Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#241 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 06 December 2008 - 00:43

θα με πάρετε με τις πέτρες αλλά τελευταία έχω παρατήσει
Bounen no Xamdou
Mononoke

Woot?? Mononoke?? :deadga6::deadga6::deadga6: με τις πέτρες όντως.:fromabove:

anyway ontopic :
Παραλίγο να φάει το rahxephon drop αλλά τη γλύτωσε λόγω γαιδουρινής υπομονής. Αυτό που έφαγε drop και delete, μετά από 2 επεισόδια (4 ήταν όλα κι όλα, αλλά δεν άντεξα να τα δω) ήταν το "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan", όχι μόνο δε μου φάνηκε αστείο, αλλά νύσταξα αμέσως και βαρέθηκα, πράγμα που δε το έχω πάθει ποτέ με άλλο anime σε τέτοιο βαθμό. Αισχρό. Ως τώρα δεν έχω κάνει τπτ άλλο drop.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#242 mints

mints

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 06 December 2008 - 01:44

yep 2: ghost hunt and Jigoku Shoujo πωω πω βαρεμαρααα..επισης παρα τριχα τη γλιτωσε και το code geass 1+2. Περιμενα τοσα πολλα, πληρη απογοητευση :(

*edit: ξεχασα και μερικα πιο παλια: hellsing (ew) kai paranoia agent (μονο που δεν εκοψα φλεβα λεμε)

Edited by mints, 06 December 2008 - 01:55.

#243 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 31 December 2008 - 18:39

δεν εχω βρει ακομα κανενα anime το οποιο βαριεμε να το δω αλλα εχω αφησει anime στην μεση επιδη δεν ειχα χρονο να το δω:terror2:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#244 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 January 2009 - 02:45

ouran high school host club.

Το παρατησα στο πρωτο επισοδιο, ουτε γελασα, ουτε η υποθεση μου αρεσε ουτε οι χαρακτηρες

qzMHWHd.png

#245 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 January 2009 - 08:23

Ήταν λίγο σκληρό να το παρατήσεις από το 1ο επεισόδιο,δωσ'του μια ευκαιρία ακόμη,αξίζει.:nod2:

#246 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 January 2009 - 16:59

ff the anime series.Το αρχισα λογω του οτι ειχα κολλημα με τα φφ και μετα το εκοψα απο το 2 επεισοδια πραγματικα επικ fail

Posted Image

#247 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 January 2009 - 17:37

Drop από βαρεμάρα, γενικά δεν κάνω. Αυτό το καιρό βλέπω saiyuki που για μένα είναι βαρετό και γενικά δεν έχει νόημα να το δω, αλλά συνδυάζεται άριστα με τα γεύματα μου.:hahaha:Το ίδιο κάνω και με το Naruto και το Bleach: Τα βλέπω την ώρα του φαγητού.

Για την ώρα πέτυχα 2 σειρές που είδα το 1ο επεισόδιο της κάθε μιας και δεν με πολυενθουσίασαν : GTO και Berserk, αλλά έχω σκοπό κάποτε να της δω ολόκληρες και τότε θα βγάλω πόρισμα.

Δεν μου άρεσε η ταινία Ninja Scrolls και δεν έχω σκοπό να δω τη σειρά για την οποία έχω ακούσει χειρότερα.
Επίσης δεν μου άρεσε η 1η ταινία GITS(Πάει, σήμερα δεν το γλιτώνω το ξύλο:hahaha:). Αν και πολύ καλή σαν ταινία, δεν με άγγιξε καθόλου το θέμα, οι χαρακτήρες και γενικά η ιστορία. Ίσως αν είχαν αναπτυχθεί παραπάνω...Δεν ξέρω, αν σκεφτείς ότι έχω δει πολλές ταινίες με σάιμποργκ και γενικά μου αρέσουν τα scifi, σ' αυτή την περίπτωση κάτι μου έλειπε. Την σειρά και την 2η ταινία για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια έχω σκοπό να τα δω κάποτε. Όχι όμως πολύ σύντομα. Θέλω να μου φύγει πρώτα η αρνητική διάθεση από την ταινία και μετά.

Posted Image

Posted Image

#248 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 13 January 2009 - 21:44

Εγω εχω αφησει στην μεση ολα αυτα που εδειχνε η τηλεοραση παλαιοτερα και τα "εκοψαν" ξαφνικα, και δεν αντεχω να ψαχνω ατελειωτες ωρες για να τα βρω... (εννοω dragonball κλπ γιατι το onepiece παροτι κοπηκε το συνεχισα - το μοναδικο).

