Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#391 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 10 October 2009 - 18:34

Αν και μου αρέσουν και τα 2 θα ψιφήσω naruto γιατι ειμαι μου αρεσει λιγο περισσοτερο.... εξαλου εγω δεν βρισκω το one piece τοσο καλο γιατι απο οτι εχω ακουσει περιεχει πολλους δέμονες[αν καλω λαθος πητε μου]!!! Χριστιανοι ορθοδοξοι δεν ειμαστε?

:oo:

Nαι εχει και γι αυτο μην δεις one piece Γιατι αν δεις οι δαιμονες π ανεφερες θα ερθουν το βραδυ και θα σ δαγκωσουν το αυτι

ελεος:hahaha::despair:

#392 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 10 October 2009 - 22:57

Dbz,πανευκολα καλυτερο και απο τα 3,η και αλλα οπως TTGL,Fist of the North Star η JJBA,αλλα απο αυτα παει ετσι,One piece>Bleach>Naruto

Posted Image

#393 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 10 October 2009 - 23:13

Φυσικα και ΟΡ με διαφορα!!:hero::hero::hero:
Και τα αλλα 2 μου αρεσουν αλλα το ΟΡ ειναι μαι κατηγορια μονο του :tensai::tensai:

#394 Konalicious

Konalicious

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 13 October 2009 - 05:46

Διάλεξα One Piece αν και για μένα είναι το ίδιο πορωτικό όπως το Naruto.
Είναι ισάξια, κρίμα που δε μπορώ να διαλέξω και τα 2!
:unlucky:

#395 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 posts

Posted 13 October 2009 - 18:23

Το One Piece κρατά τις σταθερές αξίες...νέοι villains, Devil fruit users, κλασικά καβγαδάκια μεταξύ Sanji και Zoro...μόνο γι' αυτό αξίζει τον κόπο.:hero:

Το Bleach με κούρασε αρκετά...Mετά το χαμό του Soul Society, τι; :hot:

Θα ψηφίσω Naruto Shippuuden, μιας και το μυστήριο πυκνώνει και δεν είναι απλά μια χαζοχαρούμενη αναζήτηση ενός κακομαθημένου πιτσιρικά που θέλει να δολοφονήσει τον αδελφό του πάση θυσία. Akatsuki forever!!! :wooi2:

Posted Image

Spoiler:

#396 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 13 October 2009 - 21:47

one piece και ας εχω δει μονο την αρχη.
το naruto κατανταει κουραστικο γτ ολο λεει θελω να τους προστατευσω και θελω να τους βοηθησω...
το bleach ειναι καλυτερο αλλα δεν εχει το γελιο του luffy

#397 Grimmy

Grimmy

Darker Than Black

• Members
  • 14 posts

Posted 13 October 2009 - 22:52

δν υπαρχει συγκριση.... το ONE PIECE ανετα.... γελιο δραση ξυλο πρωτοτυπια και ιδιοφυες σεναριο... το bleach πολυ ωραιους χαρακτηρες φοβερες μαχες αλλα χανει σε πολλα απο το one piece. το ναρουτο ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ χωρις τιποτα σπουδαιο και πολυ συνιθισμενο-προβεψιμο.... one piece me 10000
Posted Image

#398 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 14 November 2009 - 21:40

one piece...ησως επειδη ηταν το πρωτο που ειδα,αλλα και παλι το op ειχε/εχει μια σειρα...αρχη του αρκ,μας δινει τους λογους των μαχων κτλ,μετα αρχιζουν οι μαχες,ο Luffy τελευταιος νικαει τον πιο δυνατο απο τους αντιπαλους,καθονται λιγο σε αυτο το μερος και φευγουν χωρις η με τον νεο νακαμα και καμποσα επεισοδια στο καραβι που ταξιδευαν,και μετα μας εντασε στο νεο αρκ...ενω το ναρουτο πριν γινει σιπουντεν ειχα ξενερωσει μαχη μαχη μαχη για καποιο καιρο μετα φιλερς...μπλιτσ ξενικα δεν μου αρεσε η πλοκη του...

#399 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 November 2009 - 05:16

Ώπα. Κι εγώ One piece έχω ψηφίσει αλλά αν και σέβομαι τους λόγους που αναφέρεις ότι σ' αρέσει, μόνο ελκυστικοί δεν είναι για κάποιους τρίτους. Αυτό που λες με την σειρά κάποιος άσχετος θα το δει ως πολύ βαρετό στοιχείο της σειράς: να γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα arc μετά arc. Filler δε, έχει και δω αλλά είναι ανεξάρτητα απο την υπόλοιπη ιστορία λόγω της φύσης του anime.

Προσωπικά θεωρώ καλύτερο το one piece γιατί έχει πιο στέρεη ιστορία. Ενώ στην αρχή σου δίνει την εντύπωση παιδικού και ότι να ναι (δεν φαντάζεστε τι εντύπωση είχα όταν είδα το πρώτο επεισόδιο, και μέχρι το 30 συνέχιζα να αναρωτιέμαι γιατί χάνω το χρόνο μου) στην πορεία ανακαλύπτεις ότι υπάρχει story απο πίσω που δεν είναι πρόχειρο και της στιγμής αλλά δουλεμένο καλά από πριν. Οι χαρακτήρες δεν είναι μονοκόμματοι, αν και ο τρόπος σχεδιασμού είναι πολλές φορές κιτς και οι συμπεριφορές τους και οι μάχες παιδικές. Δεν περιμένεις βλέποντας τους να έχουν κάτι να πουν, αλλά έχουν και με το παραπάνω.

Το Naruto αν και τελευταία στο manga είχε ανεβεί απειλητικά στην εκτίμηση μου (μετά από κάτι αποκαλύψεις όμως με κούλανε πάλι οπότε δεν πέρασε το one piece) και δείχνει να έχει κάποιο story, η ατμόσφαιρα πιο σοβαρή, οι χαρακτήρες "κανονικά" σχεδιασμένοι, οι μάχες πιο εφετζίδικες, μου δίνει την εντύπωση ότι ο δημιουργός σκέφτηκε κάποια πράγματα στην αρχή μεν, αλλά προσθέτει στα κενά ότι τον βολεύει. Ίσως να φταίει και ο τρόπος δομής της σειράς σ' αυτό που δεν έχει το πλεονέκτημα διαφορετικών arc όπως στο one piece και κατα συνεπεια νέους χαρακτήρες που θα δώσουν καινούργιες πληροφορίες(Τους χαρακτήρες στο one piece σίγουρα τους φτιάχνει ανάλογα με τις ανάγκες btw)αλλά τις μαθαίνεις "ξαφνικά" από ήδη υπάρχοντες ή από άσχετα μέρη.

Το bleach καλά, είναι ο ορισμός του "βλέποντας και κάνοντας". Μετά τα πρώτα 50 επεισόδια(μην πω 25, αν αφαιρέσω τα "γεμίσματα" από μάχες των 10 επεισοδίων η καθεμία) είναι εμφανές ότι ψάχνουν να βρουν λόγο να προχωρήσουν την σειρά.

Eν κατακλείδι, βρίσκω τον Oda πιο ταλαντούχο από τους άλλους. Thats all.:canthelp:

Edited by Nighteyes, 15 November 2009 - 05:22.

Posted Image

Posted Image

#400 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 15 November 2009 - 10:27

Εγω οτι και να λενε οι αλλοι και ακομε και προτο να ειναι το one piece στην ψηφοφορια
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ BLEACH
Posted Image

#401 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 18 November 2009 - 18:53

Για να μην μακρυγορω οπως κανω συνηθως και αρχιζω αναλυσεις περι αδυναμιων και πλεονεκτηματων...διαλεγω το ενα το μοναδικο ONE PIECE...

με μια λεξη θα πω το εξης...σε σχεση με πολλα αλλα ανιμε εχει INDIVIDUALITY...
ο oda sensei ειναι ο αγαπημενος μου μανγκακα!
KORE DE OWARI DA!!

#402 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 27 November 2009 - 22:49

Naruto!!
το αγάπημένο μου anime παρόλο που έχει πολλά fillers!
Posted Image

#403 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 27 November 2009 - 23:04

Αν με ρωτουσατε πριν ενα χρονο περιπου τοτε θα ελεγα BLEACH χαλαρα.Ημουν σε μια φαση που ειχα φαει τρελο κολλημα με το BLEACH κ εβριζα ασυστολα:mador2: το naruto(ειχα δει μονο το πρωτο επεισοδιο κ το θεωρουσα ανοητο).
ΕΥΤΥΧΩΣ ομως αποφασισα να δωσω μια ακομη ευκαιρια στο naruto κ τελικα δικαιωθηκε.Τετοια πωροση δεν εχω ξαναζησει με κανενα αλλο ανιμε.Επομενως η ψηφος μου παει στο naruto :riiight:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#404 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 28 November 2009 - 09:53

One Piece! με μεγάλη διαφορα το καλύτερο!
Spoiler:

#405 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 28 November 2009 - 12:56

Και εγω ΦΥΣΙΚΑ ψηφιζω One Piece.Απο Naruto δεν εχω και ουτε θελω να δω κατι!:burningbe3:
Τωρα και το Bleach με πορωνει παρα πολυ αλλα δεν το συγκρινω καν με τη θρησκεια!!!
Posted Image