Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#781 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 08:49

καλο: ξύπνησα σε ένα υπέροχο σπίτι, διπλα σε έναν υπέροχο άνθρωπο. τελείως ανανεωμένη σαν να πήγα διακοπές

κακό: αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ήταν η κολλητή μου και όχι κάνα τρελό γκομενάκι και έπρεπε να έρθουμε στη δουλειά.

#782 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 09:47

Καλο: Επιτελους υπεγραψα συμβαση για 8ωρο/ημερα με κανονικα σταθερα λεφτα, με κανονικη ασφαλιση, με σταθερο ωραριο και απο 2 Ιουλιου ειμαι μονιμη υπαλληλος!
Κακο: Προς το παρον εχουμε καποιες παραιτησεις των part time και αναγκαστικα δουλευουμε εμεις οι υπολοιποι περισσοτερο για να καλυψουμε τα κενα, το οποιο σημαινει οτι τη βδομαδα που μας ερχεται εχω κατι κουλα ωραρια (αν και απο τριτη μονιμη..)...συν του οτι οι μονιμοι εχουν προταιρεοτητα στις παραστασεις του θεατρου, που σημαινει οτι την Δευτερα στη συναυλια της PJ Harvey θα δουλευω 9 το πρωι με 7 το απογευμα και μετα καπακι στην παρασταση...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#783 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 11:17

Matsu θέλω την δουλειά σου:wooi2:

Το καλό:Επιτέλους πληρώθηκα και έχω ρευστό για κάψιμο για να έρθω Θεσσαλονίκη:fromabove:!!!
Το κακό:Μου χρωστάνε άλλο έναν μήνα:uhh: (καλά και αυτός τις επόμενες μέρες απ'οτι είπαν)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#784 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 11:38

Matsu θέλω την δουλειά σου:wooi2:

Δεν την θες...πιστεψε με...:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#785 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 11:44

Γιατί που δουλεύεις.
ontopic
καλό: τέλος τα φροντηστήρια για αυτή την εβδομάδα.
κακό: Πρέπει να διαβάσω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#786 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 05:14

καλο: όλη νύχτα ρίξαμε τρελό γέλιο σε μια από τις συνομιλίες στο μσν
κακο: ξαφνικά από τις 4 30 και μετά ήρθε ΤΟ χάος, κατσαρόλες κάηκαν βρύσες έσπασαν τοίχοι λερώθηκαν κι όλα αυτά τα καθαρίζω ενώ έπρεπε να κοιμάμαι..........

ΕΔΙΤ: στο σπίτι είμαι μόνος και οι δικοί μου έρχονται σε 5 μέρες

#787 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 13:30

καημενουλη...
ontopic
καλο:πλατσουρησα κανα 2ωρο στη θαλασσα..
κακο:πρεπει να παω χωριο και βαριεμαι:yawn2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#788 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 23:25

Καλο : Ευχαριστηθηκα να βγαζω φωτογραφιες χθες, και στο meeting και μετα απο αυτο.
Κακο βραχυπροθεσμο : Μου ειπε η ανιμοπαρεα μου να ερθω για καφε σε μια κοντινη μου καφετερια, τελικα επρεπε να αργησω (γιατι ειχα προβληματα με κατι DVD που επρεπε να γραψω να δωσω σε μια κοπελα της παρεας) και λιγο πριν ξεκινησω μου στελνουν οτι αποφασισαν και εφυγαν για να πανε σε μια πολυ μακρινη τοποθεσια, και αντε εγω σαν τον καραγκιοζη (ενω ειμαι κατακουρασμενος με λιγο υπνο) να περπαταω 35 λεπτα μονος μου μεσα στη νυχτα επειδη δε σκεφτηκαν να με περιμενουν λιγο ακομα στην καφετερια (καθε φορα καθομαστε 3+ ωρες, σημερα τους ηρθε να φυγουν μετα απο ουτε μιαμιση;; ). Και το καλυτερο; Φτανω εκει καταϊδρωμενος και σε 15 λεπτα φευγουμε:deadga6:
Κακο μακρυπροθεσμο : Κανενας δε μου φερεται σαν φιλος στην ανιμοπαρεα μου και κατι πρεπει να μου λεει αυτο για τον εαυτο μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#789 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 23:37

κακο της ημερας:σκεφτομαι πως αυριο δινω βιοχημεια...
το πιο κακο της ημερας:δεν θυμαμαι τπτ
το ακομη πιο κακο:κ ειναι μολις το 3ο μαθημα... ακολουθουν αλλα 2...
το καλο της ημερας:ας ειναι καλα το air condition κ η φαντασια μου
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#790 adelard

adelard

I believe in nargles!

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 14:44

κακό: κλειδώθηκα έξω απ' το σπίτι για καμιά ώρα! (και δεν μπορούσα να πάω μέχρι την κολλητή μου -5 λεπτά περπάτημα- να πιούμε καφέ, cause i was still in my pj's!)

καλό: there's only so much you can do when locked outside the house. άρχισα λοιπόν να δοκιμάζω χειμωνιάτικα παπούτσια της μαμάς μου που βρίσκονταν κάπου σε μια γωνιά στις σκάλες...high heel shoes are cool. δε θα με περνάνε πια για δεκατριάχρονο!! mwahahahahahahaha!! (contrary to popular belief, evil laughter is one of the finest and most feminine of ways to portray a girl's flowery disposition!!)
ένα ακόμη καλό είναι πως βρήκα μια ομπρέλα με στρουμφάκια που έχω να την χρησιμοποιήσω από το δημοτικό!! how cool is that? i'm sooo gonna use it this winter!!

p.s. η σκάλα μας αποτελείται από 59 σκαλοπάτια, 61 αν συμπεριληφθούν και της εισόδου!!

keys rule! :hero:
"...give me three guesses. Is it professor mcgonagall? Is it lavender brown? No, it's draco and harry sitting in a tree, s-n-o-g-g-i-n-g..." :kawaii:

*The Whomping Willows*

#791 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 15:03

κακό: κλειδώθηκα έξω απ' το σπίτι για καμιά ώρα! (και δεν μπορούσα να πάω μέχρι την κολλητή μου -5 λεπτά περπάτημα- να πιούμε καφέ, cause i was still in my pj's!)

καλό: there's only so much you can do when locked outside the house. άρχισα λοιπόν να δοκιμάζω χειμωνιάτικα παπούτσια της μαμάς μου που βρίσκονταν κάπου σε μια γωνιά στις σκάλες...high heel shoes are cool. δε θα με περνάνε πια για δεκατριάχρονο!! mwahahahahahahaha!! (contrary to popular belief, evil laughter is one of the finest and most feminine of ways to portray a girl's flowery disposition!!)
ένα ακόμη καλό είναι πως βρήκα μια ομπρέλα με στρουμφάκια που έχω να την χρησιμοποιήσω από το δημοτικό!! how cool is that? i'm sooo gonna use it this winter!!

p.s. η σκάλα μας αποτελείται από 59 σκαλοπάτια, 61 αν συμπεριληφθούν και της εισόδου!!

keys rule! :hero:

εκανες τσουφ ε?:hahaha::hahaha::hahaha:

απο τι υλικο ειναι τα σκαλοπατια?
συμφωνω 100% για το γελιο

οντοπικ:
καλο: party time!
κακο: το ρεμαλι εινα ιακομα εδω, κα ιεχω γινει κατι παραπανο απο παθητικος καπνιστης

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#792 adelard

adelard

I believe in nargles!

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 15:19

απο τι υλικο ειναι τα σκαλοπατια?

If you are that interested...μάρμαρο. served its purpose, cool to sit on.:terror2:(don't judge me, i had no freaking water to drink for a whole, bloody hour!)
"...give me three guesses. Is it professor mcgonagall? Is it lavender brown? No, it's draco and harry sitting in a tree, s-n-o-g-g-i-n-g..." :kawaii:

*The Whomping Willows*

#793 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2008 - 17:37

καλο: ξύπνησα σε ένα υπέροχο σπίτι, διπλα σε έναν υπέροχο άνθρωπο. τελείως ανανεωμένη σαν να πήγα διακοπές

κακό: αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ήταν η κολλητή μου και όχι κάνα τρελό γκομενάκι και έπρεπε να έρθουμε στη δουλειά.

ομολογώ πως στην αρχή ζήλεψα!! χιχιχιχι

καλό : πηγα θαλασσα σήμερα και είναι τελειάαααααααααααα (είναι γτ θα συνεχιστεί το παρτι ακόμα ;) ) !!!!
κακό : δεν έχει!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#794 Zero_Menia

Zero_Menia

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2008 - 21:51

Το καλό της ημέρας:Κουρεύτηκα και είναι πολύ ωραία τα μαλλιά μου!!!

Το κακό της ημέρας:Με πήρε κάποιος τηλέφωνο και από τότε μου έσπασαν τα νεύρα!!!!!!!

#795 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 00:06

Το καλο: Καλη παρεα, χαλαρο καφεδακι και ξελαμπικαρε το κεφαλι μου..
Το κακο: Το φορουμ ειναι μπουρδελο, και εξ'αιτιας του οτι κανενας δεν συνετιζεται ενα σημαντικο μελος της anime.gr team ειναι στα προθυρα να εγκαταλειψει κατι που αγαπαει πολυ.Αυτο με στεναχωρει πρωτ΄απ'ολα σαν μελος, και δευτερον σαν φιλη που ξερω οτι αυτο που ολοι πολυ ανετα κρινουν ως κακο και εριστικο ανθρωπο ειναι ενα **** τα ατομα που αγαπαει το φορουμ αλλα παρ'ολα αυτα η τροπη που εχει παρει τον διωχνει απο αυτο.
Δημοσιευμένη  εικόνα