Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 01:40
Το κακό: οι ευχές δεν πραγματοποιούνται
το ακόμη χειρότερο: να δώ πως θα βγάλω το μήνα έτσι όπως πάει το πράγμα.

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 05:20
Το κακο της ημερας : Επειδη γενικα κοιμαμαι αργα και το μαθημα ηταν πρωινο, ειμαι με τρεις ωρες υπνο. Και οταν κατα τις 3 ειπα να την πεσω και να ξυπνησω μεθαυριο εγινε το ωραιο : το ταβανι αρχισε να σταζει νερο! Οπως φαινεται χαλασαν οι σωληνες της γριας0 απο πανω... η οποια για κακη μου τυχη λειπει... Τελικα θυμηθηκα οτι τα ρολογια του νερου ειναι στο υπογειο της πολυκατοικιας, πηγα και εκλεισα το δικο της και πλεον σφουγγαριζω νερο και περιμενω να τελειωσει η νεροποντη... εδω και ΔΥΟ ΩΡΕΣ. Νυσταζω απιστευτα πλεον, ισα που την παλευω να καθομαι ορθιος, αλλα αν κοιμηθω παει πλυμμηρισε το σπιτακι μου...
Ο συγκατοικος μου πραγματικα κο**φαρδος αφου η "καταιγιδα" δεν πιανει το δωματιο του, και σημερα ηταν να κοιμηθει αλλου (κοινως αυτη τη στιγμη ονειρευεται προβατακια ενω εμενα μου βγαινει η μεση...).

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 07:07
το κακο:1ον) σε λιγο παω παλι σε γιατρους...να μου βγαλουν το στομαχι να ησυχασω...4η μερα με πυρετο...ο κολλητος μου θα φυγει αυστρια για παντα...ολα αυτα σε μια ωρα που ειμαι αθηνα...

πραγματικα θελω να ψοφησω
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 08:52
Το κακο της ημερας :πρεπει να διαβασω και σημερα το μεσημερι!!! >_<
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 12:23

κακο: σημερα οι εξετασεις της βγαινουν κι εχω αγχος για να δω τι εχει.

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 14:19
Καλό: Ξανασυναντήθηκα με τους γιους του νονού μου που τους λατρεύω και είχαμε χαθεί. Από έναν απ'αυτούς, πήρα το Photoshop. Yosh!

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 14:27
Το καλο: Το απολαυσα μετά και με δροσισε!!
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:06
KAKO:στην καφετέρια πρόσφερα σε έναν μπόμπιρα σε ποδηλατάκι μια πατάτα και μου κάνει μπροστά σε όλους "Ά ρε μ****α,εσύ κι οι πατάτες σου"

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:10
KAKO:στην καφετέρια πρόσφερα σε έναν μπόμπιρα σε ποδηλατάκι μια πατάτα και μου κάνει μπροστά σε όλους "Ά ρε μ****α,εσύ κι οι πατάτες σου"
lol, τι του εφταιγε η πατατα?

Καλο: εκατσα σπιτι
Κακο:
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 22:13
καλο: δεν εχω αλλα θεωρητικα αυτην την εξεταστικη

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 12:58

Το κακο : Δεν εχω καμια ορεξη να διαβασω για το αυριανο μαθημα... Ασ'το αυτο, παμε για της Πεμπτης

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 15:42
Το κακό: ελάχιστος ύπνος και δεν μπορώ να περιμένω να περάσουν οι 2 μέρες που μείνανε.

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 21:31
Τα καλά: Ανέβηκα Θεσσαλονίκη για δουλειά, αλλά πήγα μια μέρα νωρίτερα, πράγμα που μου επέτρεψε να γυρίσουμε με την Eri όλα τα άνιμε related μέρη στην πόλη (tnx Eri, την επόμενη φορά δεν θα σε κουράσω τόσο πολύ). Το βράδυ βγήκαμε και τα άλλα παιδία (βλ. http://www.anime.gr/forums/art-gallery/406-post-your-pics-x_x-17.html#post190501) και γενικά πέρασα πολύ καλά. Το ίδιο και την Κυριακή
Τα κακά: Τη Δευτέρα είχα πάρα πολύ δουλεία και δεν μπόρεσα να δω κανέναν. Γύρισα σπίτι το βράδυ πτώμα. Επιπλέον γνώρισα και δυο πολύ ενδιαφέρουσες κοπέλες στην έκθεση, αλλά έπρεπε να φύγω για να προλάβω την πτήση.
Το ξενέρωμα: Βρήκα μια φιγούρα από one piece που μου έλειπε, αλλά πριν την πληρώσω κατάλαβα πως δεν ήταν αυθεντική.
Looting: to be continued in posers thread