Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#691 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 01:40

Το καλό: έκανα κάποις τελευταίες διορθώσεις και όλα βαίνουν καλώς με τις εξετάσεις
Το κακό: οι ευχές δεν πραγματοποιούνται
το ακόμη χειρότερο: να δώ πως θα βγάλω το μήνα έτσι όπως πάει το πράγμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#692 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 05:20

Το καλο της ημερας : Εγραψα πολυ καλα στο μαθημα το πρωι, παω για βαθμο!
Το κακο της ημερας : Επειδη γενικα κοιμαμαι αργα και το μαθημα ηταν πρωινο, ειμαι με τρεις ωρες υπνο. Και οταν κατα τις 3 ειπα να την πεσω και να ξυπνησω μεθαυριο εγινε το ωραιο : το ταβανι αρχισε να σταζει νερο! Οπως φαινεται χαλασαν οι σωληνες της γριας0 απο πανω... η οποια για κακη μου τυχη λειπει... Τελικα θυμηθηκα οτι τα ρολογια του νερου ειναι στο υπογειο της πολυκατοικιας, πηγα και εκλεισα το δικο της και πλεον σφουγγαριζω νερο και περιμενω να τελειωσει η νεροποντη... εδω και ΔΥΟ ΩΡΕΣ. Νυσταζω απιστευτα πλεον, ισα που την παλευω να καθομαι ορθιος, αλλα αν κοιμηθω παει πλυμμηρισε το σπιτακι μου...

Ο συγκατοικος μου πραγματικα κο**φαρδος αφου η "καταιγιδα" δεν πιανει το δωματιο του, και σημερα ηταν να κοιμηθει αλλου (κοινως αυτη τη στιγμη ονειρευεται προβατακια ενω εμενα μου βγαινει η μεση...).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#693 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 07:07

το καλο:κανενα
το κακο:1ον) σε λιγο παω παλι σε γιατρους...να μου βγαλουν το στομαχι να ησυχασω...4η μερα με πυρετο...ο κολλητος μου θα φυγει αυστρια για παντα...ολα αυτα σε μια ωρα που ειμαι αθηνα...:emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#694 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 08:52

Το καλο της ημερας : υπαρχουν πολλα καλα σημερα.Η πληροφορικη ηταν ευκολη περιμενω 18, ειναι παρασκευη και καθομαι.Εφαγα σουβλακι ^_^!!!
Το κακο της ημερας :πρεπει να διαβασω και σημερα το μεσημερι!!! >_<

#695 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 12:14

Το κακό της ημέρας: έχω πήξει στην δουλειά. (Κάνω μικρά διαλέιμματα γιατί αλλιώς θα τα'χα παίξει...)
Το καλό της ημέρας : είναι Παρασκευή και σε 3-4 ώρες θα πάω σπίτι να ηρεμήσω...

#696 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 12:23

καλο: η σκυλιτσα μου φαινεται καλυτερα, μετα απο δυο μερες επιμονης προσπαθειας να πιει νερο και να φαει... (την μολυναν τα #$%#&τσιμπουρια:madtodeath:)

κακο: σημερα οι εξετασεις της βγαινουν κι εχω αγχος για να δω τι εχει.:emptyonexg1:

#697 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 14:19

Κακό: Έγραψα σήμερα. Πάτωσα, αλλά αυτό το περίμενα. Άλλωστε μόνο να πάρω τα θέματα ήθελα. Επίσης, έχει απάισιο καιρό!

Καλό: Ξανασυναντήθηκα με τους γιους του νονού μου που τους λατρεύω και είχαμε χαθεί. Από έναν απ'αυτούς, πήρα το Photoshop. Yosh!:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#698 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 14:27

Το κακο της ημερας:Εκει που περνω με μια ορεξη να καθαρισω ενα ροδακινο με το μαχαιρι..δηλαδη να το κοψω στην μεση και μετα να το ανοιξω και να βγαλω το κουκουτσι...εγινε ενα πολυ σπαστικο πραγμα που μου την σπαει..κοπηκε και το κουτκουτσι στην μεση...και ξερετε πως ειναι απο μεσα...σαν ενα αμυγδαλο που εχει πιασει αραχνες....

Το καλο: Το απολαυσα μετά και με δροσισε!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#699 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:06

Καλό:Βαφτήσαμε τη μπέμπα της κολλητής μου και κάτσαμε μετά σε καφετέρια εγώ και τρεις manganime-κολλητές μου

KAKO:στην καφετέρια πρόσφερα σε έναν μπόμπιρα σε ποδηλατάκι μια πατάτα και μου κάνει μπροστά σε όλους "Ά ρε μ****α,εσύ κι οι πατάτες σου"
:zetsubou:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#700 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:10

KAKO:στην καφετέρια πρόσφερα σε έναν μπόμπιρα σε ποδηλατάκι μια πατάτα και μου κάνει μπροστά σε όλους "Ά ρε μ****α,εσύ κι οι πατάτες σου"
:zetsubou:

lol, τι του εφταιγε η πατατα?:oo: Και μπομπιρας κιολας και μιλα ετσι.....

Καλο: εκατσα σπιτι

Κακο:
Spoiler:

#701 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:42

Καλό:H ημέρα μου προσωπικά ήταν ήσυχη,δεν με έπιασε ο σεισμός!

Κακό:ένα άτομο νεκρό από τον σεισμό,πολλές υλικές ζημιές!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#702 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 22:13

κακο: πρεπει μεχρι μεθαυριο να μαθω 70 σελιδες απ'εξω

καλο: δεν εχω αλλα θεωρητικα αυτην την εξεταστικη :D:D:D
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#703 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 12:58

Το καλο : Μετα απο 4 συνεχομενες ημερες με μεσο ορο 4 ωρες υπνο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοιμηθηκα 9ωρο!!!:gn2:

Το κακο : Δεν εχω καμια ορεξη να διαβασω για το αυριανο μαθημα... Ασ'το αυτο, παμε για της Πεμπτης:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#704 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 15:42

Το καλό: εξαιρετική ημέρα στις εξετάσεις και γενικά ανέβηκε λίγο το ηθικό...
Το κακό: ελάχιστος ύπνος και δεν μπορώ να περιμένω να περάσουν οι 2 μέρες που μείνανε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#705 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 21:31

7-9/6
Τα καλά: Ανέβηκα Θεσσαλονίκη για δουλειά, αλλά πήγα μια μέρα νωρίτερα, πράγμα που μου επέτρεψε να γυρίσουμε με την Eri όλα τα άνιμε related μέρη στην πόλη (tnx Eri, την επόμενη φορά δεν θα σε κουράσω τόσο πολύ). Το βράδυ βγήκαμε και τα άλλα παιδία (βλ. http://www.anime.gr/forums/art-gallery/406-post-your-pics-x_x-17.html#post190501) και γενικά πέρασα πολύ καλά. Το ίδιο και την Κυριακή
Τα κακά: Τη Δευτέρα είχα πάρα πολύ δουλεία και δεν μπόρεσα να δω κανέναν. Γύρισα σπίτι το βράδυ πτώμα. Επιπλέον γνώρισα και δυο πολύ ενδιαφέρουσες κοπέλες στην έκθεση, αλλά έπρεπε να φύγω για να προλάβω την πτήση.
Το ξενέρωμα: Βρήκα μια φιγούρα από one piece που μου έλειπε, αλλά πριν την πληρώσω κατάλαβα πως δεν ήταν αυθεντική.
Looting: to be continued in posers thread