Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#796 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 June 2011 - 02:02

Πώς έρχομαι στα λόγια σου όταν σου λέω ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο και ότι φαίνεται ακόμη και αν τα διαβάζεις μαζεμένα τα volumes? To ότι το έχει ξεσκίσει στα releases σίγουρα δημιουργεί επιπλέον εκνευρισμό αλλά είναι τελείως άλλο θέμα αυτό από τα προβλήματα που υπάρχουν με το manga αυτό καθεαυτό.

Κατανοώ ότι υπάρχει κόσμος πραγματικά δεμένος με τη σειρά που είναι διατεθειμένος να παραβλέψει πραγματάκια. Όσο και να με διασκεδαζει δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία (σε καμία περίπτωση δεν την μισώ απλά δεν θεωρώ ότι είναι το Α και το Ω στον χώρο των manga) οπότε μάλλον μου είναι πιο εύκολο να είμαι κάπως πιο αυστηρή μαζί της.

Ακριβως επειδη βγαζει 1 volume το χρονο (4-5 chapters) αντι για τα διπλασια, δημιουργηθηκε το προβλημα στο pacing.

Κανω και εγω ενα μικρο edit καθως εκανες και εσυ ενα ενω ειχα ηδη απαντησει.

Μην νομιζεις πως απο τα releases που αργουνε χανουμε μονο εμεις το flow. Το χανει και ο ιδιος ο συγγραφεας. Και πιστεψε, με δεν παραβλεπω τιποτα. Για μενα το πραγματικο προβλημα ειναι αυτο προς το παρων καθως δεν ειχα καποιο προβλημα με το pacing εκτος απο το θεμα με την Casca.

Τωρα αν το παραβλεπω και υποσυνειδητα, ε τοτε τι να πω.

Και τωρα επειδη ειμαι αρκετα ξεροκεφαλος και μπορουμε να το συνεχισουμε ετσι μεχρι το πρωι και μεχρι τοτε θα σε εχω εξουθενωσει και θα εχεις βγαλει το μαλλι σου τριχα-τριχα, σου δινω την ευκαιρια να συμβιβαστεις οτι φταινε και τα 2.

Edited by Zentsugi, 30 June 2011 - 02:39.

#797 makisa

makisa

ELCOE

• Members
  • 18 posts

Posted 30 June 2011 - 02:24

Το berserk ποτέ δεν είχε "χορταστικά" chapter. Ο miura πάντα στόχευε σε χορταστικά volume. Αυτό όμως δεν εξηγεί την έλλειψη οποιουδήποτε built up στο ark αυτό.

Και τελικά αν πρόκειται για stand alone ark απλά δεν είναι τόσο καλό όσο προκάτοχοί του.(βλ. Lost children ark.)

Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για ένα πραγματικά καλό manga έχει ψηλά τον πύχη και το εγκαλεί όταν πρέπει.

Posted Image

#798 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 June 2011 - 11:41

gaaaaaaaaaaaaaa ρε

γκααααααααααααααααααα reeee

Spoiler: 322

#799 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 30 June 2011 - 16:01

μετά από αναγκαστικό drop λόγω εξετάσεων το ξανάρχισα.....
δεν είχαν μαζευτεί και πολλά από τα χριστούγεννα! κλασικός muira.......

Spoiler:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#800 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 12 July 2011 - 11:39

βγήκε το 323!
Spoiler: 323

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#801 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 12 July 2011 - 13:08

Διάβασα το τέταρτο volume. Στα αλήθεια είναι φοβερό μάνγκα, όσο πάει μ' αρέσει και περισσότερο. Ο τόμος αυτός υστερούσε κάπως σε μάχες(εκτός από τη μάχη με τον Griffith) αλλά ήταν πιο μπροστά σε ό,τι αφορά την ιστορία αφού μας έδειξε πώς γνωρίστηκε με τον γκριφιθ και για πιο λόγο είναι ο Γκας έτσι όπως είναι, σκατοχαρακτήρας δλδ. Έχω ακούσει πολλές φορές να λένε ότι είναι υπερβολικός χαρακτήρας, προσωπικά έχω αντίθετη άποψη. Το βρίσκω λογικό(όχι όμως απαραίτητο) ένας άνθρωπος να καταλήξει έτσι μετά από τόσο σκληρά παιδικά χρόνια.

Άντε τώρα να περιμένουμε και τον 5ο τόμο. Miuraaaaaaaaaa!! Εεεε.... μα τι λέω; Anubissssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#802 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 July 2011 - 13:09

Lol τόσο πολύ ενδιαφέρον έχει η σειρά αυτή την περίοδο που έχει βγει εδώ και μερικές μέρες και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. :P

Καλό ήταν πάντως, μου άρεσε που οι πειρατές αποδείχτηκαν όλοι απλά puppets του sea god (και λογικά θα πεθάνουν μαζί με το κεντρικό σώμα eventually) και ο Guts κλασικά είχε ωραία action cuts. Η δε Isma πάλι εμφάνισε επιτέλους την πραγματική της μορφή (merrow), λύθηκε άλλο ένα μυστήριο, προχώρησε η ιστορία.

