Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1726 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 02 November 2009 - 16:35

το καλό η βαφτισιμιά μου γίνεται 16
το κακό είμαι πολύ κουρασμένη για να πάω να τη δω...

να την χαιρεσαι!!! ο δικος μου ειναι 10 αλλα απο συμπεριφορα μαλον θα ελεγα οτι φερνει γυρω στα 15.....:oo:

καλο: περασα τα σηματα!! ολε!ολε!ολε!!
κακο: μου βγηκε ολη η κουραση και ειμαι ρακος.....και εχω να παω στο μαθημα οδηγησης και μετα στο καπακι γαλλικα μεχρι τις δεκα!
2ο καλο: στις 10 εχει τα scream awards!! yataaaa!:wooi2:

#1727 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 02 November 2009 - 16:39

το κακο της ημερας: ειχα μαθημα 9-11
το καλο της ημερας: πασπ και δαπ πεξαν ξυλο οποτε με πηραν τηλ το πρωι να μην παω
Posted Image

#1728 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 03 November 2009 - 21:41

Το καλο της ημερας: Η νονα μου μου εδωσε λεφτα για τα γενεθλια μου που τα ειχε ξεχασει και πηγα να παρω την νυφιτσα που ηθελα να παρω για κατοικιδιο (Natsu θα τον εβγαζα).

Το κακο της ημερας: Ενας μαλ...αματενιος πηγε μια ωρα πριν απο μενα και τον αγορασε:sadist::sadist::sadist:. (ετσι και τον πετυχω πουθενα αυτος που το πηρε...:beaten:)

Το αποτελεσμα: Μου εμειναν τα λεφτα στο χερι αλλα τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει τον Natsu μου [καταθλιψη mode on]

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#1729 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 03 November 2009 - 22:27

Το καλο της ημερας: Η νονα μου μου εδωσε λεφτα για τα γενεθλια μου που τα ειχε ξεχασει και πηγα να παρω την νυφιτσα που ηθελα να παρω για κατοικιδιο (Natsu θα τον εβγαζα).

νυφιτσα?? ααααααα!!!! Kawaiiiii!!! Κι εγω θα θελα μια!!!! Μολις παρω δικο μου σπιτι το πρωτο αρσενικο που 8α το εγκαινιασει θα ειναι η νυφιρσα μου (εεε, καλα.....και το δευτερο.....δεν εχει και τοσο σημασια!!:hahaha:)!

ον τοπικ

καλο: εφτιαξα το πρωτο μου βιντεο

κακο: για να καταφερω να το κανω αυτο περασαν 3 ωρες!!!!:terror2:

#1730 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 08 November 2009 - 11:24

κακό της ημέρας: τσακώθηκαν πολύ άσχημα οι αδελφούλες μου, οι φίλες μου που μέχρι σήμερα παντού μαζί πηγαίναμε. 10 χρόνια φιλίας και γίνανε όλα... και εγώ είμαι στην μέση και τραβάτε με και ας κλαίω (είμαι και πολύ ευαίσθητο τρομάρα μου, δεν μπορώ να κοπώ και
και σε δυο-τρία κομμάτια ταυτόχρονα)

καλό της ημέρας: τουλάχιστον βρέχει και κρύβομαι μέσα στην βροχή...
τίποτα άλλο

rrmr.png

#1731 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 08 November 2009 - 11:31

Καλο της ημερας:ειμαι στο σπιτι μονος και εχω τερμα την μουσηκη και μπορω να δω οσα episodes θελω...
Κακο τησ ημερας: οι γονεις μου θα γιρισουν το μεσημερη και θα με βαλουν να διαβασω για το αυριανο διαγωνισμα...
Posted Image

#1732 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 posts

Posted 09 November 2009 - 16:29

καλο, παρεδωσα την σημερινη εργασια
κακο, εχω μια βαρεμαρα...θα παω να την πεσω μου φαινεται xD

#1733 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 10 November 2009 - 08:37

Κακό: Για ακόμη μια φορά κοιμήθηκα ελάχιστα, χωρίς κανένα λόγο, και πώς θα πάω σήμερα στη δουλειά που θα είμαι σαν κοτόπουλο.

Καλό: Μετά από πολλές συνεχόμενες άϋπνες νύχτες, αποφάσισα να γίνω, επίσημα πλέον, βρυκόλακας. Θερμή παράκληση προς όλους να πίνετε πολλές πορτοκαλάδες για να έχετε μπόλικο αίμα και να χορταίνω.

:deadga6::uhh:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#1734 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 11 November 2009 - 16:02

Καλό της μέρας ¨:......................................
Κακό της μέρας : I m depressed :sigh2:
Posted Image

#1735 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 16 November 2009 - 22:41

καλό ημέρας επιτέλους γύρισα μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας στην Περαία και Θεσσαλονίκης γωνία
κακό ημέρας θα πρέπει να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω το σπίτι γιατί έχει γίνει ολίγον εχμ μπάχαλο

#1736 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 November 2009 - 23:13

Καλο της ημερας: Αυριο κανουμε γιορτη στο σχολειο και χανω ενα σωρο μαθηματα:kill4u:
Κακο της ημερας: Εκανα περσυ τη λαλακια να μπω στη χορωδια και πρεπει να παω 45 λεπτα νωριτερα (7:15 να ειμαι εκει οποτε ξυπναω 6:45) γιατι η μουσικος θελει να κανουμε μια τελευταια προβα πριν τη γιορτη.:wet2: Και με το ζορι σηκωνομαι στις 7:30 για να παω κανονικα σχολειο...:hot:

Posted Image

#1737 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 23 November 2009 - 17:23

κακό ημέρας και πολύ μάλιστα έμαθα σήμερα απο το ΙΕΚ στο οποίο πηγαίνω ότι τα μαθήματα θα αρχίσουν μετα τις 7/12
το μόνο καλό είναι το γεγωνός πως θα έχω το ελεύθερο να δώ όσα έχω κατεβάσει απο torrent.κάτι είναι και αυτό

#1738 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 01 December 2009 - 00:41

Καλο: Οι καλοι μας οι καθηγητες αποφασισαν αυριο να κανουν συνελευση και δεν εχουμε σχολειο. (δεν εχουμε σχολειο=extra υπνος:D)

Κακο: Η αδερφη μου που σπουδαζε εκτος Αθηνας γυρισε σπιτι πριν μερικους μηνες με αποτελεσμα η μικροτερη (μικροτερη=κοροϊδο=me) να κοιμηθει στον καναπε. Αυριο το απογευμα ερχονται ο παππους και η γιαγια μου και πρεπει να παρω εγω (το κοροϊδο) τον μικρο καναπε στον οποιο δε χωραω και να παρει η αλλη μου αδερφη τον μεγαλο καναπε.

Αλλα τουλ. θα δω τον παππου και την γιαγια μου

Posted Image

#1739 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 07 February 2010 - 12:39

Το καλό : χθές μετά απο αρκετό καιρό έλυωσα κυριολεκτικά στον ύπνο !
Έχω και δικό μου .net επιτέλους και δν αναγκάζομαι να τρέχω στα
πολυέξοδα καφέ...

Το κακό (οχι μονο της ημέρας αλλα περίπου 3μηνών) : χαλούν διαδοχικά στο πισι
1-) ο σκληρός
2-) η VGA*
3-) η μητρική*

* σχεδόν άλλαξα pc δηλαδή!!!!
Posted Image

#1740 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members