι μάχες.
phmava.php

#71 Renji

Renji

Talk to the hand

• Members
  • 28 posts

Posted 30 July 2007 - 09:54

Κατέβαζα τα επισόδεια ένα ένα για να τα δω όλα μαζί, αλλά δεν άντεξα τελικά και το ξεκίνησα..Πάρα πολύ καλό, όντως! Είμαι στο 17 από Eclipse.
Μου άρεσε που οι ηρωίδες τον πίνουν που και που και δεν είναι οι γ*** και δέρνω στυλ. Μου άρεσε το gore (μέλη πάνε κι έρχονται).:riiight:
Επίσης, μου θυμίζει πάρα πολύ το "Vagrant Story", ένα από τα αγαπημένα μου games, σε ατμόσφαιρα, εποχή, τοποθεσίες, feeling :wooi2:

#72 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 30 July 2007 - 12:17

Χθές βγήκε και το soundtrack. :lovulovu:

LfNX0dh.png

#73 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 01 August 2007 - 01:22

Ξεκίνησα και γω λοιπόν με το Claymore ! Έχω φτάσει μέχρι το 17 και μου φαίνεται πολύ πολύ ενδιαφέρον ως τώρα. Βέβαια, τα τελευταία 2-3 επεισόδια δεν με ενθουσίασαν και τόσο, ίσως επειδή επικεντρώθηκαν αρκετά στις μάχες, και επειδή παρατήρησα μια πολύ μικρή επανάληψη στο "going over the limit and then get back again"-theme. Με κούρασε λιγάκι. Παρολ'αυτά με έχει κρατήσει σε αγωνία και περιμένω πως και πως την συνέχεια. Το soundtrack είναι επίσης πολύ όμορφο και αρκετά ιδιότροπο. Τα opening/ending themes δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον, ίσως λίγο το opening, γενικά τα βρίσκω αδιάφορα.

Αν θυμάμαι καλά, κάποιος ανέφερε πως είναι anime στο οποίο δεν κολλάς εύκολα filler episodes. Είμαι της αντίθετης άποψης, πιστεύω πως μπορούν αρκετά εύκολα να προσθέσουν filler episodes ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι το manga δεν έχει τελειώσει και ότι δεν έχει αναφερθεί πουθενά συγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#74 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 01 August 2007 - 19:06

Έχω διαπιστώσει εδώ και αρκετό καιρό, πως οι περισσότερες (μη πω όλες ) σειρές anime αποτελούν μία περίληψη του αντίστοιχου manga (από αυτά που βλέπω/διαβάζω). Τέλος πάντων...

Δεν άντεξα άλλο και κατέβασα ένα rmvb του 18 με Ch subs...Δεν ξέρω ούτε Ιαπωνικά ούτε Κινέζικα :fromabove:
(είμαι καμένος!:burningbe3::deadga6:)
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#75 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 posts

Posted 07 August 2007 - 23:34

Ξεκίνησα και γω λοιπόν με το Claymore ! Έχω φτάσει μέχρι το 17 και μου φαίνεται πολύ πολύ ενδιαφέρον ως τώρα. Βέβαια, τα τελευταία 2-3 επεισόδια δεν με ενθουσίασαν και τόσο, ίσως επειδή επικεντρώθηκαν αρκετά στις μάχες, και επειδή παρατήρησα μια πολύ μικρή επανάληψη στο "going over the limit and then get back again"-theme. Με κούρασε λιγάκι. Παρολ'αυτά με έχει κρατήσει σε αγωνία και περιμένω πως και πως την συνέχεια. Το soundtrack είναι επίσης πολύ όμορφο και αρκετά ιδιότροπο. Τα opening/ending themes δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον, ίσως λίγο το opening, γενικά τα βρίσκω αδιάφορα.

Αν θυμάμαι καλά, κάποιος ανέφερε πως είναι anime στο οποίο δεν κολλάς εύκολα filler episodes. Είμαι της αντίθετης άποψης, πιστεύω πως μπορούν αρκετά εύκολα να προσθέσουν filler episodes ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι το manga δεν έχει τελειώσει και ότι δεν έχει αναφερθεί πουθενά συγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων.

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα είπες εκτός από τo opening/ending theme τα οποία ειδικά το opening των Nightmare μου άρεσε πολύ.

Side Note:

Να πω ότι οι Eclipse κάνανε encoding σε h264 από την DVD Version του Claymore
το πρώτο επεισόδιο. Η ποιότητα είναι αισθητά ανώτερη από την H264 της TV Version το οποίο είναι και λογικό άλλωστε καθώς η σειρά δεν προβάλεται σε HD ή έστω οι Eclipse δεν χρησιμοποιούν το HD Raw (αν υπάρχει)

Αλλά με ξενέρωσε το γεγονός ότι το βίντεο "τρέχει" στα 23.976 fps αντί της TV Version που "τρέχει" στα 29.97 fps. Το έχω ξαναπεί σε αυτό το thread αυτό για τα fps του Claymore. Είναι πολύ πιο smooth στο μάτι και δυστυχώς άλλο anime που να είναι στα 29.97 fps προσωπικά έγω δεν έχω δει.