#249 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 January 2009 - 11:27

μόλις έκανα drop και άλλη μια σειρά (που μάλλον έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα) το hakushaku to yusei

απλά μην το δείτε, όσο και να σας αρέσουν οι νεράιδες κτλ
τα χρώματα σε σημεία είναι θολά χωρίς λόγο, οι χαρακτήρες είναι borderline καθυστερημένοι, πηδάει από τη μία σκηνή στην άλλη και νομίζεις ότι έχεις χάσει κάποια ενδιάμεση σκηνή είναι γεμάτο στα κλισέ και όλοι μα όλοι οι χαρακτήρες είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφοροι
άντεξα μέχρι το 4ο ep :deadga6:

Posted Image

#250 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 14 January 2009 - 14:35

χμμμ...
το Neon Genesis Evangelion γιατι το ειχα με αγγλικο dub(φρικτη φαση) καποια στιγμη θα κατσω να το ξαναδω
επισης και το Code Geass το αφησα μισο γιατι δεν καταφερε να με τραβηξει αρκετα...
Spoiler:

Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#251 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 14 January 2009 - 18:02

Blood+ drop απο το 2ο επ

#252 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 14 January 2009 - 19:18

Πολλες και διαφορες.Ας τις παρουμε μια μια.

D.Gray Man-Δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσε απλως ξεχναω να το δω.
Bleach-Because of fillers
Naruto-Fillers as well
Crazy Shrine Maidens-Φαινοταν καλο αλλα βαρεθηκα,δεν μου κινησε το ενδιφερον.
Fruits Basket-Προτιμησα να διαβασω το manga που θα'χει περισσοτερες λεπτομεριες.
Tenjou Tenge-Διαβασα πρωτα το manga και δεν μ'αρεσε πολυ το adaption του σε ανιμε.
Air Gear-For the same reason stated in Tenjou Tenge, μ'εναν επιπλεον λογο.Οι μαχες διαρκουσαν πολυ λιγοτερο απ'οτι στο manga.

Οταν μου'ρθουν και τα υπολοιπα θα συμπληρωσω.

Posted Image

#253 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 14 January 2009 - 23:21

Naruto-->Βαρεμάρα
Bleach-->Πολύυυυυ βαρεμάρα
To love Ru--> από το 1ο επισόδιο κατάλαβα πως είναι μούφα
Ergo Proxy--> δεν είναι του γούστου μου
Death Note--> το ίδιο με το Προξυ αλλά αναμένετε να το αρχίσω πάλι

Δεν μου έρχετε κανα άλλο...

#254 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 February 2009 - 14:09

gankutsuou - για καποιο λογο το animation δν μαρεσε καθολου, και το παρατησα γιαυτο το λογο, το αισθανομουνα λιγο αντιαισθητικο
to-LOVE-ru - ειχα διαβασει τα manga και ημουν πολυ ικανοποιημενος απο αυτα, και οταν πηγα να δω τα anime ηταν βαρετα και δν υπηρχε λογος να τα συνεχισω
soul eater - εβλεπα ολα τα επεισοδια καθως εβγαιναν αλλα μετα το παρατησα στα 20 επεισοδια και σκεφτομαι να το ξανασυνεχισω
ΜΑR - για το ιδιο λογο με το to-LOVE-ru
shining tears x wind - μαρεσε το animation απο οτι ειχα δει αλλα η υποθεση ητανε χαλια
hack.seed - τον ιδιο λογο με το προηγουμενο
hokuto no ken - δν μαρεσε για πολλους λογους
gintama - βαρεθηκα γτ δν μαρεσε η υποθεση, δν εχει ουσια
flame of recca - το θεωρω φτωχο anime

#255 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 16 February 2009 - 14:33

gankutsuou - για καποιο λογο το animation δν μαρεσε καθολου, και το παρατησα γιαυτο το λογο, το αισθανομουνα λιγο αντιαισθητικο
gintama - βαρεθηκα γτ δν μαρεσε η υποθεση, δν εχει ουσια

Για τα άλλα δεν γνωρίζω εκτός από το gankutsuou που το θέμα του σχεδίου είναι καθαρά υποκειμενικό(εμένα μ' άρεσε), αλλά προς αποφυγή εγκλήματος στον εαυτό σου θα λεγα να το ξανακοιτάξεις το gintama κάποια στιγμή. Υποθέτω ότι δεν είδες αρκετά επεισόδια αλλιώς δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτό που λες. Αν έχεις δει μέχρι το 60 και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, τότε πάω πάσο.

BTW είδα το post σου στα currently watching και ήθελα να σε συγχαρώ. Και τα 3 είναι άριστες επιλογές. Ειδικά το baccano και το speed grapher, είναι κορυφαία.

Posted Image

Posted Image