Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#481 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 May 2008 - 15:18

Αλήθεια;;;;!!! Με ποιον επίκεντρο άραγε;
Gaijin, πάψε να το σχολιάζεις αρνητικά το Elfen. Σε όσους άρεσε είναι σαν να κοροϊδεύεις τα θρησκευτικά τους πιστεύω... Το ξέρω από πρώτο χέρι... και πονάει...
Καημένο μου reputation...

Ελα ντε,δεν θυμαμαι καλα,εσυ:zetsubou::nanana:??

Παντως καλο ειναι να ακουσεις τον roronoaconfan,Gaijin....ειναι expert σ'αυτα...:hehe:

#482 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 11 May 2008 - 15:29

Gaijin, πάψε να το σχολιάζεις αρνητικά το Elfen. Σε όσους άρεσε είναι σαν να κοροϊδεύεις τα θρησκευτικά τους πιστεύω... Το ξέρω από πρώτο χέρι... και πονάει...

Sorry, didn't mean to offend...

Δεν ηξερα οτι εχει να κανει με ψυχικα τραυματα...
Γλυφιτζουρακι roricon???:bleh::hahaha::hahaha::bleh:

:tongue2:

#483 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 11 May 2008 - 15:30

Έλα τα παραλές!Όχι και θρησκευτικά πιστεύω να πούμε...:hahaha:
Είχες αγριέψει κι εσύ αρκετούτσικα...:nosey:Τώρα κατα πόσο διάσημο είναι δεν ξέρω για να πω ότι είναι και overrated...:emptyonexg1:(όχι πραγματικά δεν ξέρω πόσο πολλοί είναι αυτοί που το έχουν δει)Κυρίως θέμα ατμόσφαιρας ήταν για τους περισσότερους.
Posted Image

#484 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 May 2008 - 15:37

Πάλι τα ίδια θα λέμε roriconfan? Τις αντιδράσεις που είδες τις πήρες όχι για τις απόψεις σου αλλά για τον τρόπο με τον οποίο τις εξέφρασες. Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, έλεος πια.

@Gaijin: Εμένα προσωπικός μου άρεσε αρκετά το συναισθηματικό κομμάτι και ο τρόπος με τον οποίο συνδιαζόταν με τη βία. Δεν έχω δεί το Grantz αλλά απο ότι μου έχουν πεί έχει πολύ πιο ωμή εξέλιξη και λιγότερα συναισθηματικά στοιχεία, οπότε μάλλον είναι διαφορετικές οι 2 σειρές. Απο εκεί και πέρα είναι και θέμα γούστου.
Posted Image

#485 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 11 May 2008 - 17:15

Ρε παιδια ολα και ολα, το elfen lied ειναι παρα πολυ μετρια σειρα... Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι τοοοσο γνωστη και τοσο αγαπητη...
Και αν μου πει κανεις "Ειναι επειδη δεν σου αρεσουν καφρικα ανιμε με πολυ αιμα" τοτε παλι θα του πω οχι, επειδη το Gantz για παραδειγμα ειναι κατα τη γνωμη μου πιο raw ανιμε σε σχεση με το elfen lied και το προτιμησα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο το elfen lied....:nosey::nosey:

Δεν ειχε πια και κατι τοσο αξιοσημειωτο....

Αν σου πει κανεις "επειδη το θεμα δεν ειναι καφριλα και αιμα?"
Κι επειδη οντως το χουμε λιωσει το θεμα, η προσωπικη μου αποψη παρακατω...
Spoiler:

Posted Image

#486 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 May 2008 - 22:01

Χωρίς να πω πολλά πολλά, θα πω πως το elfen lied ήταν ίσως ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει κανείς να βλέπει anime (ήταν απ'τα πρώτα που είδα) αλλά έτσι και στην πορεία δει κανείς πολλάαα, θα καταλάβει πως είναι ένα μετριότατο anime που απλά ήταν διασκεδαστικό και ικανοποιητικό για τα μόλις 13 επεισόδιά του. Τίποτα παραπάνω όμως. Καλό για μια προβολή. Not bad.

Αν κανείς όμως ψαχτεί και δει τι αριστουργήματα παίζουν εκει έξω, θα δει πως είναι απλά μια μέτρια σειρά. Αυτά.

