Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#286 fatsel

fatsel

-----><-----

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2012 - 20:04

Το Claymore το είδα πριν από κανά μήνα, και επειδή δεν ήξερα τι έχει παιχτεί και γιατί δεν συνεχίστηκε, ήμουν σίγουρος ότι υπάρχει δεύτερη season...
Περιτό να σας πώ για την ξενέρα που έφαγα όταν ανακάλυψα ότι το παράτησαν. Η ιστορία και οι χαρακτήρες(πλην του πανίβλακα Raki) είναι πολύ μπροστά, και επίσης μου άρεσε παρα πολύ το opening.
Σκέφτηκα να διαβάσω το manga αλλά δεν το έκανα, θα το διαβάσω πάντως κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα.

#287 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 03:15

"πανιβλακα" τον έκαναν να φαίνεται στο anime καθώς τα τελευταία επεισόδια είναι filler η έχουν filler σκηνές, διάβασε το μάγκα και θα σχηματίσεις διαφορετική άποψη

#288 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 08:24

Ακριβώς ο Ρακί φαίνεται τελείως βλάκας στο anime.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#289 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 12:27

Επειδη δεν εχω χρονο να πιασω το anime ποσο μαλλον το manga, με σκοπο απλα να δω λιγο τι παιζει, αξιζει να δω για αρχη την ταινια? Θεωρηθηκε καλη??
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#290 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 12:35

Υπάρχει ταινία Claymore;

#291 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 16:18

Υπάρχει ταινία Claymore;

Απο οσο ξερω και το λιγο τσεκαρισμα που εκανα, οχι.

#292 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 13:35

Ωχ παιδια την ειπα... Δεν εχει βγι ταινια, fake trailer ειδα και επειδη δεν εχω δει το ανιμε δεν ηξερα... Θα κατσω να δω το ανιμε, λιγα επεισοδιακια ειναι!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#293 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 00:03

Το ειδα σε 3 μερες λογω πυρετου που κλειστηκα σπιτι.Μου αρεσε παρα πολυ εκτος απο τον βλακα τον Ρακι που μου θυμιζει τον Κομπι απο το One Piece.Ποιο κλαψομουνηδες χαρακτηρες δεν παιζει να υπαρχουν αλλου.
Μια ερωτηση το μανγκα εχει τελειωσει;Ποσα chapter,volume εχουν βγει;

#294 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 00:10

20βάλε τόμοι, 126 νομίζω κεφάλαια, και έχει ακόμα δρόμο

#295 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 08:37

20βάλε τόμοι, 126 νομίζω κεφάλαια, και έχει ακόμα δρόμο

thanks

#296 Xan D Er

Xan D Er

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2012 - 19:21

Φοβερή σειρά.. Ίσως και μοναδική στο είδος της (well...sort of)
Άσχετο αλλα επειδή τον τελαυταίο καιρό τα βγάζουν όλα σε bluray, ξέρει κανείς εαν υπάρχει σε τέτοια ανάλυση?

#297 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2012 - 23:14

Φοβερή σειρά.. Ίσως και μοναδική στο είδος της (well...sort of)
Άσχετο αλλα επειδή τον τελαυταίο καιρό τα βγάζουν όλα σε bluray, ξέρει κανείς εαν υπάρχει σε τέτοια ανάλυση?

Ναι, από Cman
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#298 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2012 - 23:15

Ναι, από Cman
edit: Είναι με dual audio & subs, γι' αυτό σε κάθε επεισόδιο θα πρέπει να επιλέγεις τους ιαπωνικούς διαλόγους και τους αγγλικούς υπότιτλους.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#299 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2015 - 17:41

Εντελει καθισα και το ειδα τωρα μετα απο τοσα χρονια που ειχα ενδιαφερθει και συνειδητοποιησα ποσο λαθος εκανα. Σπανια κολλαω με ανιμε να θελω να δω πολλα επεισοδια στη σειρα. Το claymore ειχε ποιοτητα στη δραση, καλα τοποθετημενη δραμτικοτητα και ατμοσφαιρα, ενω οι "κουφιες" σκηνες τυπου "feelings"(εμετος) ειναι ελαχιστες ως μηδαμινες. Πολυ κριμα που δε τα πηγε τοσο καλα και το τελος του ηταν αποτομο και κακο. Θα συνεχισω με το μανγκα φυσικα που τελειωσε το δεκεμβριο.
Ειναι πολυ ποιοτικο ανιμε για να μεινε τοσο πισω στο θεμα δημοφιλια και ακομη καιστιςκριτικες πιστευω θα πρεπε να παρει παραπανω. Ελλειπε η σαβουρα και το εκτιμησα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#300 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2015 - 10:59

Ηταν απο τα αγαπημενα μου. Και επειδη εφαγα τρελη ξενερα που το παρατησαν διαβαζω το manga.. Ευελπιστω οτι τωρα που τελειωσε και αυτο (ψυχοβγαλτης. ! chapter  το μηνα και αυτο λιγες σελιδουλες.) ελπιζω καποια στιγμη να το πιασουν απο την αρχη με adaptation πιστα απο το manga οπως ειχε γινει και με το fma.