Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Berserk
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 01:36
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 05:14
309:
Spoiler:
309

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 01:23

Και ιδού το link για το νέο chap, 310, που βγήκε πριν λίγες μέρες!
Το μόνο που έχω να πω είναι κάλλιο αργά παρά ποτέ, μπορεί να άργησε αλλά πήραμε καλό chapteraki και χαρήκαμε άπειρα Guts, the hero is back και με (έστω μικρό) power up! Φαίνεται πως το Elfhelm είναι αρκετά κοντά πια.
Επίσης (κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε) έχουμε και ημερομηνία για το επόμενο, σε μόλις 10 μέρες απόσταση, ας το χαρούμε όσο κρατάει (λίγο δλδ, προβλέπω κι άλλο break προς Απρίλη).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Φεβρουάριος 2010 - 01:40
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 02:25
Το power up που το ειδες?
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 02:37

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 02:52
Ε, έστω μικρό είπα. Αν σκεφτείς ότι ο Guts είχε κατακαεί στο προηγούμενο επεισόδιο και τώρα όχι μόνο έγινε καλά (άλλος θα είχε πεθάνει), αλλά πλάκωσε τόσα τέρατα, από τα οποία το μεγάλο ήταν πάνω κάτω σε επίπεδο apostle, μέσα σε δευτερόλεπτα (χωρίς να χρησιμοποιήσει την πανοπλία) νομίζω μπορείς να το πεις κι έτσι... εναλλακτικά, ανάρρωσε πλήρως.Το power up που το ειδες?

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 20:18
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 22:00
Άντε, θα περιμένω να βγει ο επόμενος τόμος από anubis. Έως τότε, ίσως ξαναδιαβάσω τον πρώτο. Καλά που έχω και υπομονή.

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 04:07
Διάβασα τον πρώτο τομο. Τις καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε! Πολύ καλό σχέδιο, γαμάτοι χαρακτήρες(όσοι έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα τουλάχιστον- btw, πολύ καλή προσθήκη ο πακ, πιστεύω αν δεν υπήρχε αυτός, θα δημιουργώταν μια μονοτονία) και η ιστορία μέχρι τώρα με τραβάει πολύ. Είναι λίγο μακάβριο σε κάποια σημεία βέβαια και αρκετά σκοτεινό, αλλά προσωπικά δε με χαλάει αυτό.
Που να φτασεις κ στην μ@λακια του να περιμενεις latest chapter οπως ολοι εμεις.Και δεν εχεις δει ΤΙΠΟΤΑ ακομα...
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 18:42
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2010 - 11:34
Τώρα από θέμα υπόθεσης/ χαρακτήρων αν και δεν με χάλασε εντούτοις δεν μπορώ να πω ότι είδα να κάνει κάπου και το μεγάλο μπάμ. Επιπλέον έχει αρχίσει και γίνεται λίγο επαναλαμβανόμενο τώρα τελευταία ή είναι η ιδέα μου? O Guts σφάζει τέρατα, νικάει (πάντα όμως), παίρνει power up, και υπομένει τις συνέπειες. Ο Griffith απλά θερίζει ότι βρεί μπροστά του χωρίς καν να ιδρώσει και τους μαγεύει όλους . Και η Casca είναι σε φάση ~uguuu~? Τολμώ να πω ότι το κομμάτι του flashback ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από το παρόν setting και με πολύ περισσότερη ανάπτυξη της πλοκής και των κύριων χαρακτήρων. Πράγμα το οποίο είναι κρίμα γιατι τους χαρακτήρες των Griffith και Casca που είχαν πολύ καλό υπόβαθρο ο mangaka κυριολεκτικά τους πέταξε από το παράθυρο. Η μεν Casca είναι τρείς λαλούν και δυο χορεύουν και υπάρχει μόνο για να γδύνεται και να αποτελεί plot device, ο δε Griffith απλά για να ανεμίζουν τα μαλλάκια του στον άνεμο και να είναι awsome. O Guts δεν θεωρώ ότι είχε ποτέ ιδιαίτερο χαρακτήρα οπότε δεν χάσαμε και τίποτα. Στα καλά πάντως είναι ότι υπάρχουν οι δευτερεύοντες οι οποίοι είναι αρκετά καλοί και πλαισιώνουν ωραία την υπόθεση. Ειδικά οι Serpico, Ishidoro, Farnese, Sonia και Schierke όπως και τα δύο ξωτικά είναι συμπαθέστατοι.
TL:DR Διασκεδάστική και με πολύ δράση αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα χάσω τον ύπνο μου για το επομενο chapter.
Tώρα για το τελευταίο κεφάλαιο θα πω ότι ναι μεν είχε την φάση του και τα κομμένα μέλη και τέρατα που έπεφταν ανέμελα πέρα δώθε και πλαισίωναν αρμονικά το τοπίo αλλά γι αυτό το Elfhelm έχει πολύ ακόμη?
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 17:17
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 17:26

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:33
Περιμένω volumes απο την anubis, don't worry. xD Η ίδια και μεγαλύτερη καθυστέρηση.Που να φτασεις κ στην μ@λακια του να περιμενεις latest chapter οπως ολοι εμεις.Και δεν εχεις δει ΤΙΠΟΤΑ ακομα...