Φέτος έκανα πάλι προσπάθεια να φάω,αλλά δεν >.<
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 18:11
Φέτος έκανα πάλι προσπάθεια να φάω,αλλά δεν >.<
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 18:50
εννοειται πως λατρευω την μαγειριτσα. και εννοειται πως οσο πιο βρωμικη τοσο πιο νοστιμη και μυρωδατη. γτ εχω δει και κατι μαγειριτσες με μοσχαρι κρεας, που μονο μαγειριτσες δνε ειναι. και οποιος λεει οτι δεν του αρεσει λογω γευσης/μυρωδιας, κατεμε , δεν ξερει τι θα πει σωστο φαγητο
επειδη δε η μανα μου βαριεται και σιχαινεται να καθαριζει τα εντερα , φετος θα αναλαβω εγω το αγιο καθηκον. με μπολικο μπουκουβο μεσα και ψωμακι και ποιος το χ^ζει το κατσικι/αρνι.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 19:05

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 20:09
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 20:53
Και για να βοηθήσω ίσως μερικούς να ξεπεράσουν το γεγονός ότι ίσως τόσα εντόσθια ακούγονται αηδιαστικά, να μην ξεχνάτε ότι αυτό που τρώμε στην ουσία είναι το μυϊκό τοίχωμα που είναι καθαρά ψαχνό κρέας και πεντανόστιμο!!! Βρε χαζούλια, δεν είναι τυχαίο ότι τόσος κόσμος αγνοεί τη μυρωδιά και του δίνει και καταλαβαίνει! Με την εξαίρεση του συκωτιού, που όντως έχει λίγο διαφορετική γεύση, τα υπόλοιπα είναι πεντανόστιμο ψαχνό κρέας. Μην αφήνετε την φαντασία σας να σας παίζει κόλπα και να χάνετε ένα τόσο εξαίσιο φαγητό! Κανείς δεν λέει "δεν μου άρεσε η γεύση". Οι περισσότερο λένε "με αηδιάζει" ή "δεν μπορώ τη μυρωδιά". Αν θέλετε, δείτε τη με λίγο διαφορετικό μάτι φέτος. Καλή όρεξη!
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 21:05
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 21:14
βεβαια εμενα δεν μ'αρεσει οπως την κανει η μανα μου γι αυτο δεν τροω
Ας ελπισουμε να ερθει και καμια θεια στο χοριο μπας και φαω τιποτις το σαββατο

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 21:29
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 21:33
Όχι καθόλου,αλλά θα καθαρίσω τα αντεράκια!
Spoiler:
x 3
so true εγώ το κάνω αυτό κάθε χρόνο στο σπιτι μου, στο σπίτ της κουμπάρας μου και στο σπίτι της νονάς μου λολ Larocca σε συμπάθησα
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 21:34

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 21:44
Εμένα με χαλούσαν τα μαρούλια και δεν έτρωγα, αλλά μόλις είπα ότι πρέπει να δοκιμάσω, από τότε φάν, ρίχτε λεμόνάκι και μπλούμ κάτω.
Με μοσχάρι ή γενικά άλλα κρεατικά λέγετε φρικασέ [επίσης φάν].
Τέσπα δοκιμάστε μισό πιατάκι έστω, δεν τρώτε δα και τα μυαλά από τους πιθήκους του Indy [αν και από ότι λένε το μυαλό από το αρνί, τρελός μεζές, δυστηχώς το αποφεύγω :hahaha:]
ps: Υπερ-cultila τούτο δω το θρεντ
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 21:47
δεν ξέρεις να πίνεις...
τουλάχιστον ξέρεις να βλέπεις anime.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 21:51

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο