Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σας αρέσει η μαγειρίτσα ;;;;

• This topic is locked This topic is locked
396 replies to this topic

Poll: Σας αρέσει η μαγειρίτσα; (14 member(s) have cast votes)

Σας αρέσει η μαγειρίτσα;

1. Ναι, κολυμπάω σε αυτή (9 votes [64.29%] - View)

Percentage of vote: 64.29%

2. Ιου, δεν τη παλεύω (5 votes [35.71%] - View)

Percentage of vote: 35.71%

Vote

#76 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 21 April 2008 - 18:11

Και γω :puke:

Φέτος έκανα πάλι προσπάθεια να φάω,αλλά δεν >.<

#77 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 21 April 2008 - 18:50

omg εχουμε κα ιτετοιο thread?

εννοειται πως λατρευω την μαγειριτσα. και εννοειται πως οσο πιο βρωμικη τοσο πιο νοστιμη και μυρωδατη. γτ εχω δει και κατι μαγειριτσες με μοσχαρι κρεας, που μονο μαγειριτσες δνε ειναι. και οποιος λεει οτι δεν του αρεσει λογω γευσης/μυρωδιας, κατεμε , δεν ξερει τι θα πει σωστο φαγητο

επειδη δε η μανα μου βαριεται και σιχαινεται να καθαριζει τα εντερα , φετος θα αναλαβω εγω το αγιο καθηκον. με μπολικο μπουκουβο μεσα και ψωμακι και ποιος το χ^ζει το κατσικι/αρνι.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#78 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 21 April 2008 - 19:05

Κλαίω τα χρόνια που δεν έτρωγα στα 18 μου ανακάλυψα την βλακεία μου... και σκέφτεσαι την άλλη μέρα το αρνί και δεν μπορείς να φας τρίτο πιάτο...

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#79 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 21 April 2008 - 20:09

Προτιμώ τα μελομακάρονα.

#80 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 21 April 2008 - 20:53

Καλά ε, δεν ξέρετε τι χάνετε. Εμείς την φτιάχνουμε κοκκινιστή με ρυζάκι, διάφορα μυρωδικά χόρτα από το χωριό (special παραγγελιά) και συκωτάκια, εντεράκια, σπλήνα, πνευμόνια (τα αγαπημένα μου!!!!), απ'όλα!!!! :wooi2:

Και για να βοηθήσω ίσως μερικούς να ξεπεράσουν το γεγονός ότι ίσως τόσα εντόσθια ακούγονται αηδιαστικά, να μην ξεχνάτε ότι αυτό που τρώμε στην ουσία είναι το μυϊκό τοίχωμα που είναι καθαρά ψαχνό κρέας και πεντανόστιμο!!! Βρε χαζούλια, δεν είναι τυχαίο ότι τόσος κόσμος αγνοεί τη μυρωδιά και του δίνει και καταλαβαίνει! Με την εξαίρεση του συκωτιού, που όντως έχει λίγο διαφορετική γεύση, τα υπόλοιπα είναι πεντανόστιμο ψαχνό κρέας. Μην αφήνετε την φαντασία σας να σας παίζει κόλπα και να χάνετε ένα τόσο εξαίσιο φαγητό! Κανείς δεν λέει "δεν μου άρεσε η γεύση". Οι περισσότερο λένε "με αηδιάζει" ή "δεν μπορώ τη μυρωδιά". Αν θέλετε, δείτε τη με λίγο διαφορετικό μάτι φέτος. Καλή όρεξη! :riiight:

Spoiler:

Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#81 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 21 April 2008 - 21:05

αυτες τις πλεξιδες πρωτη φορα τις ακουω. παντως ετσι οπως τα λες ειναι . και οσο για την μυρωδια, εμεις τουλαχιστον βαζουμε ανιθο and/or μαραθο μεσα οποτε δεν βρωμαει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#82 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 21 April 2008 - 21:14

δεν ειπαμε φατε 5 πιατα αλλα μια δυο αντε τρεις κουταλιες φατε μην σνομπαρεται οσοι δεν ξερεται αξιζει τον κοπο
βεβαια εμενα δεν μ'αρεσει οπως την κανει η μανα μου γι αυτο δεν τροω
Ας ελπισουμε να ερθει και καμια θεια στο χοριο μπας και φαω τιποτις το σαββατο

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#83 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 21 April 2008 - 21:27

αυτες τις πλεξιδες πρωτη φορα τις ακουω. παντως ετσι οπως τα λες ειναι . και οσο για την μυρωδια, εμεις τουλαχιστον βαζουμε ανιθο and/or μαραθο μεσα οποτε δεν βρωμαει

Ναι, κι εμείς το ίδιο και δεν μυρίζει καθόλου!
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#84 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 21 April 2008 - 21:29

Όχι καθόλου,αλλά θα καθαρίσω τα αντεράκια!
Spoiler:

Spoiler:

#85 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 April 2008 - 21:33

Όχι καθόλου,αλλά θα καθαρίσω τα αντεράκια!

Spoiler:

x 3
so true εγώ το κάνω αυτό κάθε χρόνο στο σπιτι μου, στο σπίτ της κουμπάρας μου και στο σπίτι της νονάς μου λολ Larocca σε συμπάθησα

#86 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 April 2008 - 21:34

Το είχα πει και πέρσι αλλά ας το ξαναπώ.Όχι δε τρώω.Συνήθως μου φτιάχνουν μπιφτέκια και τρώω εκείνη τη μέρα:congrats:

Posted Image

#87 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 21 April 2008 - 21:44

Αρνιά, σπλινάντερα, γαρδούμπες, κοκορέτσια, μαγειρίτσα ... απλά μπρίνγκ ίτ όν :try:

Εμένα με χαλούσαν τα μαρούλια και δεν έτρωγα, αλλά μόλις είπα ότι πρέπει να δοκιμάσω, από τότε φάν, ρίχτε λεμόνάκι και μπλούμ κάτω.

Με μοσχάρι ή γενικά άλλα κρεατικά λέγετε φρικασέ [επίσης φάν].

Τέσπα δοκιμάστε μισό πιατάκι έστω, δεν τρώτε δα και τα μυαλά από τους πιθήκους του Indy [αν και από ότι λένε το μυαλό από το αρνί, τρελός μεζές, δυστηχώς το αποφεύγω :hahaha:]

ps: Υπερ-cultila τούτο δω το θρεντ
rsrGbGx.gif

#88 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 April 2008 - 21:47

αφου δεν ξέρεις να τρως
δεν ξέρεις να πίνεις...
τουλάχιστον ξέρεις να βλέπεις anime.

#89 Putin