Τα κακα των ημερων : Πηγαινοντας με το αυτοκινητο στις δυο η ωρα το πρωι Κυριακη προς Δευτερα, ενα σταθμευμενο αμαξι αποφασιζει να βγει στον διαβα μου ακριβως τη στιγμη που περνουσα (δυο δευτερολεπτα αρκουσε να περιμενει για να περασω αλλα ειπε να μου φαει την προτεραιοτητα τελευταια στιγμη). Εστριψα αμεσως το τιμονι και ετσι δεν το χτυπησα αλλα κατεληξα σε κολωνα, διαλυοντας το αμαξι μου απο μπροστα και τιναζοντας το μηχανακι που ηταν σταθμευμενο πανω στην κολωνα πανω σε αλλα τρια σταθμευμενα αμαξια. Βγαινοντας ζαλιζομουν και δεν μπορουσα να σκεφτω καθαρα οποτε με πηγε ασθενοφορο στο νοσοκομειο στα επειγοντα, οπου περιμενα μονο τρεισημιση ωρες (φαντασου να ειχα κατι σοβαρο, στον διαδρομο θα ειχα μεινει...) για να μαθω οτι ειχα καρουμπαλο που μπορει να προκαλεσει αιματωμα αν δεν το προσεξω. Επι δυο μερες ειχα εντολη να μην κανω τιποτα που απαιτει σκεψη, ουτε καν σταυρολεξο να μην πιασω (!!!) και φυσικα ουτε τηλεοραση/PC. Ακομα και τωρα απαγορευεται να διαβασω για την εξεταστικη μου, χανοντας ετσι τα τεσσερα μαθηματα που ηταν να δωσω αυτη τη βδομαδα και δυσκολευοντας το εργο μου για τα τεσσερα που δινω την αλλη βδομαδα. Επισης κατι παιχτηκε με εναν σπονδυλο στον αυχενα μου, ευτυχως δεν ειναι σοβαρο (μεθαυριο βγαζω το κολαρο) αλλα καλου-κακου θα κανω αξονικη απο βδομαδα.
Χμου... Omg.. Omggg... OMGΙΘΡΑ!!!