Καλό: Ο καρτσουνος (τοπικό έθιμο όπου παρέες, συνήθως μεγάλοι αλλα καποιες φορες και μιρκοτεροι, ανάβουν μεγαλες,ΜΕΓΑΛΕΣ, φωτιές σε διάφορα σημεία της πόλης) χθές ήταν τοπ..
Κακό:Το κεφάλι μου με πονάει ακόμα απ τα ξυδια
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 26 December 2013 - 14:21
Posted 08 April 2014 - 01:21
το καλό της ημέρας: ακυρώθηκε ένα μάθημα και ξεκουράστικα λίγο παραπάνω στο σπίτι.
το κακό της ημέρας: ξενύχτι για το τελείωμα μιας εργασία για το μεταπτυχιακό.
Posted 08 April 2014 - 09:58
κακο: Μου εφυγαν 400 ευρα και δεν ειχε και σε κιτρινο
Posted 17 March 2015 - 21:49
το καλό της ημέρας: ακυρώθηκε ένα μάθημα και ξεκουράστικα λίγο παραπάνω στο σπίτι.
το κακό της ημέρας: ξενύχτι για το τελείωμα μιας εργασία για το μεταπτυχιακό.
Καλο κουραγο μεγαλη Αενα, εδωσα και γω για το πτυχιο πριν τρεις εβδομαδες. ειναι οντως δυσκολα.
το καλο της ημερας : σκεφτομαι συνεχως ενα αγορι
το κακο της ημερας : κανω εφιαλτικα σεναρια για το μελλον μου
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 17 March 2015 - 22:00
καλο: Ηρθε το κινητο που αγορασα (lumia 1020)
κακο: Μου εφυγαν 400 ευρα και δεν ειχε και σε κιτρινο
Μεγειες το κινητο!!!!!!!Αγορασε το καπακι ξεχωριστα μωρε, σιγα
Για μενα...
Καλο:Αυριο ειναι ξυσιμο day
Κακο:Σημερα ητανε...γ***σι day
Αλλα δεν πειραζει, ειναι βραδυ και ηρθε η ωρα για λιγο αραγμα
Edited by Itachi Akatsuki, 17 March 2015 - 22:02.
Posted 29 March 2015 - 22:08
Κακό: είμαι γεμάτη νεύρα για το μεταπτυχιακό, καθώς νομίζω ότι δε δουλεύω αρκετά και πρέπει να δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ.
Καλό: Παραγγείλλαμε βιβλία στα αγγλικά για τη γιορτή μου και μάλλον θα συναντηθώ με φίλους μέσα στη βδομάδα. Α, και πριν από λίγες μέρες γυρίσαμε από μια τεράστια εκδρομή στην Τουρκία,το οποίο όμως συνδέεται με τα νεύρα που έχω για το παλιομεταπτυχιακό.
Posted 29 March 2015 - 23:12
Κακό: είμαι γεμάτη νεύρα για το μεταπτυχιακό, καθώς νομίζω ότι δε δουλεύω αρκετά και πρέπει να δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ.
Καλό: Παραγγείλλαμε βιβλία στα αγγλικά για τη γιορτή μου και μάλλον θα συναντηθώ με φίλους μέσα στη βδομάδα. Α, και πριν από λίγες μέρες γυρίσαμε από μια τεράστια εκδρομή στην Τουρκία,το οποίο όμως συνδέεται με τα νεύρα που έχω για το παλιομεταπτυχιακό.
καλη δυναμη
Posted 29 March 2015 - 23:34
Ευχαριστώ! (Αυτή η φάτσα δεν είναι το ευχαριστώ; ελπίζω να μην έκανα κάνα λάθος!!)
Edited by hgatakoskylos, 29 March 2015 - 23:34.
Posted 30 March 2015 - 03:14
το κακό της ημέρας: δεν διάβασα αρκετά
το καλό της ημέρας: διάβασα
Posted 30 March 2015 - 14:23
^^Fucked up shit bro
Posted 30 March 2015 - 21:49
Καταλαβαίνω το αγχος σου και γω στο μεταπτυχιακό βρίσκομαι και τελειώνω! Καλή δύναμη και καλό κουράγιο!
Συγγνώμη για το διπλό ποστ, τελείως κατα λάθος! Ήθελα να πατήσω edit και πάτησα quote πάνω στη βιασύνη.
Αχ τέλοσπάντων...
Το κακό της μέρας: Ακόμα να με δηλώσει η καθηγήτρια του μεταπτυχιακού μου για την πρώτη εξεταστική και η προθεσμία είναι μέχρι αύριο. Με έχει φάει το άγχος!!! (Ελληνικά πανεπιστήμια, τι να πείς...)
Το καλό της μέρας: Επιτέλους είχε ήλιο σήμερα και ζεστούλα!!!

Edited by Tristessa, 15 April 2015 - 00:47.
Posted 06 April 2015 - 12:37
καλο:μου βγηκαν πολυ λιγοτερα εξοδα στο μαγαζι(φπα,λογαριασμοι κλπ)και θα μεινει κανα φραγκο να κανουμε πασχα σαν ανθρωποι.
κακο:απο την παρασκευη ειμαι σαν Γ.βοηθησα μια φιλη στην μετακομιση της + κουβαλίσα κατι γλαστρες στο μπαλκονι μου και η μεση μου παρεδωσε πνευμα.
γιατροσοφια κρεμες και λοιπα χαπια εκτος απο τα γνωστα μεσουλιντ βολταρεν δεκτα μπας και ισιωσω...
μιλαμε για χαρντ κορ καταστασεις,να τριψω τιποτα μαλλια παρθενας στο σελινοφως και τετοια γιατι απο τα αλλα τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα.
Edited by vectrapearl, 06 April 2015 - 12:40.
Posted 06 April 2015 - 13:06
κακο:απο την παρασκευη ειμαι σαν Γ.βοηθησα μια φιλη στην μετακομιση της + κουβαλίσα κατι γλαστρες στο μπαλκονι μου και η μεση μου παρεδωσε πνευμα.
γιατροσοφια κρεμες και λοιπα χαπια εκτος απο τα γνωστα μεσουλιντ βολταρεν δεκτα μπας και ισιωσω...
μιλαμε για χαρντ κορ καταστασεις,να τριψω τιποτα μαλλια παρθενας στο σελινοφως και τετοια γιατι απο τα αλλα τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα.
ωχ! Περαστικά!! Ο πόνος στη μέση είναι οδυνηρός. Και δε μπορείς να κάνεις και κάτι. Ό,τι και να κάνεις σε πονάει.
Έχεις προσπαθήσει να κοιμηθείς το βράδυ ή το μεσημέρι με θερμοφώρα ή εμπλαστρο; Μπορεί να γίνει και με παγοκύστη ή κρύο τζέλ. Βέβαια αυτό εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό και άνθρωπο. Δεν ύπάρσει συνταγή.
Απλά μετά μην εκτεθείς στο κρύο, από το ζεστό κρεβάτι, έξω, γιατί θα γίνει χειρότερο.
Και ίσως σε βοηθήσουν ήπιες μαλάξεις με καθαρό οινόπνευμα ή λίγο λαδι.
Έπειτα υπάρχει και το Χαμομήλι που είναι αντισπασμωδικό και αντιφλεγμονώδες.
Posted 06 April 2015 - 18:38
περαστικα! η μεση δεν ειναι παιξε γελασε. θερμοφωρα και ξαπλα! και κανα χαπι, οχι μεσουλιτ, ενα αλλο πιο δυνατο για τους μυες. ξεχασα το ονομα αλλα με ιατρικη συνταγη χορηγειται
ακου και αυτο να γινεις καλυτερα η μεση σου!
εκανα καρφωμα σε μπασκετα! οχι κανονικη βεβαια, ρυθμισμενη στα 2.10-2.20
για 1.78 και για την ηλικια μου καλα ειναι. ουτε πονο ενιωσα!
Posted 06 April 2015 - 22:38
Τελικα επεσα σε κατι αντιφλεγμωνοδη biofenac και ζωνη με κατι σιδεριες μεσα + θερμαντικη και καπως στρωνει η κατασταση..