Πώς έρχομαι στα λόγια σου όταν σου λέω ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο και ότι φαίνεται ακόμη και αν τα διαβάζεις μαζεμένα τα volumes? To ότι το έχει ξεσκίσει στα releases σίγουρα δημιουργεί επιπλέον εκνευρισμό αλλά είναι τελείως άλλο θέμα αυτό από τα προβλήματα που υπάρχουν με το manga αυτό καθεαυτό.
Κατανοώ ότι υπάρχει κόσμος πραγματικά δεμένος με τη σειρά που είναι διατεθειμένος να παραβλέψει πραγματάκια. Όσο και να με διασκεδαζει δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία (σε καμία περίπτωση δεν την μισώ απλά δεν θεωρώ ότι είναι το Α και το Ω στον χώρο των manga) οπότε μάλλον μου είναι πιο εύκολο να είμαι κάπως πιο αυστηρή μαζί της.
Ακριβως επειδη βγαζει 1 volume το χρονο (4-5 chapters) αντι για τα διπλασια, δημιουργηθηκε το προβλημα στο pacing.
Κανω και εγω ενα μικρο edit καθως εκανες και εσυ ενα ενω ειχα ηδη απαντησει.
Μην νομιζεις πως απο τα releases που αργουνε χανουμε μονο εμεις το flow. Το χανει και ο ιδιος ο συγγραφεας. Και πιστεψε, με δεν παραβλεπω τιποτα. Για μενα το πραγματικο προβλημα ειναι αυτο προς το παρων καθως δεν ειχα καποιο προβλημα με το pacing εκτος απο το θεμα με την Casca.
Τωρα αν το παραβλεπω και υποσυνειδητα, ε τοτε τι να πω.
Και τωρα επειδη ειμαι αρκετα ξεροκεφαλος και μπορουμε να το συνεχισουμε ετσι μεχρι το πρωι και μεχρι τοτε θα σε εχω εξουθενωσει και θα εχεις βγαλει το μαλλι σου τριχα-τριχα, σου δινω την ευκαιρια να συμβιβαστεις οτι φταινε και τα 2.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 30 Ιούνιος 2011 - 02:39