Και το καλύτερο: Berserk continues 22nd of July. :oo: I mean, 2 chapters μέσα στον ίδιο μήνα, τι άλλο να ζητάμε... ας τα χαρούμε βέβαια γιατί μετά έρχεται Αύγουστος και ζέστες και το βλέπω το endless hiatus να αρχίζει πάλι, πολύ άντεξε ήδη.

Epic lol στην note page: "Toshiyuki Kubooka is the director for the upcoming Berserk anime movie. He also did the character designs for the game Ιdolmaster."

Miura: "It-it's not like I asked Toshiyuki Kubooka to direct just because I like Idolmaster or anything!" :hahaha:

#803 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 July 2011 - 13:20

Spoiler: 323

#804 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 posts

Posted 12 July 2011 - 23:49

Γιατί ρε Miura ΓΙΑΤΙ;

i mean...seriously now...
Spoiler:
πραγματικά έχω αρχίσει να το αντιπαθώ αυτό το manga(και μέχρι προτίνος ήταν από τα αγαπημένα μου).Τι να πω τουλάχιστον το επόμενο chapter θα βγεί σε 2 βδομάδες ελπίζω να μην μας απογοητεύσει πάλι :sadist:...

#805 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 16 July 2011 - 00:50

λοιπον το ξεκινησα και εγω αυτο το manga εχω φτασει στο 10 volume, το σχεδιο στην αρχη δεν μου πολυαρεσε αλλα βελτιωθηκε λιγο αργοτερα και οι χαρακτηρες μπορω να πω οτι ειναι ενδιαφερον και εχουν βαθος ενω η ατμοσφαιρα της σειρας και ειδικα οι μαχες ειναι ωραιες, αλλα αυτο το καταραμενο το flashback ενω ξεκινησε πολυ καλα εχει τραβηξει παρα πολυ, και απ' οτι βλεπω θελει αρκετο ακομη να τελειωσει κατι που το θεωρω αρνητικα για την σειρα. αυτα απο μενα για τωρα θα διαβασω και παρακατω και θα επιστρεψω με σχολια..

#806 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 July 2011 - 17:26

^Παίζει να είναι και το καλύτερο arc της σειράς. :hahaha:
Αν και εγώ το βρήκα σχετικά μεγάλο για flashback, ήταν τόσο ενδιαφέρον που δεν με ένοιαζε. Σε αντίθεση με πολλά άλλα δήμιούργησε τον δικό του κόσμο και δεν μας αφηγήθηκε απλά ένα παρελθόν, αλλά το ανάπτυξε με πολύ ωραίο τρόπο.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#807 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 25 July 2011 - 10:53

^Παίζει να είναι και το καλύτερο arc της σειράς. :hahaha:
Αν και εγώ το βρήκα σχετικά μεγάλο για flashback, ήταν τόσο ενδιαφέρον που δεν με ένοιαζε. Σε αντίθεση με πολλά άλλα δήμιούργησε τον δικό του κόσμο και δεν μας αφηγήθηκε απλά ένα παρελθόν, αλλά το ανάπτυξε με πολύ ωραίο τρόπο.

+10000 και για μένα το καλύτερο arc της σειράς. :riiight:
Δεν μας έλειψε τπτ, τι μάχες, τι plot, τι character development...απλά τα είχε όλα!

Επίσης έχω φτάσει μέχρι και το 323!
Spoiler:

Edited by adamsbankai, 25 July 2011 - 11:02.

#808 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 31 July 2011 - 01:00

Παιδες δεν μπορω αλλο να βλεπω αυτο το arc...

Οχι για τιποτε αλλο, αλλα απλα μονο και μονο επειδη ο Guts ειναι σαν τον Batman. Και μαλιστα του μοιαζει ολο και πιο πολυ οσο περναν τα chapters.

Ανατριχιαζω αισθητικα.

#809 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 31 July 2011 - 01:04

νέο berserk του χρόνου πάλι. Special τεύχος με 22 σελίδες:OMG3: για να γιορτάσουμε την αρχή του νέου άνιμε!!
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#810 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 31 July 2011 - 01:23

νέο berserk του χρόνου πάλι. Special τεύχος με 22 σελίδες:OMG3: για να γιορτάσουμε την αρχή του νέου άνιμε!!

Ααααα ρε θα τα σπασουμε παλι.. Θα αναψω το μαγκαλι και θα κερασω λουκανικα ολη τη γειτονια...