Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Started By
Sponis
, Apr 04 2007 20:34
2002 replies to this topic
Posted 19 April 2008 - 15:57
Το καλο:Ανοιξε επιτελους το John Doe (netcafe)
To κακο:εχω να διαβασω για αυριο στο φροντιστηριο και βαριεμαι...
To κακο:εχω να διαβασω για αυριο στο φροντιστηριο και βαριεμαι...

Spoiler:
Spoiler:
Posted 25 April 2008 - 18:29
το καλό: έγραψα την απάντηση μου στον Kenny για τους mangaka (επιτέλους μετά από 7 μέρες
)
το κακό: ακόμα με πονούν τα ράμματα από την εγχείρηση ....

το κακό: ακόμα με πονούν τα ράμματα από την εγχείρηση ....

Posted 26 April 2008 - 10:03
Το καλο:........
Το κακο: Ειμαι αρρωστη (τι πρωτοτυπο..), και χθες δουλευα και ημουν με λιγες ωρες υπνου, συν το κρυωμα δεν την παλευα και πολυ, 9 ωρες στο θεατρο/3 πελατες=1 πελατης το τριωρο, απολυτη βαρεμαρα. Με τον πονοκεφαλο και το κουδουνισμα στο κεφαλι το να κοιτας ενα μονιτορ δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο, ας οψεται που ξεχασα τα μολυβια μου στον Fingolfin και δεν μπορουσα να κανω τιποτ'αλλο απο το να περιφερομαι ασκοπως στο ιντερνετ..
Μια απο τα ιδια σημερα..7 ωρες και οχι 9 ευτυχως, εξισου βαρεμαρα, εξισου η ιδια κατασταση στο κεφαλι μου, με μια μικρη βελτιωση, και θελω να κοιμηθωωωωωω....τι ζηταω?
*στο καλο θα μπορουσε να προστεθει το γεγονος οτι σημερα και αυριο παμε για διατροφικες κραιπαλες, αλλα δεν νηστευα (σαφως) οποτε διαφορα δεν μου κανει...
Το κακο: Ειμαι αρρωστη (τι πρωτοτυπο..), και χθες δουλευα και ημουν με λιγες ωρες υπνου, συν το κρυωμα δεν την παλευα και πολυ, 9 ωρες στο θεατρο/3 πελατες=1 πελατης το τριωρο, απολυτη βαρεμαρα. Με τον πονοκεφαλο και το κουδουνισμα στο κεφαλι το να κοιτας ενα μονιτορ δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο, ας οψεται που ξεχασα τα μολυβια μου στον Fingolfin και δεν μπορουσα να κανω τιποτ'αλλο απο το να περιφερομαι ασκοπως στο ιντερνετ..
Μια απο τα ιδια σημερα..7 ωρες και οχι 9 ευτυχως, εξισου βαρεμαρα, εξισου η ιδια κατασταση στο κεφαλι μου, με μια μικρη βελτιωση, και θελω να κοιμηθωωωωωω....τι ζηταω?
*στο καλο θα μπορουσε να προστεθει το γεγονος οτι σημερα και αυριο παμε για διατροφικες κραιπαλες, αλλα δεν νηστευα (σαφως) οποτε διαφορα δεν μου κανει...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 26 April 2008 - 10:18
Καλό: Θα φάω κρέας ύστερα από μια βδομάδα νηστείας
Κακό: Έξω βρέχει παααααααααααααααααααααααααρα πολύ και δεν μπορώ να κάνω καμιά βόλτα.
Κακό: Έξω βρέχει παααααααααααααααααααααααααρα πολύ και δεν μπορώ να κάνω καμιά βόλτα.

Posted 28 April 2008 - 13:56
Το καλό είναι ότι σταμάτησε να βρέχει πριν ξυπνήσω και ξύπνησα σε μια ωραία μερούλα με ήλιο και ζεστούλα!
Το κακό.. ότι κανόνισα χτες να πάω Εξάρχεια με μια φίλη.. που εκεί δε σε βλέπει ο ήλιος..
και πριν λίγο έφυγε από εδώ η θεία μου που πάει στη θάλασσα.. θέλω και εγώ
.
Το κακό.. ότι κανόνισα χτες να πάω Εξάρχεια με μια φίλη.. που εκεί δε σε βλέπει ο ήλιος..
και πριν λίγο έφυγε από εδώ η θεία μου που πάει στη θάλασσα.. θέλω και εγώ

Spoiler:
Posted 29 April 2008 - 13:03
το καλο ειναι οτι κοιμηθηκα παρα παρα πολυ σημερα.!!!
κακο.....ποναει το κεφαλακι μου και σκοτωθηκα με την μανα μ......
κακο.....ποναει το κεφαλακι μου και σκοτωθηκα με την μανα μ......
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]
Posted 29 April 2008 - 13:28
το κακό ... ζυγιστικά
το καλο ... είμαι 10 κιλά λιγότερη από τα χριστούγεννα.
το καλο ... είμαι 10 κιλά λιγότερη από τα χριστούγεννα.
Posted 29 April 2008 - 13:43
Το καλό: πιστεύω θα έχω δυνάμεις το βράδυ να κάτσω με τις ώρες για διάβασμα
Το κακό: που θα πρέπει να κάτσω με τις ώρες για διάβασμα
Το κακό: που θα πρέπει να κάτσω με τις ώρες για διάβασμα

Posted 29 April 2008 - 13:58
To καλο : ΤΕΡΜΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ
Το κακο : Μεχρι να τελειωσει,ελιωσα στη δουλεια.....
Το κακο : Μεχρι να τελειωσει,ελιωσα στη δουλεια.....

Posted 29 April 2008 - 16:03

Posted 01 May 2008 - 16:26
Καλο:
Κακο:
Spoiler:
Κακο:
Spoiler:
Posted 01 May 2008 - 17:17
Καλο:Σημερα,γαμω τις μερες,πηγα για καφε-μπυρες-ποικιλιες στο Μοναστηρακι
Κακο:Αρπαξα απ'τον ηλιο!!!
Κακο:Αρπαξα απ'τον ηλιο!!!

Posted 01 May 2008 - 18:29
Καλό: ωραια μέρα (πρωτοτυπισα)
Κακό: Είμαι αρρωστη κ δν μπορώ να πάς βολτα+αύριο γράφω προσωμίωση στο φροντ, μαθηματικά κατευθηνσης και πρέπει να διαβάσω -.-
Κακό: Είμαι αρρωστη κ δν μπορώ να πάς βολτα+αύριο γράφω προσωμίωση στο φροντ, μαθηματικά κατευθηνσης και πρέπει να διαβάσω -.-
Posted 04 May 2008 - 13:52
Το καλό μετά από 10ωρο ύπνο (καλό από μόνο του!) είναι.. και άλλες βόλτες και άλλες βόλτες! 
Το κακό.. τι καιρός είναι αυτός;;;
Και ότι αύριο δουλεύω πρωί.. και όποιος πει ότι αυτό είναι αυριανό κακό.. να σημειωθεί πως σήμερα είναι που θα πρέπει να κοιμηθώ νωρίς..

Το κακό.. τι καιρός είναι αυτός;;;
Και ότι αύριο δουλεύω πρωί.. και όποιος πει ότι αυτό είναι αυριανό κακό.. να σημειωθεί πως σήμερα είναι που θα πρέπει να κοιμηθώ νωρίς..

Spoiler: