Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto Total Episodes
Started By
Fingolfin
, Mar 18 2007 18:23
75 replies to this topic
Posted 18 March 2007 - 18:23
Επειδή έχω διαβάσει πολλές φορές την ερώτηση του πόσα επεισόδια θα φτάσει το Naruto όταν τελειώσει και επειδή πραγματικά κανείς δεν ξέρει αποφάσισα να κάνω αυτό το poll για να προσπαθήσουμε να το μαντέψουμε....
Ο νικητής που θα βρει τον τελικό αριθμό επεισοδίων κερδίζει ένα ταξίδι στα στούντιο της παραγωγού εταιρίας του Naruto...(πλάκα κάνω, άλλωστε θα το έχουμε ξεχάσει αυτό το poll όταν τελικά ολοκληρωθεί το Naruto:bleh:)
Οι αριθμοί που βάζω στο poll αντιστοιχούν στον συνολικό αριθμό επεισοδίων της σειράς ανεξαρτήτως αλλαγής ονόματος, όπως έγινε τώρα που πρόσθεσαν την λέξη shippuuden, και συμπεριλαμβανομένων των fillers!
Δηλαδή αυτή την στιγμή έχουν παιχτεί 225 επεισόδια (220 Naruto και 5 Naruto Shippuuden)
Να δούμε αν θα ξεπεράσει το Dragonball το οποίο είχε 508 επεισόδια αν υπολόγισα σωστά(Dragonball & Dragonball Z 7 Dragonball GT) και από όσο γνωρίζω είναι το μακροβιότερο anime! (Διορθώστε με αν κάνω λάθος)
Εγώ υπολογίζω να φτάσει 550-600 επεισόδια.
Ο νικητής που θα βρει τον τελικό αριθμό επεισοδίων κερδίζει ένα ταξίδι στα στούντιο της παραγωγού εταιρίας του Naruto...(πλάκα κάνω, άλλωστε θα το έχουμε ξεχάσει αυτό το poll όταν τελικά ολοκληρωθεί το Naruto:bleh:)
Οι αριθμοί που βάζω στο poll αντιστοιχούν στον συνολικό αριθμό επεισοδίων της σειράς ανεξαρτήτως αλλαγής ονόματος, όπως έγινε τώρα που πρόσθεσαν την λέξη shippuuden, και συμπεριλαμβανομένων των fillers!
Δηλαδή αυτή την στιγμή έχουν παιχτεί 225 επεισόδια (220 Naruto και 5 Naruto Shippuuden)
Να δούμε αν θα ξεπεράσει το Dragonball το οποίο είχε 508 επεισόδια αν υπολόγισα σωστά(Dragonball & Dragonball Z 7 Dragonball GT) και από όσο γνωρίζω είναι το μακροβιότερο anime! (Διορθώστε με αν κάνω λάθος)
Εγώ υπολογίζω να φτάσει 550-600 επεισόδια.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 18 March 2007 - 18:49
βασικα το μεγαλυτερο πρεπει να ειναι το Doraemon http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1078 1787 επισοδεια..^^
Posted 18 March 2007 - 22:38
offtopic...
1787???
δλδ αν ποτε το ολοκληρωνε κανεις.... γυρω στα 70 dvd... lol
1787???
δλδ αν ποτε το ολοκληρωνε κανεις.... γυρω στα 70 dvd... lol
Posted 18 March 2007 - 23:32
Εγώ δεν πιστεύω να ξεπεράσει τα DB, 500-550 λέω..
Posted 26 March 2007 - 16:48
βασικά το μεγαλύτερο είναι
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1830
όσον αφορά πόσα επεισόδια γύρω στα 500(αν και νομίζω πολλά βάζω)
όσον αφορά πόσα επεισόδια γύρω στα 500(αν και νομίζω πολλά βάζω)

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies
Posted 27 March 2007 - 20:33
450-500 Λεω και γω
Posted 27 March 2007 - 20:37
Αν δεν ξαναβάλει fillers!450-500 Λεω και γω

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 10 April 2007 - 18:14
[quote name='hajate']βασικά το μεγαλύτερο είναι
Τι σκ@τ@......Καλημέρα Ζωή το κάνανε???Εγώ πιστεύω οτι θα φτάσει στα 400-450...
Τι σκ@τ@......Καλημέρα Ζωή το κάνανε???Εγώ πιστεύω οτι θα φτάσει στα 400-450...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 12 April 2007 - 03:23
Με ή χωρις τα fillers να τα υπολογίσουμε
:bleh:
Spoiler:
Posted 12 April 2007 - 10:17
400-450 καλα αμα αρχισουν ομως τα fillers οχ οχ οχ
I put up my headphones and listen to the deftones
Posted 19 May 2007 - 18:30
500 και....
Posted 20 May 2007 - 20:41
84026. 
Σοβαρά, δεν νομίζω ότι είναι εκ του παρόντος το πότε θα τελειώσει... Το Manga του Hajime no Ippo βγάζει ακόμα, για παράδειγμα...
Για το Anime δεν ξέρω, το Manga αμφιβάλλω αν θα τελειώσει μέσα στα επόμενα 20 χρόνια...
Σοβαρά, δεν νομίζω ότι είναι εκ του παρόντος το πότε θα τελειώσει... Το Manga του Hajime no Ippo βγάζει ακόμα, για παράδειγμα...
Για το Anime δεν ξέρω, το Manga αμφιβάλλω αν θα τελειώσει μέσα στα επόμενα 20 χρόνια...
Posted 29 December 2007 - 23:59
Eγω λεω 350-400.
Posted 30 December 2007 - 01:27
1000+ άνετα