#487 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 May 2008 - 23:39

Εντάξει παίδες πολύ κακό για το τίποτα. Αν και πρόκειται για μια πολύδιασκεδαστική σειρά δεν είναι ανάγκη ούτε να την αποθεώνουμε αλλα ούτε και να τη θάβουμε. Είχε λίγο απ' όλα, γυμνό, βία, ρομάντζο και αστειάκια.
Ό,τι πρέπει για ενα ανοιξιάτικο απόγευμα, με τις μελισσούλες να μαζεύουν νέκταρ, τ' αηδόνια να ταϊζουν τα μικρά τους με κάμπιες και τις Δίκλωνες(εντός του μόνιτορ) να μαλλιοτραβιούνται!!!

#488 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 11 May 2008 - 23:45

Εντάξει παίδες πολύ κακό για το τίποτα. Αν και πρόκειται για μια πολύδιασκεδαστική σειρά δεν είναι ανάγκη ούτε να την αποθεώνουμε αλλα ούτε και να τη θάβουμε. Είχε λίγο απ' όλα, γυμνό, βία, ρομάντζο και αστειάκια.
Ό,τι πρέπει για ενα ανοιξιάτικο απόγευμα, με τις μελισσούλες να μαζεύουν νέκταρ, τ' αηδόνια να ταϊζουν τα μικρά τους με κάμπιες και τις Δίκλωνες(εντός του μόνιτορ) να μαλλιοτραβιούνται!!!

Απειρο respect στο post:hahaha::hahaha:(HOF?)

#489 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 12 May 2008 - 05:25

Ωραία και τώρα που έχει ειπωθεί ότι θα μπορούσε αλλά και δε θα μπορούσε να έχει ειπωθεί για αυτό το anime, can we let this thread die?

#490 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 12 May 2008 - 09:08

To Ελφεν λιεντ ειναι σαν την Χαρουχι. Αμα το προσεγγισεις απο μια πιο αμεροληπτη και κριτικη πλευρα θα παρατηρησεις οτι εχει καποια ψεγαδια. Οπως ομως και η Χαρουχι, εχει αυτο το "κατι" που το απογειωνει στις προτιμησεις των φαν και κανει τα μειονεκτηματα του ασημαντα.

Στην περιπτωση του Ελφεν, προσωπικα πιστευω οτι αυτο το "κατι" ειναι οτι προκειται για τους κορυφαιους συνδιασμους moe / splatter violence.
Posted Image

#491 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 12 May 2008 - 09:16

Στην περιπτωση του Ελφεν, προσωπικα πιστευω οτι αυτο το "κατι" ειναι οτι προκειται για τους κορυφαιους συνδιασμους moe / splatter violence.

αυτό δεν το κάνει καλό άνιμε. αυτό λέμε επί 34 σελίδες, τζήζους κράηστ.

Posted Image

#492 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 May 2008 - 12:36

Χωρίς να πω πολλά πολλά, θα πω πως το elfen lied ήταν ίσως ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει κανείς να βλέπει anime (ήταν απ'τα πρώτα που είδα) αλλά έτσι και στην πορεία δει κανείς πολλάαα, θα καταλάβει πως είναι ένα μετριότατο anime που απλά ήταν διασκεδαστικό και ικανοποιητικό για τα μόλις 13 επεισόδιά του. Τίποτα παραπάνω όμως. Καλό για μια προβολή. Not bad.

Αν κανείς όμως ψαχτεί και δει τι αριστουργήματα παίζουν εκει έξω, θα δει πως είναι απλά μια μέτρια σειρά. Αυτά.

My thoughts...exactly!:wis:

#493 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 12 May 2008 - 18:17

Ξερετε μηπως απο που να κατεβασω μετα το 13ο επισοδειο σε anime?? (αν υπαρχει) κ για manga π δν παιζει να μην υπαρχει??
Κατα τη γνωμη μ ηταν ενα αρκετα καλο anime για 13 επισοδεια αλλα τα τελευταια 5-6 λεπτα τ τελυταιου επισοδειου απλα τασπαγαν!!!!

#494 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 May 2008 - 19:28

όλη η σειρά ήταν 13 επεισόδια.
αν θες τα Manga μπορείς να πας στο ανάλογο thread στο manga section και εκεί υπάρχουν λινκς.

#495 Mererfin

Mererfin

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 12 June 2008 - 19:36

Τέλειο happy tree friends-anime μες την σπλατεριά και την ωμή βία...
Είχε καλό story αν και θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρον.
Γενικά μου φάνηκε βιαστική δουλειά.