Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2007 - 17:57
κακο:με εχει πεθανει η μεση μου, που σηκωσα κατι κουβαδες της μανας μου....
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 17:52
Καλή η dsl, να κατεβάζεις συνέχεια και ασταμάτητα μεγάλα αρχεία και σειρές...
αλλα πόσες να δείς ποιά?? Και ποιές απο αυτές πραγματικά αξίζουν. Piles of dvds, others to be watched someday, others never:smokingg:
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 20:53

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2007 - 21:00
Αυτό να το εκλάβουμε ως απειλή;και το κυριώτερο....γύρισα...

Εντάξει, ότι κάναμε, κάναμε τώρα τέρμα οι μλκς ακούτε;!!!
ΧΙ ΙΣ ΜΠΑΚ

καλό: κοιμήθηκα 3 ωρες το απόγευμα τόσο βαθιά που όταν ξύπνησα νόμιζα ότι ήταν πρωί και έπρεπε να ετοιμαστω για την δουλειά!
κακό: ξύπνησα μούσκεμα στον ιδρώτα με την *%^&$#@ ζέστη!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 11:08
Κακο: πολλα...ζεστη, ελλειψη κλιματιστικου, 14 σποτ πανω απο το κεφαλι μου, παραθυρα ανυπαρκτα+μια πορτα ανοιχτη= καθολου ρευμα,ηλιθιοι στο τηλεφωνο που δεν καταλαβαινουν 5 απλα πραγματα...
Χειροτερο: Θα ειμαι εδω για ακομη 7 ωρες...
Τρισχειροτερο: Αν ακυρωθει η συναυλια του George Michael, θα αφησω εδω τα κοκκαλα μου...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 15:52
Καλό: Διαβάζω τις ιστορίες του Μικρού Νικόλα και έχω κλατάρει στα γέλια. Παλιμπαιδισμός FTW.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 16:38

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 17:53
Το κακο της ημερας:Εχω φροντιστηριο ως τη 1παρα10 και πρεπει να γυρισω σπιτι μου μεσα στο λιοπυρι!
Το καλο της ημερας:Σημερα τελειωνω το φροντιστηριο επειτα απο 4κ30 βδομαδες!!Νααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 19:48
θα πω 2 καλα για σημερα
1 τελειωσε η εξεταστικη
2 πηγα για μπανακι και περασα τελεια

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2007 - 20:03
κακό... χμ... όλες οι αλλαγές τελευταίας στιγμής στον τουρισμό.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2007 - 19:08
κακό: διπλή εξεταστική...... ffs....... όχι άλλο σεξ.... φτάνει (πλέον braindead)

when in doubt..... set something on fire
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 00:23
Καλύτερο:Συνάντησα την καλυτερή μου φίλη ύστερα από 3 μήνες.
Κακό:Η αδρφή μου ζηλεύει και θέλει να της π'αρω και 'κείνης

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2007 - 01:42

κακό:Τα πήγα χάλια

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 17:38
το κακο? ο γκομενος μου εφυγε παλι για αγγλια (χαζο Cardiff χαζο Wales) πριν μια εβδομαδα και σημερα στο τηλεφωνο ανακαλυψα οτι αρχισαμε να ξενερωνουμε