Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#541 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 00:49

Οντως στο επομενο θα χει Gatts

Spoiler:

Και απο οτι βλεπω δεν θα αργησει να βγει

υποτιθεται θα βγει στις 8 οκτωβριου.

#542 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 09:15

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#543 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 12:27

Spoiler:

Επιτελους!!! Ειχα μπουχθησει να βλεπω την φατσα του griffith:puke:.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#544 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 14:10

Επιτελους!!! Ειχα μπουχθησει να βλεπω την φατσα του griffith:puke:.

:kill4u: Και νόμιζα ότι μονό εγώ είχα μπουχτίσει να τον βλέπω. Πάντως το next chapter στης 9/10 νομίζω θα βγει και όχι 8/10.:orly:

#545 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 23:51

Καλά μιλάμε διάβασα καμιά 15αριά chapters που μουχαν ξεφύγει μέχρι και το τελευταίο που βγήκε καπάκι!

Ο Miura είναι απλά ο θεός των θεών!! Ο τύπος έχει φτιάξει ολόκληρο δικό του σύμπαν και η ιστορία τώρα αρχίζει!! Τα πάντα είναι καλοσχεδιασμένα στην εντέλια και ψαχμένα στο έπακρο! Από ευρύτερα πολιτισμικά στοιχεία μέχρι character developments! Απλά υποκλείνομαι με δέος..

Πάντως δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, αλλά το arc με τον Grifith το βρήκα πολύ ενδιαφέρον κι ας μην είχε Gatts, ειδικά οι ψευτο-super-παλαντινίστικες πόζεριες ήταν όλα τα λεφτά XD μπορεί να είναι μέγιστο κάθαρμα, αλλά είναι cool :oo:
Πάντως με τα τελευταία chapters μας έχει ταρακουνίσει για τα καλά.. I mean, holy crap είναι σαν η ιστορία να αρχίζει τώρα! O_o α ρε και τα παιδιά μας Berserk θα διαβάζουνε XD

#546 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 02:04

Τι να πρωτοπω, πολύ μου άρεσε το τσαπτεράκι, επικά επικό κι ας μην είχε Guts! :wooi2:

Την ιστορία με το δέντρο και το πως ξεφύτρωσε η νέα πόλη-(τάχα)ελπίδα της ανθρωπότητας και παλάτι του Griffith την βρήκα αρκετά καλοστημένη, σαν να βγήκε από παραμύθι, ενώ τα σχέδια ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Το παλάτι του Griffith, σε σχήμα γερακιού, ήταν αντάξιο της "μεγαλειότητάς" του :P, ενώ στην πόλη φάνηκαν ξεκάθαρα οι ελληνικές
Spoiler:
και ρωμαϊκές
Spoiler:
επιρροές! Μια πόλη που ούτε στα όνειρά τους δεν είχαν δει οι άνθρωποι! (αφού ούτε και η προηγούμενη πρωτεύουσα της Midland δεν ήταν τόσο καλή, όπως είπε ο Πάπας)

Πέραν αυτών, καλός και ο Γριφφίτης αλλά επιτέλους κάνει στην άκρη για να μπει στο spotlight o αγαπημένος μου ever χαρακτήρας Guts! :drink:Μακάρι να κρατήσει για πολύ καιρό το Fantasia arc λοιπόν, τώρα που τελείωσε το Falconia! 9 Οκτωβρίου ραντεβού στο Elfhelm!

ΥΓ: Φέτος το Berserk κλείνει 20 χρόνια απ' όσο κατάλαβα
Spoiler:
, φτάσαμε στην μέση επιτέλους δλδ!! :hahaha:

#547 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 12:05

Yoooooooosh πάμε για άλλα 20:head:

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#548 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 17:36

Tι πραγμα αλλα 20 χρονια ελεος
μ φαινεται πως θα το ξεπερασει το One piece:burningbe3:
Spoiler:

#549 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 16:02

First Spoiler Pics are out!!
Spoiler:
Βαμμένη Schierke & Ghost Pirates... :frozen: Αυτά φαίνονται να είναι τα νέα του chapter.

Για τόσον καιρό που περιμένουμε να εμφανιστεί ο Guts ξανά μπορώ να πω ότι βρήκα αδύναμη την αρχή, σαν filler κάτι (ειδικά ο παλιός πειρατής της αρχής που κολλούσε; :roar:). Εύχομαι το κανονικό chap να περιέχει και τπτ παραπάνω...

Other than that σε 2 βδομάδες έχει νέο διάβασα, τουλ δεν θα περιμένουμε πολύ!

#550 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 16:11

παιδια μπορει να μου δωσει κανεις κανα link για να το αρχισω και γω γιατι στο onemanga και mangafox δεν το βρηκα....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#551 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 16:16

παιδια μπορει να μου δωσει κανεις κανα link για να το αρχισω και γω γιατι στο onemanga και mangafox δεν το βρηκα....

Online Reading

Torrent Download

Καλό διάβασμα, ελπίζω να σου αρέσει το manga! :riiight:

#552 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 22:47

Καλό διάβασμα, ελπίζω να σου αρέσει το manga! :riiight:

αν κρινω απο το ποσο μαρεσε η σειρα μαλλον θα φαω τρελο κολλημα.......μπορεις επισης να μου πεις απο που περιπου πρεπει να ξεκινησω το manga γιατι θελω να το διαβασω απο κει που σταματησε η σειρα........
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#553 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 12:55

Μην το κανεις ομως.

Εχουν βγαλει πολλα,μα πολλα πραγματα εξω,ακομη κ χαρακτηρες οι οποιοι παιζουν σημαντικοτατο ρολο στην εξελιξη της πλοκης,οποτε καταλαβαινεις.

Απο την αρχη πρεπει να τη ζησεις την εμπειρια του Berserk.

#554 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 16:39

Ότι είπε και ο από πάνω! Κατά την γνώμη μου είναι καλύτερα να ξαναπιάσεις την σειρά από την αρχή, και για να την ξαναθυμηθείς (σε περίπτωση που πέρασε καιρός) και για να γνωρίσεις νέους χαρακτήρες και να μπεις στο κλίμα του manga (άλλωστε τα πρώτα 3 volumes και ένα κομμάτι του 4ου πρέπει να τα διαβάσεις ούτως ή άλλως γιατί δεν υπάρχουν στο anime)!

Αν και πάλι προτιμάς να αποφύγεις το αρχικό κομμάτι πάντως, προς το τέλος του volume 12 είναι η συνέχεια, γύρω στις 20 τελευταίες σελίδες, όπου έχει κάποιες extra σκηνές από την έκλειψη.

In other news, βγήκε και ολόκληρο το RAW! Τώρα κατάλαβα επιτέλους γιατί οι πειρατές έγιναν σαν φαντάσματα, κλασικά τους επιτέθηκαν οι ψυχές τον νεκρών, που ακολουθούν τον Guts και την Caska! Επίσης δύο μεγάλα θαλάσσια τέρατα έκαναν την εμφάνισή τους! :awww: Τέλος, ο Guts φαίνεται να έχει αναρρώσει εντελώς και προετοιμάζεται να ρίξει σίδερο στο επόμενο! :wooi2:

Άντε να βγει και το scanlation!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 10 Οκτώβριος 2009 - 22:21

#555 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 12:05

μαλλον θα κανω αυτο που μου προτεινεται και θα το διαβασω απο την αρχη.....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα