Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1486 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 00:42

Good: Εντόπισα τα Manga των Kanjani8 και το Dream Boys 2007 DVD σε τιμή ευκαιρίας (από 63 ευρώ -> 27!)
Bad: Δεν έχω λεφτά στην κάρτα να τα πάρω... Τ_Τ

#1487 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 12:12

καλο:εκλεψα την μπακετα του Frost απ το λιωε των Satyricon!
κακο:εχω την εντυπωση πως εχασα το εισιτηριο της συναυλιας(γ***το τετοια σουβενιρ δεν τα χανεις)
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#1488 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 12:28

To κακό: Όλοι οι καθηγητές που είναι υπέυθυνοι για το πρόγραμμα Erasmus-ανταλλαγή φοιτητών έβγαλαν τους επιλεγόμενους, ΕΚΤΟΣ από τη δικιά μου! Ρε χαϊβάνι, βγάλτα να ξέρω εάν θα πάω Αγγλία ή όχι! Έχω φάει τα νύχια μου μέχρι τη ρίζα!:Crying2:

Το καλό: πριν από κάτι μέρες, έλαβα ένα e-mail-πρόσκληση σε μια συνάντηση Erasmus. Μια μικρή ελπίδα...:if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1489 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 12:22

Double post, ναι, αλλά για λόγο.

Το καλό: Βγήκαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα αποτελέσματα!

Το κακό: Δε πέρασα πουθενά... :cry:πάει η ευκαιρία για μια ζωή...:unlucky: Επίσης, δίνω Γαλλικά την Κυριακή. Από και κλείεται να περάσω. :sadist:

Δε κλείνομαι στο σπίτι μου να μοιρολογήσω, καλύτερα...;:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1490 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 12:54

Καλό: Η μέρα είναι σούπερ ωραία!!!

Κακό: Το Σάββατο δίνω Ισπανικά, και ανησυχώ για το τι θα γράψω!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1491 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 12:56

το καλό της μέρας¨:έχω το dvd του persepolis.
το κακό της μέρας:δεν με πήραν από τη δουλειά που περίμενα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1492 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 12:56

Οταν λες ότι δεν μετράει?Μου φαίνεται ότι δεν μετράει για μεταπτυχιακό αν περάσουν κάποια χρόνια.Εσύ γιατί το θες?

Το καλό:Επιτέλους έχω στα χέρια μου τα πολυπόθητα εισιτήρια για την Brazil!!!Eu vou jogar na cordao de ouro eu vou!!!
Το κακό:Κάνει ζέστη και πρέπει να τελειώσω σήμερα 5 εργασίες.........

#1493 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 19:40

Καλό: Μόλις έγραψα lower και έλιωσα με τα αγγλικά μέχρι το Σεπτέμβρη.
Κακό: Έχω αγχωθεί αν πέρασα ή όχι αν και κατά 99% έχω πέραση αλλά πάντα υπάρχει το 1%:terror2:

#1494 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2009 - 16:27

Καλό : Τέρμα με τα Ισπανικά! Έδωσα εξετάσεις (γραπτά, προφορικά)

Κακό : Πρέπει να βρω τρόπους να καλύψω τις ώρες που έκανα μαθήματα...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1495 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2009 - 18:12

Καλό: Shoe shopping today και πήρα όχι ένα αλλά 4 ζευγάρια παπούτσια! Τα ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα δεν παίζονται!
Κακό: Νυστάζω από τώρα... Why????

#1496 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2009 - 18:35

Καλό: Έβγαλα εισιτήριο την μαμά πατρίδα μου, την Θεσσαλονίκη.Θα σαρώσω όλα τα μαγαζιά ρούχων κ παπουτσιών!:wooi2:

Κακό: Από σήμερα ξεκινά η αποταμίευση...μπας κ μου μείνει κανα φράγκο για σπατάλη!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1497 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 16:49

Κακο : Λογω της αμελειας μου χρειαζομαι δυο απονευρωσεις και ενα σφραγισμα :emptyonexg1:
Καλο : Το ενα σφραγισμα εφυγε ηδη και εντυπωσιαστηκα απο την αποτελεσματικοτητα του οδοντιατρου. Στην Κατερινη εκανε κανα τεταρτο, για 2 ωρες δεν μπορουσα να μιλησω (απο το μουδιασμα) και για 5 ωρες δεν μπορουσα να φαω. Σε αυτον τελειωσα μεσα σε 5 λεπτα, το μουδιασμα ισα που το ενιωσα, και μπορω να φαω ηδη μετα απο 1 ωρα:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1498 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 17:06

Παρομοιως ειχα γλιτωσει στο παρατσακ απονευρωση. Γενικα ειμαι αναβλητικος τυπος ανθρωπου, και σιγουρα θα μου βγει σε κακο αυτο καποτε. Μου λεει ο ορθοδοντικος, χρειαζεσαι σφραγισμα, να το δεις οσο ειναι νωρις. Ε οχι δα, περνανε μηνες, δεν μπορω να κοιμηθω απο τον πονο πλεον, παω στον οδοντιατρο, ''θα προσπαθησω πολυ για να μη σου κανω απονευρωση''. Μια σφραγισματαρα να παντως. Τελος παντων. Οδοντιατροι, my number one fear.

Κακο της μερας:
Ε δεν εγραψα οσο καλα ηθελα τεχνολογια επικοινωνιων. Big deal, δεν ειναι και τοσο κακο.

Καλο της μερας:
Ειμαι ερωτευμενη ρε. Ρε.:wooi2:

#1499 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 20:06

ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Βρίκα τον τραγουδιστή τον Scorpions στο the mall και μου υπογραψε το ταμπουρο μου και μου μιλησε i'm feeling fucking lucky

κακο της ημερας απλα δεν υπαρχει :) ειναι supaaahhh day

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1500 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 20:28

το κακό της μέρας : εδώ και μια βδομάδα μου καθυστερεί την 15μερη πληρωμή το αφεντικό μου....
το καλό της μέρας: .....:sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα